Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynaa1994

Moje cycki do oceny foto

Polecane posty

Gość Katarzynaa1994

Nie orientujecie się czy można sobie powiększyć tylko jednego cyca?:classic_cool: zapodaj.net /81b6f753ad665.png.html to ja - metalówaa1994

Oho,znowu podszywacz 🖐️ No dobra, nic tu po mnie - podszywacze i skretyniałe kafeterianki biorące podszywacza za mnie - nic tu po mnie 🖐️

Gość gość
i że taka ładna lasencja, śliczna blondyneczka ma tak zryty metalem czerep? nie dowiary... :o

"i że taka ładna lasencja, śliczna blondyneczka ma tak zryty metalem czerep? nie dowiary" nawet nie jestem blondynką uposledzony psychicznie obsrany przez cyganów bękarcie, ale branie wpisów podszywacza za moje nawet po tym, jak napisze że to podszywacz jest oznaką uposledzenia umysłowego 🖐️

Gość gość
spiżdzaj metalówa, będziemy walić tak długo twoje podszywy i potem je uwielbiać i podbijać tematy aż TY (podobno prawdziwa metalówa) zejdziesz na dalszy plan i w końcu w akcie frustracji odejdziesz z tego forume na zawsze :classic_cool:

Gość Konfident 23
Masz bardzo bogate słownictwo, ale nie uważasz, że damie nike wypada tak się wyrażać? :classic_cool:

Gość Zimny dran
A mi sie podoba ta mniejsza jesli chcesz wyrownac piersi to lepiej pomniejsz ta wieksza

"A mi sie podoba ta mniejsza jesli chcesz wyrownac piersi to lepiej pomniejsz ta wieksza" Tobie płacą spuszczając ci sie do mordy cygańską spermą za podbijanie tematów mojego podszywacza?

Gość gość
a mi się podoba tak jak jest, ładne masz piersi Katarzyno :) nie przejmuj się że są nierówne, to jest nawet sexy ;)

Gość gość
mmm :) słodkie są, pewnie że nie powiększaj, zostaw tak jak jest, ładne są, oryginalne, powinnaś sie cieszyć z tego :)

Gość gość
fajne

Gość gość
fajne grudy :)

Gość gość
Duzo kobiet ma nierowne piersi nawet o nr .

Gość gość
wreszcie jakieś prwadziwe zdjęcie a nie wyciągnięte z neta fajne są, zostaw je tak jak są, mają swój urok, są sexy :)

Gość gość
Różnica miseczki między cyckami, do chirurga marsz!

Gość gość
podobno roznica wielkosc****ersi to coś normalneo i nie wymaga korekty u chirurga plastycznego