Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic aby wygladac starzej?

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 21 lat. A twarz jak dziecko. Powinnam już w tym wieku wyglądać normalnie, a czuję się jak gimnazjalistka. To jest chyba błąd, że się nie maluję, bo gdybym od 16 roku życia się malowała codziennie to może bym teraz inaczej wyglądała. Przez tą twarz ludzie myślą, że jestem niepełnoletnia ;/

Gość gość
ja mam 24 lata i buzię taką niewinną anielską jak dziewczynka. I cieszę się że wyglądam młodo po buzi, to duży plus na stare lata:)

Gość gość
Nie będzie żaden plus, jeszcze rok może dwa i zaczniesz się marszczyć, a po 30-ce to już w ogóle tragedia z tobą będzie jak z resztą z każdą Polką. :classic_cool:

Makijaż może trochę pomóc. Ale nie obiecuj sobie za wiele. Jak masz taką urodę, to może się to na niewiele zdać. Ja mam prawie 32 lata i rzadko kupuję alkohol (głównie piwo), ale prawie zawsze mnie proszą o dowód. Tak więc pogódź się z tym.

Gość gość
ale rysy pozostaną;)

Gość gość
Widziałem, że zaraz ktoś napisze coś podobnego "Ja mam prawie 32 lata i rzadko kupuję alkohol (głównie piwo), ale prawie zawsze mnie proszą o dowód" :D🖐️

Gość Stefan_98
ja mam 98 lat i jak wchodze do sklepu to proszą mnie o dowód a ja im na to, że zgubiłem i nie chcą mi sprzedać :(

Gość szczęśliwaPanienka
Niektórzy tak mają ;) Mam 25 lat a wciaż pytają mnie o dowód ;] Moim zdaniem nie wyglądam na 17latkę ale co poradzisz ;) A malowałam się od początku liceum więc to niczego nie zmienia. Zaakceptuj to i tyle ;)

Gościu z 22:38 nie wiesz, jak jest. Ja mam porównanie, jak wyglądają moje koleżanki w podobnym wieku. Codziennie je mijasz na ulicy i myślisz, że maja około 20 lat i nawet do głowy ci nie przyjdzie, że może być inaczej. Naprawdę nie ma się czym podniecać. Stwierdzam tylko fakt. Jest wiele negatywów takiego wyglądu, np. protekcjonalne traktowanie.

Gość Stefan_98
buHAHA jesteś wyjątkowa.

Gość gość
Palić, pić, balować i nie sypiać po nocach. Efekt murowany.

Gość gość
No właśnie. Gorzej traktują :(

Jak idę gdzieś coś załatwić, to zdarza się, że ktoś powie "co dziecko chciałaś?". Pół biedy jak jakiś starszy dziadek, ale jak siksa młodsza ode mnie, to aż mnie skręca. Z drugiej strony, ciesz się autorko, bo za 20 lat będzie z ciebie ciągle fajna dziewczyna i wtedy będziesz się innym śmiać w twarz :)

Gość gość
Dobra, dobra, przestań się przechwalać i wrzuć fotę do oceny. :classic_cool:

Ha ha. Już wrzucam :D x Tak sobie myślę, że z dwojga złego, lepiej być w takiej sytuacji dziewczyną niż chłopakiem. Mam kolegów też młodo wyglądających i dla nich - tak podejrzewam, bo nie rozmawialiśmy o tym - musi to być jeszcze bardziej uciążliwe.

Gość DŻESIKA 1999
NIE WRZUCISZ FOTY BO WYGLĄDASZ STARO

Gość gość
Brodę zapuść.

Gość gość
Bzdury piszecie, za 20 lat, bla, bla. Skóra się starzeje u każdej osoby bez względu na rysy twarzy, nawet gorzej jeżeli ktoś ma taką "anielską buzię" bo później robią się takie śmieszne chomiki i kobieta wygląda jak dzidzia piernik, nigdy mi się nie podobała dziecinna uroda. Autorka chyba przesadza. Nie malujesz sie? i wszystko jasne. Wiele dziewczyn, kobiet wygląda bez makijażu bardzo młodo do 30, to często zasługa jasnej oprawy oczu, bladej cery itp. a jak nada troche kolorków, podkreśli oko to już wygląda na starszą. jak ktos się nie maluje, zwiazuje włosy i w dodatku pewnie chodzi w trampkach/adidasach, legginsach i bluzach to czego się spodziewa? od azu na myśl przychodzi nastolatka.

Gość gość
ona nie ma dziecinnej urody wie co czym mowa? dziecinna uroda to Selena Gomez albo z naszego kraju np. Jabłczyńska

Gość gość
O dziecinnej urodzie dyskutujemy przecież -.-

Gość gość
A młody wygląd to nic innego jak dziecinna uroda przecież -.-

Gość gość
Ja mam 24, a wyglądam na 30! To jest dopiero problem :(

Gość gość
mam tak samo

Gość gość
autorka ma 21 lat i jej twarz już znacząco się nie zmieni ja mam 28 lat miałam dziecinną twarz i mam nadal