Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek_12

gdzie znalezc kochanke

Polecane posty

Gość gość
To ja dostaję foty z kartkami zawieszonymi na kootasach w gotowości,ale dziękuję za zaproszenie :-)

Gość Super gość na Kafeterii
Do Do Super gościa na Kafeterii: i nie brak Ci tych emocji? ;) Wiem, że samo to, że bez obietnic, ściemniania ktoś przychodzi bo chce jest samo w sobie ekscytujące... :classic_cool: ale smutno gdy sie kończy...

Pomarańczo w morde jeża :P stafiełł to jest poważna marka z tradytzjami a nie jakaś spier.rdolona gimbaza tzo śle laurki fiu.utów w nadziei na tanie malowanie monitora pod jotpegie latawitzy :P także wiesz, jak masz chęć na jazdę bez trzymanki wbijaj bez halki :P

Gość gość
Ja bylam kochanka :) Lubie seks, po prostu sprawia mi to przyjemnosc. Moj kochanek byl zonaty i w zasadzie wszystko wyszlo z mojej inicjatywy bo mnie krecil i mialam na jego temat mokre sny :) Acha, ja tez bylam mezatka :P Znaczy znowu jestem :P Bo z kochankiem wszystko poszlo w ten sposob ze obydwoje sie rozwiedlismy i wzielismy slub :-D Jestesmy bardzo szczesliwi a seks lepszy niz kiedykowliek. Czasem tak sie zdarza :) Niczego nie zaluje. Zrobilabym to znowu.

Gość Do Super gościa na Kafeterii
Oczywiście,że tęsknię za tego rodzaju emocjami,ale nic nie trwa wiecznie. Liczę,że spotkam jeszcze kogoś odpowiedniego.

Gość gość
placic za seks? Nie wiem po co :O To tylko znaczy ze nie spotkales wlasciwej osoby. Istnieja kobiet yktore lubia seks bo po prostu sprawia im to przyjemnosc :)

Gość gość
Halki są dla babć i podlotków. A do jazdy bez trzymanki nadaje się jedynie łatwopodciągalna kiecka. Im krótsza,tym lepiej :-P

Spotkasz, spotkasz... "To będzie rozkosz, świadomy grzech, I twoja kara, twój bolesny chrzest. To będzie opium, na ciągły strach, Najlepszy sposób by przestać się bać To będzie koniec szukania win I żadna spowiedź nie pomoże ci. To będzie zdrada, tatuaż twój, Trucizna duszy I wielki tryumf mój..." +Mirek Breguła- "Lubię taki strach"

Gość gość
To ja, z postu o 23:30. Naprawde zadziwia mnie, ze ludzie tkwia w nieszczesliwych zwiazkach i szukaja jakis rozwiazan na boku zamiast po prostu zmienic swoje zycie. Mozna sie przeciez w zyciu pomylic? Jezeli nie czujesz sie szczesliwy, to po co pograzac sie jeszcze bardziej w jakis niezdrowych ukladach z platnym seksem kiedy mozna spotkac druga osobe ktora cie naprawde chce? Moj "kochanek" wyprowadzil sie po paru tygodniach od czasu gdy cos sie miedzy nami zaczelo :-D Niczego nie zalujemy, jest nam ze soba super. Naprawde nie rozumiem jak mozna tkwic w zwiazku ktory cie nie uszczesliwia? Zycie jest na to za krotkie.

Wiem....Znajdę to czego szukam... Dziękuję :-)

Do To ja, z postu o 23:30. Każdy ma własną receptę na swoje życie a w nieudanych związkach ludzie tkwią z wygody albo z konieczności (nic tak nie cementuje małżeństwa jak wspólny, trzydziestoletni, kredyt hipoteczny) ;) - Do Do Super gościa na Kafeterii, szkoda, że na mnie nie natkniesz się w "realu" ;)

Nie natknę się w "realu"...? Jak myślisz,gdzie to się zaczęło....? :-)

Kazdy nieudany związek zasługuje na jedno, trza go przerwać i olać jak przemineło z wiaterem :P szkoda życia na takie sensacjone lepiej je przepić :P

Do Do Super gościa na Kafeterii Stawiam sześciopak Kasztelana Niepasteryzowanego, że TO zaczęło się tutaj :classic_cool: W "realu" nie da się na mnie natknąć (w znaczeniu przypadkowo spotkać) :D

Do Amstaf - jak napisałem o 23:46 czasami są istotne przeszkody w przerwaniu ;) Dlatego warto rozważyć zawczasu czy w ogóle jest sens ładować się w kontrakty małżeńskie i z nimi związane komplikacje życia ;)

Ty stawiasz,a ja powinnam wypić.Słowo się rzekło :-) Skoro wiadomo już,że zaczyna się tutaj...spotkanie w realu musi być zupełnie nieprzypadkowe. :-)

To kiedy pijemy? Bo- jak powszechnie wiadomo- "jak przygoda, to tylko w Warszawie" :classic_cool:

Gość gość
ale Wy jesteście głupi :( Płacić za seks? Ja się bzykam zawsze za darmo bo to lubię- przyjemność za przyjemność i tyle. Znam wiele dziewczyn, dla których dobry seks to w życiu podstawa, chociaż pewnie niektóre z nich to nimfomanki :p Nie gadajcie głupot, kobieta też człowiek, lubimy seks :)

Do starej stolicy mam bliżej :-) Ale jeśli przygoda z dreszczykiem...

Przygody bez dreszczyka mam w serialu McGyver :classic_cool: To kiedy pijemy Kasztelany? :)

...i gdzie..? Bo ja też będę miała Kasztelany.Jako znak rozpoznawczy :-P

W jakiejś stolicy: kraju, dawnej stolicy Polski, stolicy śląska, stolicy pyrlandii możesz wybrać, ja wszędzie mam daleko :P

Czytam...i oczom nie wierzę ,że do jednej z nich mam bardzo blisko :-) "Wszędzie daleko..."? Jesteś królewną więzienną w wysokiej wieży za siedmioma górami i lasami,jak w kawale? Ona ma wszędzie szmat drogi :-)

więzioną*

"Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą" ;) Czyli Katowice? :P Umiesz godoć? :)

Chyba czas spać... Zbierz odwagę i zajmij stanowisko w sprawie ;)

"Mam parasol,który chroni mnie przed nocą.." Godom synek,jak kożdo frelka ...:-P

A na okładce jest zakonnica z papierosem w czerwonych ustach :-)

Toś gryfno ślonsko dziołcha? :) A ja gorol :P