Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna79xxx nie pamietam hasla

wstyd mi za polki mieszkajace w niemczech

Polecane posty

za to ty nowoczesna.przyjedz tutaj i znajdz sobie araba:) nie ineteresuje mnie kto z kim ale jak podchodzi do mnie turas i sie wielce dziwi,ze mu kaze spieprzac,no niby jakim cudem-przeciez jestem Polka to mnie szlag trafia!!!

Gość gość
a mi się wydaje że po prostu "turasy", "araby" czy inni z jak to nazwałaś krajów 3-go świata są po prostu bardzo towarzyscy, wygadani, pewni siebie, nie boją się zagadywać kobiet i próbują. Wcześniej czy później trafią na samotną i zainteresowaną nową znajomością. Polak, Niemiec czy Holender jest bardziej oschły, zamknięty w sobie, nie wykazuję tak często inicjatywy. A co do Polaków to mają też strasznie wysokie wymagania, każdy by chciał super ładną i zgrabną, chociaż sam jest nieatrakcyjny. Przeciętnej, nawet zadbanej nie da szansy. Takie kobiety są często latami same, więc nic dziwnego że jak się wreszcie ktoś nimi zainteresuje i mają szansę na związek to skorzystają.

Gość gość
No widzisz ja juz od lat mieszkam w Niemczech. A ty pewnie za bardzo rzucasz sie w oczy, ze swoimi tipsami i wulgarnym sposobem bycia. A Arabowie takie uwielbiaja, dlatego mnie zaden wedlug ciebie "ciapaty" nie podrywa, bo wie ze nie ma sensu tracic czasu. Bo mam klase, a nie wygladam jak bym wlasnie przyszla spod latarni ;-)

Gość gość
a mi wstyd za takie rasistki i prostaczki. sama nie związałabym się z muzułmaninem, zresztą z gorliwym praktykujący katolikiem również, bo to nie moja bajka, ale jak można używać słownictwa typu "turas", "brudas"? zero kultury i ogłady- nauczcie się wyrażać swoje opinie w bardziej oględny sposób, bo aż żal czytać wypowiedzi takich prymitywnych dziewuch. a jak ktoś wymyśla wam od Polaczków co nadają się tylko do łopaty, to jest oburzenie, a same macie zero szacunku dla innych nacji. a przeżywanie cudzych życiowych wyborów też jest dla mnie dziwne, co was to w ogóle obchodzi, bo nie pojmuje.

Gość gość
Ale sama jestes Polka mieszkajaca w Niemczech - rozumie, ze wstyd Ci za to :). Wyluzuj kobieto! Gorsze rzeczy sie na swiecie dzieja. Nie Twoje malpy, nie Twoj cyrk.

Gość gość
za to ty nowoczesna.przyjedz tutaj i znajdz sobie arabausmiech.gif nie ineteresuje mnie kto z kim ale jak podchodzi do mnie turas i sie wielce dziwi,ze mu kaze spieprzac,no niby jakim cudem-przeciez jestem Polka to mnie szlag trafia!!! X X X mnie kiedy zaczepial murzyn i tez byl strasznie zdziwiony, ze ja nie mam ochoty z nim czegos zaczynac:P ktos tu pisal o burdelowym ubiorze, na ktory leca Arabowie. Eleganckie czarne spodnie +kremowa bluzka+buty na obcasie to nie jest burdelowy wyglad. Jak tak jestem ubrana to brudasy nachalnie sie za mna ogladaja. Niemki nosza adidasy i legginsy wiec nie ma za czym sie ogladac:) Zwiek z Rosjanka/Polka dla Niemca to czasami wstyd. Kiedys znajoma Azjatka urodzona w DE opowiadala mi o tym jak widzi Rosjanki: duzy biust, ogromne obcasy, dekolt, mocny makijaz i ktotka mini. Czyli taki d****arsi wyglad. Podobno faceci chca miec dziwke tylko w domu, a na zewnatrz grzeczna dziewczynke:)

Gość gość
lepszy brudas niz zaden:P

Gość gość
A mnie wstyd za ciebie kochanko "Turasa"

Ja mam pochodzenie Tureckie i nawet męża Turka, rozumiem że dyskwalifikuje mnie to jako rozmówcę i człowieka:) Ograniczone myślenie. Oczywiście, wiązanie się praktykującej katoliczki z muzułmaninem jest dla mnie zupełnie niewytłumaczalne. Takie związki się rozpadają i nie znajdują zrozumienia w sobie nawzajem małżonkowie. Jednak kobiety które chcą żyć zgodnie z Koranem i kultura chrześcijańska nie jest w nich zakorzeniona, pogodzą się z wychowywaniem dzieci na muzułmanów, czemu nie?

Dobrze, że w szkołach miałam zawsze otwartych na nowe rzeczy kolegów i koleżanki bo jak tutaj czytam wypowiedzi to strach się bać. Turcy to pokojowy naród

Gość gość
Moja koleżanka wyszła za Turka, ma 200 m apartament i dzidziusia, on chyba nie jest islamista. Jest bardzo zadowolona. Poznali się na studiach

Gość gość
Bzdura!!! Mieszkamy w DE już 5 lat i czegoś takiego nie zaobserwowałam. Polacy trzymają sie z Polakami, Araby z Arabami, Rosjanie z Rosjanami itp. Nie widziałam żadnej Polki z ciapatym. Polki są tu bardzo szanowane, postrzegane jako bardzo gospodarne, pracowite kobiety. Nie wiem gdzie ty mieszkasz autorko, że widzisz takie rzeczy

Gość gość
Właśnie to rosjanki lecą na czarnych w niemczech a nie polki , polce się podobają blondwlose hanse

Gość Christoph
Boze, co wy ludzie tu piszecie? 1. Czlowiek z kultura osobista to jest absolutnie nie wazne jakiej rasy czy wygladu, bedzie sie zawsze i w kazdym miejscu na ziemi tak samo zachowywac., poprostu z szacunkiem zarowno do kobiet jak i meszczyzn. 2. Polskie dziwczyny sa poprostu naiwne a ich poziom wiedzy bardzo umiarkowany, to samo mozna powiedziec o rosjankach, ....... o wszystkich ludziach pochodzacych z krajow materialnie biedniejszych jak niemcy czy szwajcaria wogole europy zachodniej. Problem lezy w tym ze czym czlowiek primitywniejszy tym bardziej jest o siebie przekonany i tym bardziej nie zauwaza swoich negatywnych atrybutow. Ta zasada spelnia sie rownierz 100% odwrotnie. To samo dotyczy sie prymitywnych mezszczyzn , zazwyczaj bardzo "odwaznych" ktorzy w wyniku braku wiedzy sa przekonani o swojej osobie w 100% czego wynikiem jest ze bez zachamowan zaczepiaja kobiety! A najwazniejsze jest ze na te zaloty reaguja tylko takie ktore tego samego pokroju sa.!: "Mlody meszczyzna w bmw jadac ulica z glosno wlaczona orientalna muzyka sygnalizuje chec kopulacji" jezeli niektorym kobietom to inponuje, to zaden problem- tylko wsiadac do bmw i rodzic dzieci! Jak dlugo sa wszyscy zadowoleni no to nie ma problemu, kazy dostaje to na co zasluguje!!! Sorry za moja polszczyzne, ale bardzo dlugo juz nie pisalem po polsku☺ No kobitki co myslicie mam racje? A tak naprawde to jestescie sliczne ale nie az tak ze najlepsze, bo to jest wzgledne. Wszedzie na tym swiecie sa ladni mili przyjemni Przystojni ludzie, a sku..seni rownierz! Bede sie cieszyl na chat... Pa

Gość PorostuPolka
To ich życie i nie masz dużo do gadania i tak nic nie zmieniasz też mieszkam w Niemczech ale nie ciągnie mnie do Arabów itp. ale ona sądzą np. Inaczej mają prawo i koniec kropka