Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic aby wygladac starzej?

Polecane posty

Gość gość
Ale Wy mylicie pojęcia ;) Ja nie mam dziecinnej twarzy - ale wyglądam bardzo młodo :) Tak, że pytają mnie o dowód często mimo 25 lat na karku. Pamiętam jak mi kiedyś nauczycielka powiedziała jedną rzecz - że mam szczęście bo jestem podobna do jej siostry, która mając 30 lat wygląda na 22 :) No i jak na razie się sprawdza. Ale nie mam delikatnej buzi bardzo. Po prostu mam bardzo jasną cerę (ciemne włosy), nie mam jeszcze zmarszczek mimicznych (wiele moich koleżanek już ma). To chyba kwestia właśnie tej cery :)

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
Nie wiem jak autorka, ja (ta 25 latka) mam 1,69 ;) I proporcje normalne. Przecież nie mówię, że traktują mnie jak 12latkę tylko jak 17latkę ;) Ale też nie biorę tego jakoś bardzo do siebie. Teraz nastolatki wyglądają bardzo różnie, część wyraźnie się ubiorem i makijażem postarza (tak, że wyglądają na lekko ponad 20 lat). Więc może po prostu jestem z tych co "na dwoj***abka wróżyła, lepiej zapytać o dowód niż mieć problemy" :))

Gość gość
twoja kotka psotka ty mitomanko :D

Gościu, ciesz się, że mojej babci nie widziałeś. Dawno po 80-tce, a jak założy np. jeansy i adidasy, to tylko siwe włosy zdradzają wiek. Zmarszczek mniej niż u niejednej 30-tki. . Smarujcie się dalej tymi wszystkimi mazidłami i pudrami, a potem płaczcie, że skóra zniszczona niby przez gorsze geny. Młodzież jest teraz strasznie otyła i zniszczona. Aż strach pomyśleć, co z nich wyrośnie.