Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Emmy

JAK radzić sobie z zaparciami u dziecka???

Polecane posty

Gość gość
mamo Emmy, może Twoja córka ma problem w głowie, a nie w jelitach?

Gość gość
Morele !!! nawet te słoiczkowe! U nas zdziałały cuda! tez mieliśmy(oczywiście dziecko ;) ) taki problem

Gość mama Emmy
Witam drogie mamy! Musze wam napisać coś bo bardzo się wystraszyłam. Dzisiaj doslownie kilka chwil temu moja córka napieła się jakby do parcia i zrobiła kupkę ale taką że miała pełne nogawki, naprawdę! Musiałam ją kąpać... więc hurra! Zrobiła sama bez pomocy... ale... No właśnie ale! W tej kupce zauważyłam drobne, cieniutkie o długości może 5nn-1cm czarne niteczki. Co to może być??? Jestem cała w nerwach! Czy to jakieś robaki? Pasożyty? Owsiki? Matko! Tylko to się nie ruszało jak lepiej sie przyjrzałam. A może to efekt długotrwałego podawania laktulozy? Pomóżcie bo naprawdę mam nerwy a do lekarza z racji poniedziałku nie mogę się dostać!

Gość gość
To napewno nie przez laktuloze

Gość gość
owsiki sa białe , Może coś z jedzenia, jakieś włóna roślinne, a może jadła coś o czym nie wiesz. Myślę, ze nie ma powodu do paniki.

Gość mama Emmy
No i tyle było kupek... Dwa dni te dziwne wypróżnienia z dziwnymi niteczkami i znowy spokój, cisza... brak kupki... Nawet zaczełyśmy siadać na kibelek żeby troszke naciskać na brzuszek i było łatwiej, ale gdzie tam. I to nie pomaga :(

Gość gośćGosia
Do mamaEmy. I jak teraz u was z kupka? U nas ten problem wlasnie się zaczął. Jestesmy porażeni.