Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trening i łzy

Polecane posty

Gość gość

chciałam się wziąć za siebie. wybrałam program chodakowskiej, rozłożyłam matę, przebrałam się do ćwiczeń. Wytrzymałam 6 minut brazylijskich pośladków i dostałam ataku płaczu, nie mam siły. 3 razy w tygodniu pływam od ponad pół roku, a tu mnie zmogło po 6 minutach...:-(

Gość gość
poczułam taką niemoc, bezsilność. Schudłam sporo dzięki pływaniu, ale przy okazji pochylenia się do jednego ćwiczenia zobaczyłam jak wisi mi skóra na brzuchu. Chciałam zacząć 'rzeźbić', ujędrnić skóre a jestem niesprawna jak stara babka albo monstrum w rozmiarze xxxxxxl

Gość gość
chodź na zumbe

Gość gość
ale ona nie ma wcale kondycji skoro padła po 6 minutach regularna zumba poprawi jej kondycje

Ale nie wiem czy ona martwi się bardziej o kondycję czy o tą skórę. A jeżeli chodzi o kondycję to wcale nie trzeba chodzić na płatne zajęcia, wystarczy regularnie robić aeroby

Gość gość
schudłam od listopada 8 kg, ważę obecnie 55kg przy wzroście 170cm. Niby ok, ale ciało jest sflaczałe. na basenie robię w godzinę 2km (80 długości basenu) więc nie tak źle. a na lądzie porażka, niczym hipopotam

Jeżeli chodzi o jędrność to nie wiem czy siłownia nie będzie lepszym pomysłem. I uważam że nie musisz już się odchudzać

Gość gość
joga jest super rzezbi cialo bez robienia z kobiety terminatora i robocopa

Gość gość
najpierw chciałabym coś zrobić z mało jędrnym, wręcz wiszącym brzuchem i poprawić kondycję.

Gość gość
co można zrobić z wiszącym brzuchem? jakieś ćwiczenia na to pomagają?

Tu chodzi przede wszystkim o rozciągniętą skórę. Tego wytrenować się nie da, ale skóra sama stopniowo powinna się kurczyć

Gość gość
dzięki Dareios, liczę że czas tu pomoże...

A jeżeli chodzi o jędrność to myślę że siłownia będzie optymalna. I dieta wysokobiałkowa

O brzuchu trzeba było myśleć od początku, a nie teraz. Pewnie po jakimś czasie się skurczy, jeśli jesteś młoda. Kremy ujędrniające i naprzemienny zimny/gorący prysznic powinny załatwić sprawę. Jesli chodzi o cwiczenia, nie zaczynaj z Chodakowską, lepiej zacznij od czegoś prostszego, polecam te panią: http:/ /www.youtube.com/watch?v=AIHkY1fbOZI http:/ /www.youtube.com/watch?v=7E5WzHs3EUI http:/ /www.youtube.com/watch?v=pPhAJpX4m9Y Powodzenia.

Gość gość
i chirurg plastyczny też się przyda