Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są w łóżku aż tak fatalni?

Polecane posty

Gość gość
Właśnie ! Nie wszyscy są do kitu. Ja sobie stawiam za cel być dobrym i moje własne doznania są na drugim miejscu.

Gość gość
ten z bloga o tytule jaimojapielegniarka jest bosssski z tego co mozna wyczytac z jej opowiesci :) a reszta sie nie stara i dlatego sa kiepscy

Gość gość
Mam to gdzieś i tak się wami tylko masturbuję :classic_cool: I kto tu jest sprytny !

Gość gość
polecam zodiakalne byki, bez starań są najlepsi:)))

Gość muszkaaaa25
Jeden co wiedzial jak to robic, cudowna minetka, palcowka seks....to byl tak leniwy ...ze zanim zaczal cokolwiek robic, ba... nie mial pociągu na seks jakoś :)

Gość gość
a ja trafilam na takich co to nawet nie wiedzieli czym jest ruch posuwisty, to byl dopiero koszmar

Gość gość
To prawda.mężczyźni wymagają aby kobieta byla piękna i och zaspokajała a kobiety SA glupie bo dają się r/u/c/h/a/c brzydkim smierdziuhom(niby zadbani ale gowno prawda)Polacy to brudasy.większość moich koleżanek udaje ze lubi seks 8/10 dlateczego?dlatego ze ich kochankowie SA do kitu ,smierdza i SA leniwi.to jak maja lubić?

Gość muszkaaaa25
ja uwielbiam seks :) szkoda ,ze malo facetów wie co jest naprawde dobre

Gość miły pan
Nie wiem , dlaczego , jest tyle negatywnych opini o panach , i nie chciałbym się przechwalać , ale moja żona i czasami sąsiadka i żony koleżanka , po randce ze ze mną mówią że jestem wspaniały i polukrowany , taki słodki .......i tak jest - może to się wywodzi że mam taki charakter że ja osobiście mam tak w głowie zakodowane iż przekładam przyjemność kobiety ponad moją , nie potrafię osiągnąć orgazmu nie widząc że kobieta nie ma przyjemności z tego co robię i jeśli widzę jakieś oznaki oziębłości to podwajam wysiłki , czy staram się stosować jakieś nie konwencjonalne pieszczoty czy sposoby ........czasami bardzo delikatnie , innym razem troszeczkę brutalności nie zaszkodzi i świetnie działa itp , te panie które tak narzekają czasami powinny bardziej przejrzyście egzekwować od partnerów ich zachowania , pouczać ich , czasami zakpić a czasami siąść im cipką na twarzy i poprowadzić tę grę po swojemu jeśli partnerzy są albo pierdołowaci albo egoistyczni .....życzę wszystkim paniom udanej egzekucji swoich potrzeb ze strony ich kochanków :)))) :))))

Gość gość
Ja Was podsumuję: 1.mineta nie, bo smrodliwy zapach śluzu 2.Lodzik może być, bo żołądź tak nie ślierdzi, a sperma ma tylko zapach rozgniecionej lebiody, Lodzik pod warunkiem, że chłop umyje dokładnie penisa. 3.anal nie bo smród g***a i brodawczak, HIV i inne świństwa 4.Minimalny czas styulowania łechtaczki, to 10 minut, i o tym mało który chłop/debil wie. Kobieta wymaga 5 x więcej od mężczyzny czasu by szczytować, i o tym też mało który chłop/debil wie. 5.Statystyczny chłop leje spermą już po ok 3. minutach i nie wie, że żeby zadowolić kobietę musi 5 x razy tyle wykonać wytrysków, zamiast odwrócić się d**ą do kopulantki pytając, "dobrze ci było"? 6. Ponieważ męski orgazm to ejakulacja, a ejakulacja to optymalna ilość spermy, to żeby organizm ją szybko regenerował, to musi się dobrze odżywiać, nie palić, nie pić, jednym zdaniem prowadzić zdrowy tryb życia. Większość chłopów to debile w tej materii. Myślą, że jak strzelą se kilka setek, to z*****ą babę na "śmierć". Zamiast udanego seksu najczęściej dostają zawału na d***e. To tyle i aż tyle, jako odpowiedź w temacie. Mam rację? Ania.

Gość gość
gosciu z 12:50 a to przy lodzie czy minecie myslisz nie mozna zarazic sie tymi chorobami?? otoz mozna.

Gość gość
40 minut pieszczenia łechtaczki i piczki do dobrze czy też mało?

"Statystyczny chłop leje spermą już po ok 3. minutach i nie wie, że żeby zadowolić kobietę musi 5 x razy tyle wykonać wytrysków" "Ponieważ męski orgazm to ejakulacja, a ejakulacja to optymalna ilość spermy, to żeby organizm ją szybko regenerował, to musi się dobrze odżywiać, nie palić, nie pić" To też nie do końca działa. Ja jestem 35+, bardzo wysportowany i 5 - 6 ejakulacji po kolei mogę mieć, ale zaraz po zawsze jest jakaś 3-5 minutowa przerwa, gdy napięcie opada. Słabe to jest, a "zamienniki" w postaci różnych pieszczot najczęściej nie działają. Poza tym 3-4 takie noce pod rząd i wymagam regeneracji, bo potrzeba mnóstwo energii żeby wytworzyć spermę. Ale męski orgazm a ejakulacja dwie dwie różne rzeczy. Ejakulacje da się powstrzymać. Trwa to chwilę, napięcie nie spada a te "3 minuty" mogą się rozciągnąć do 15-stu lub dłużej - to już zależy od partnerki jak dobrze potrafi stymulować. I wtedy orgazmów jest parę. Niestety to wymaga to sporo ćwiczeń (licząc w miesiącach).

Gość miły pan
Gość z 12,50 ....feeeeeeeeeeeeeeeeee , jeśli facetów uważasz za debili to se kup sztuczny stymulator i sobie z nim żyj , myślę że jesteś w takim stadium , czy to charakteru czy urody że żaden samiec Cię nie chce :(((((((: (((((((:

Gość gość
co za głupoty piszecie 1 ja potrafię przy odpowiedniej stymulacji mieć orgazm w pół minuty.. 2 nic tak nie wali jak nieświeży k***s

Powiem szczerze, że brzmi kusząco... Chyba przestaje odświeżać k****a. Zawsze chciałem nim mocno walić.

Gość gość
nie czuję się tym zachęcona,że taką ocenę wystawiają Panom rodaczki ale i by nie narzekały po próżnicy o jaki ja miałam sen,,,mrau normalnie :)

Gość gość
a może kobiety też są fatalne w łóżku

Gość gość
... ale że wszyscy są fatalni 😭 , coś dramatyzujesz autorko, widać na oko żeś mocno niedopchnięta. Pół światu tego kwiatu aż wstyd że nie trafiłaś na takiego, który solidnie cię zreperuje.

Gość gość
do autorki: myślisz że jesteś lepsza bo mężczyźni nie potrafią cię zadowolić? na 100%jestem pewien że leżysz jak kłoda i tylko oczekujesz od drugiej strony żeby było bosko.

Gość gość
Może tacy fatalni by nie byli jak by ktoś ich nauczył swoich potrzeb. Tylko trzeba by było mieć partnera na dłużej i takiego z którym można o wszyskim bez krępacji i obrażania sie pogadać. W innym przypadku musisz szukac poprostu dobrego kochanka, jest sporo facetów którzy wiedzą jak postępować z kobietą w łóżku. Niestety nikt nie ma takiego napisu na czole więc albo sprawdzasz na własnej skórze albo może któraś koleżanka sie przyzna, że był Ok. Ale jak któryś jest super to wiesz jest szybko odławiany więc najwiecej takich jest żonatych. Najwiekszy i nałatwiejszy dostęp do takich sprawdzonych mężów (niestety tylko do bzykania) jest w swingers klubie. Tam można się wyżyć.

Oj tam zaraz fatalni :O widać autorka ma wysokie libido i sytuacyjnie trafiała na mało ****awych facetów. Niech sobie gąska ponarzeka, napsioczy w końcu to babskie forum i zapłacze nad losem nieudolnych facetów. :O Oczywiście wszystko jest do naprawienia a sam temat wydaje się być wielowątkowy, bo są pary, są tacy co pieprzą się od święta, ci co skaczą z kwiatka na kwiatek....

Gość OSCAR00000
cóż ja też mimo ze jestem Facetem to przyznam Racje Pani która zaczela temat: ... ja np jestem uzależniony od robienia Minetki i moge robic to godzinami , dla mnie podniecajace jest jak Partnerce jest dobrze...

OSCAR00000 a jak nie lubi minetki? To co rozkładasz bezradnie ręce, patrzysz przez okno udając zainteresowanie tym co na horyzoncie... ?

Gość OSCAR00000
szczerze????? nie znam laski która nie lubi minetki a jesli nie lubi to widocznie nie miała porzadnego orgazmu do tej pory . nie chwale sie ze jestem z******ty lubie to robic i konsekwentnie dąże do tego bu laska odpływała

Gość gość
Oscaro ile masz lat? Zaspokoisz mnie, bo też niedopieszczona jestemmmm?

Gość gość
Widzę, że sami znawcy... A co do jakości mężczyzn, to myślę że tak jak my nie zawsze się sprawdzamy, tak samo kobiety nie są w większości boginiami seksu.

Gość gość
Moj pierwszy facet byl tepy w lozku ale potem bylo juz tylko lepiej. Moj obecny na szczescie wie co to lechtaczka i wie jak sprawic mi przyjemnosc. Niestety pochwowego nie mam a on mysli ze mu sie "udaje" haha. U mnie podczas seksu nie ma czegos takiego ze on dojdzie i koniec. Skoro ja nie mam pochwowego to po kilku pozycjach mowie koniec i tyle. Dla facetow najlepiej to wsadzic i ******** Takie mam poglady chociaz nigdy zadnego takiego chama nie spotkalam, jednak to widac ze napalaja sie zamiast gadac. I tak wladze nad wszystkim ma kobieta .... :)

Gość gość
Up