Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie leciec z 3 latką

Polecane posty

Gość gość

co polecacie, kto był , wady - zalety ? tylko proszę nie pisać, że " ja wolę polskie morze" itp. - Polska w tym roku odpada. Wyjazd w sierpniu . Będę wdzięczna

Gość gość
jestes beznadziejna, sama nie wiesz gdzie spedzic urlop masakra !!!!!

Gość gość
leć do piaskownicy :classic_cool: :P

Gość gość
sama jesteś beznadziejna, nie mam doświadczenia w podróżach z dziećmi, i wolę dopytać, był ostatnio wątek że Egipt odpada, to chciałam się podpytać kto co poleca , faktycznie straaaszne

Gość czarcie zebro
Do sklepu z artykulami gospodarstwa domowego wchodzi policjant. - Chcialbym tamten niebieski odkurzacz. - Dobry wybor! Zonie na pewno się spodoba. - Tak pani mysli? To prosze jeszcze trzy.

Gość gość
Polecam europe z takim dzieckiem. Napewno nie zadne kraje arabskie ze względu na wszelkie zatrucia pokarmowe. Wyspy greckie i Majorka sa ok . Krotki lot bo okolo 3 godzin. Zazwyczaj na wyspach latem nie ma az takich upałów a i wieje lekki wiatr.

Gość gość
Moze grecja?

Gość gość
w grecji już byłam, sama. a majorka? jak wrażenia? ile lot trwa?

Gość gość
na krym

Gość gość
GRECJA, CHORWACJA, HISZPANIA

Gość gość
DAWAJCIE JAKIES KONKRETNE miejsca

Gość gość
Chorwacja - Riviera Makarska (Makarska, Baska Voda) lub bliżej - Primosten, Rogożnica, wyspa Ciovo (Trogir) lotnisko w Splicie jest

Gość gość
i w Zadarze

Gość gość
Na Majorce bylam dwa razy ale bez dziecka. Sam lot okolo 3 godzin. Ja bylam w lipcu i nie bylo upalow wiec dla takiego dziecka ok. Z atrakcji na miejscu jest delfinarum, zabawa dla doroslych ogromna wiec dla dziecka tym bardziej. Warto wynajac samochod i pojezdzic po wyspie samemu. Ja bylam bardzo zadowolona. Piasek na plazy czysciutki i bialy wiec dziecko sie moze w nim pokojnie pobawic , woda w morzu plytka przy brzegu. Tylko warto dopytac w biurze podrozy o plaze bo wiem ze nie na calej wyspie jest taka ladna.

Gość gość
zanim otrzymasz powinnaś opisać swoje preferencje dla przykładu: ja ci polecam Trogir lub Dubrovnik - zwiedzanie kultura a jak chcesz leniuchować to Vodice - lody upał plaża czy dziecko masz cierpliwe czy nie trudno doradzić bo zaraz zaczniesz wybrzydzać a to nie bo byłam, a to nie bo za daleko, a to nie bo córka woli piasek do bani taka rozmowa

Gość gość
* zanim otrzymasz odpowiedź - miało być

Gość gość
córka nie jest cierpliwa, nie usiedzie dłużej niż 3 min, chyba ze ma pasy zapięte w wózku, czy w samochodzie, ale też się denerwuje np. po 30 min, no chyba ze zaśnie :) ale 5 godz z nad polskiego morza wytrwała, przeżyła, więc się da. preferuje leniuchowanie, na 1 raz nie przewiduje jakiś specjalnych wycieczek, chyba że pobliskie atrakcje.