Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któras z Was ma 3 samochody w domu?

Polecane posty

Gość gość
a ja mam jeden i tylko stoi pod domem, uzywam go jedynie do wozenia zakupow, do pracy jezdzimy rowerami bo mamy niedaleko, dzieki temu trzymamy forme,nie zamierzamy wozic tylkow bo to takie cool, zajechac pod firme wozem z 2014 i niech inni zazdroszcza. Woz dwuletni, zeby nie bylo :P

Gość gość
Właśnie dobrze ktoś wspomniał wyżej, że pojawia się problem z przechowywaniem takich samochodów. JA mam garaż w domu, ale właśnie syn kupił auto i trzeba było taki www.garazemetalowe.pl/garaze mały blaszak dokupić. Innego wyjścia nie było.

Gość gość
Ja mam jeden tylko do wożenia dzieci. A tak wszędzie blisko Male miasto

Gość gość
ja mam 4 .

Gość gość
Owszem, mam nawet o wiele więcej, ale nie moje... Po prostu mam dużą posesję, a obok spora dzielnica mieszkaniowa i część posesji wyłączyłam pod parking, oczywiście płatny, "dolę" do urzędu skarbowego odprowadzam. Sama nie mam samochodu, rowerem poginam, albo pieszo, bardziej zdrowo.

Gość gość
gość 2014.04.04 do tej Ciulicy z "03.04.14 [18:23:37 i wy na to odpowiadacie ale po co" Wy to forma grzecznościowa pisana z wielkiej litery a teraz odrób lekcje i napisz 1000 razy Wy. Może się szmato nauczysz, hę? xx Zdanie zaczyna się z wielkiej litery. Kiedyś mówiło się z dużej litery. Post napisany 8 miesięcy temu, ale może jeszcze tutaj zajrzysz:)