Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna95

Ubezpieczenie samochodu.

Polecane posty

Gość gość
Fajne ubezpieczenia mają w Garwolinie w ubezpieczeniagarwolin.pl Zaczęłam tam od ubezpieczenia samochodu, a teraz i dom i dzieci i ja z mężem jesteśmy tam ubezpieczeni :D moze to przesada, ale wiem że jestem zabezpieczona

Gość gość
Witam serdecznie, Dziękujemy za bardzo miłe słowa. Cieszymy się, że nasi klienci są tak bardzo zadowoleni z naszych usług. Zapraszamy do kontaktu z nami przez naszą stronę http://www.ubezpieczeniagarwolin.pl/ Mamy w ofercie nowe ubezpieczenia komunikacyjne i na życie, postaramy się dobrać Pani idealną polisę na dobrych warunkach, skoro Pani nas tak zachwala.

Gość gość
Ja obecnie szukam najlepszego dla mnie ubezpieczenia z ludźmi z taniapolisa.com.pl

Gość jarmuszka
Myślę, że warto jednak spojrzeć sobie na opinie o różnych ubezpieczycielach, jeśli będą przeważać dobre, to też jest jakiś znak. Ja mam ubezpieczenie w Generali i chwalę sobie, wcześniej pytałam znajomych o dokładne doświadczenia z nimi, każdy mi polecał. I co najważniejsze policz sobie sama składki, zawsze też warto porozmawiać z konsultantem.

Gość gość
uznałem że nie bede szczedził na ubezpieczeniu, byłem u agenta i po porównaniu ofert różnych ubezpieczycieli wybrałem Compensa moto DNA kod

Gość konlik
Ostatnio sporo słychać o compensie. Mam zamiar zmienić ubezpieczyciela i rozglądam sie za polisa która byłaby przyjazna dla kierowców. Dlatego sprawdzę ofertę tego TU

Gość gość
Wczoraj widziałem reklamę compensy dotyczącą wyceny powypadkowej, likwidacji szkód nawet mnie to zaciekawiło zwłaszcza wypłata odszkodowania w kilka dni.

Gość gość
Ja obecnie korzystam z usług MultiRisk jeżeli chodzi o ubezpieczenia bo firma dysponuje specjalistami, którzy najlepiej dobiorą mi ubezpieczenia. Polecam

Gość danerka
Ja korzystam z Generali od lat i jestem zadowolona. Z roku na rok dostaje wieksza znizke za bezszkodówke i dodatkowo znizke na zakup AC, które tez ywkupuje co roku bo bardzo sie oplaca tak w pakiecie.

Gość Jareka
Ja po zakupie auta zwróciłem się do MultiRisk po pomoc w odnalezieniu dobrego ubezpieczenia. Stwierdziłem, że mają oni większe możliwości i mogą wynegocjować większą zniżkę. I nie pomyliłem się, sam nigdy nie dostałbym tak dobrej oferty.

Gość orrelka
Dostałeś też w cenie OC zielona kartę i assisatnce wypadkowy tak jak w generali dają? Myślę, że nie każdy ubezpieczyciel ma taki bonus w swojej ofercie ....

Gość bysrty
Fajna sprawa i przydatna jak dla mnie bo często wyjeżdżam za granicę. Niedługo kończy mi się umowa czas rozważyć czy zmienić ubezpieczyciela...

Gość gość
Bardzo spodobał mi się pomysł z tą firmą MultiRisk, która pomaga wybrać odpowiednie ubezpieczenie. To zdecydowanie ułatwia wybór.

Gość gość
Zielonej karty nie chcę, ac też nie, tylko samo oc.Gdzie jest najtaniej?

Gość gość
Sprawdź sobie na jakiejś porównywarce np.kalkulatorze cuk. Będziesz wiedziała gdzie jest najtaniej.

Gość gość
W sprawie odszkodowań najlepiej poczytać na portalu odszkodowaniamotoryzacyjne.pl . Tam masz szczegółowo opisane jak to wygląda ;)

Gość dantyy
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem przy wyborze najtańszej polisy ubezpieczenia samochodowego jest pomoc doradcza firmy Market Ubezpieczeń. Świadczy ona usługi w zakresie wyszukiwania najkorzystniejszych wariantów spośród aktualnych ofert ubezpieczeniowych. Łódzki adres jej siedziby znajdziesz na firmowej stronie marketubezpieczen.eu.

Gość gość
Ja tam jak szukałem dobrego OC do mojego samochodu to wszedłem na www.rankomat.pl i tam sobie dane wklepałem, porównałem i pogadałem z agentem co mi jeszcze nawet trochę z ceny zszedł. Polecam ;)

Gość gość
Sporo jest porównywarek w sieci. Najlepiej na kilku sprawdzić.Mi też najbardziej kalkulator cuk przypasował ( cena).

Gość Arielka9912
Dobre ubezpieczenie OC to podstawa i bez ważnej polisy nie ma co się pokazywać na drogach no chyba że chcemy zarobić kosmiczny mandat bo policja bardzo surowo karze takie przypadki. Dlatego wszystkim którzy szukają dobrej polisy ubezpieczeniowej polecam zapoznać się z http://www.mtu24.pl/ubezpieczenia-komunikacyjne/ubezpieczenie-oc/ Ich oferta wygląda na prawdę bardzo dobrze na tle gigantów dostępnych na naszym rynku. A co Wy o tym sądzicie ?

Gość gość
Ja wiem...sporo tych propozycji.A kalkulator cuk to znam,faktycznie dobry.A młodzi to zawsze mają trudniej kupić tańsze OC (

Gość MarlenaZab
Tak -Idea Fair Play bardzo spoko. My z mężem tam u nich i dom i siebie i samochód ubezpieczaliśmy. Wysokość stawek - rozsądna. :)

Gość Alika1991
Na rynku nie brakuje towarzystw ubezpieczeniowych które mają w swojej ofercie ubezpieczenia OC. Dlatego też wybór może być jednak problemem. Ja kiedyś znalazłam bardzo fajną stronę https://www.mtu24.pl/direct/forms/calculation/newKom/CalculationRegisterS1.seam Wypełniłam formularz i zadzwonili do mnie z ofertą dopasowaną specjalnie do moich potrzeb. A co Wy o tym sądzicie ?

Gość kijowo21
a ja siedze i czytam te wypociny spamerskie niektorych i dostaje raka internetowegooo .... wszyscy umrzemy od tego linkowania. Mam nadzieje, ze ludzie o Was zapomna, ale nie zapomna straty czasu na czytaniu waszych postow, gnijcie powoli

Gość gość
Najtniej ji najpewniej to wychodzi poprzez jakąś sprawzoną multiagencję, np. http://www.hrj-ubezpieczenia.pl/ ja się udałem na spotkanie, szukałem kompleksowego ubezpieczenia które uzyskałem. Fajna i spoko firma.

Gość Jerra11
Przeglądając różne oferty dotyczące ubezpieczenia oc natrafiłam właśnie na http://www.mtu24.pl/ubezpieczenia-komunikacyjne/auto-szyby Muszę przyznać że jestem na prawdę bardzo zaskoczona ponieważ wygląda to dużo lepiej niż myślałam dotychczas. Fajnie wykupić taką dodatkową opcję na ubezpieczenie szyby jeśli jest taka możliwość. A co Wy o tym sądzicie ?

Gość gość
Nie wiem... zapytaj może w jakiejś multiagencji jak cuk na przykład, tam mają ubezpieczenia wielu firm.