Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszta peta po

Czy da się jakoś wprowadzić w stan haju bez narkotyków? Podajcie jakikolwiek spo

Polecane posty

Gość kaszta peta po

sób.

Gość gość
tak, trzeba mieć trochę nasrane w głowie ale niestety ten stan trzeba osiągać latami. Ja się czasem tak czuję. Podobno są sposoby takie że patrzysz na jakieś psychofilmiki przy odpowiedniej muzyce i dużym skupieniu ale to też może zająć parę godzin. Można się naćpać gałką muszkatołową

Gość kaszta peta po
A to nie jest tak, że wtedy chce się poprostu spać?

Gość gość
woda + galka muszkatalowa (ok 1 paczki)......radze wypic z zatkanym nosem. Paskudna miksturka, ochydna w smaku....przygotuj sie ze po wypiciu mozesz odrazu to zwrocic.......po wypiciu tej miksturki, czujesz sie podobnie jak po zapaleniu trawki....wszystko Cie smieszy

Gość kaszta peta po
Nie wiem czy mam to w domu, zaraz sprawdzę.

Gość kaszta peta po
Tak, zdecydowanie pilne.

Gość mamma mia56565
wiesz co, idź lepiej spać. albo połóż się, załóż słuchawki i puśc sobie album Carbon Based Lifeforms - World of sleepers. Znakomity trans przed snem ;)

Gość kaszta peta po
Już masz dobry uczynek zapisany w niebie.

Gość gość
u mnie tylko po sexie z nowym partnerem.

Gość gość
A po co ci to? Walnij z trzy piwa i idz spac

Gość gość
Sztachnij się porządnie swoimi brudnymi skarpetami

Gość gość
i co masz gałkę?

Gość gość
Pewnie w szpitalu wylądowała ..ludzie jacy wy jesteście durni po co jej to pisaliście o tej gałce muszkatalowej.. Nawet nikt nie spytał ile autorka ma lat i jaki jest powód że chce się tak poczuć.. Nawet trawka nie działa tak że każdy się po niej śmieje..jednego zamuli,drugiego rozweseli,trzeci dostanie ataku lęku albo duszności i kolatan serca.. Jeśli jest w złej kondycji psychicznej to taki może być skutek takiego eksperymentowania.. Czytałam kiedyś co dwóch chłopaków się tym nafaszerowało tą gałką i mieli taka fazę że niewiedzieli o Bożym świecie..i gdy im przeszło to okazało się że są w cholerę km od domu w całkiem innym mieście do tego był już następny dzień..i mieli wymioty po tym.. Także nie ma co się bawić w takie rzeczy. .

Gość gość
bardzo mocna herbata

Gość asparczos
medytacja oddechu. obserwujesz oddech. szczegóły - poszukaj w materiałach o magii chaosu. tylko uważaj to naprawdę jeśli ci się uda wprowadza w takie stany że może zobaczyć różne filmy ;) miałem kiedyś takie filmy że szok. po każdym takim seansie do wieczora dochodziłem do siebie. ostrożnie bo czasem tak wyostrza słuch lub inne zmysły że strach np. przejść przez ulicę.

Gość gość
Dziewczyny nie ma już od ponad godziny..niewiadomo co się z nią teraz dzieje a debile dalej jej podpowiadają co ma robić by była na fazie..leczcie się ludzie! Nawet niewiecie komu te rady dajecie i jakie mogą być tego konsekwencje.. ,,Herbata mocna''-- P******* cie?? A spytałes ją czy czasem nie ma jakiś problemów z sercem albo ciśnieniem?? Wiesz jaką to ma dawkę kofeiny! Serce może wysiąść..! :/

Gość gość
Jest coś takiego jak bineartual beats, dostajesz haju dzięki muzyce