Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jako prezent urodzinowy dostane gitare za 2 tysiące złotych, a wy co biedaki???

Polecane posty

Fajnie jest mieć w rodzinie bogatych członków :classic_cool: Wujek z niemiec zafunduje. Wczesniej miałam badziewną za 300 zł z allegro. Ale sie ciesze, dostaje drogie prezenty, jestem królewną a wy nie jesteście, bo jesteście biednymi kocmołuchami, i mozecie mnie hejtować, i tak wam nie odpowiem, bo odkąd mam gitare za 2 tysiące to jestem bogatą gwiazda rocka która sra na plebs :classic_cool:

Gość kudłaty gitarzysta
Za dwa tysie to dostaniesz plastikowy badziew dla dzieci do lat 3 :D

Gość śliczna wiolonczelistka
Gimbaza skończyła lekcje.

Gość gość
Szkoda tylko,że nie masz z kim się podzielić to radością.Jakoś mnie to nie dziwi...

Gość gość
Na urodziny moja córka dostaje woucher na pierwsze wakacje bez rodziców. Troszkę to więcej kosztuje niż zabawkowa gitara.

mam sie z kim podzielić radością. Z wami dziele sie jedynie moim poczuciem wyższości i pogardy dla plebsu :classic_cool: No to zmykam już.

Gość gość
może po prostu rodzina chce ci wynagrodzić tak silny stopień upośledzenia umyslowego. Może winią się za twoje kalectwo.

Gość gość
Ty będziesz miała gitarkę ale za to plebs o którym mówisz ma rozum, więc kto lepiej wychodzi w tym interesie? A ta gitara robi z ciebie gwiazdę roka tak samo jak ze mnie posiadanie farb i pędzelka zrobi artystę pokroju Jana Matejki.

Gość Piotr 24
Problem w tym że brak Ci dumy, a gitara Tb jej nie zapewni :P Za to chciwości masz tyle że możnaby się nią dzielić :P

Gość Zimny dran
Ale ty tez jestes biedna tylko twoj wujek jest bogaty

Gość gość
dziecko masz 20 lat a zachowujesz sie jak 14 latka, super ze dostaniesz gitarke za 2 tysiaki, nie zmienia to faktu ze nadal pozostaniesz biedna materialnie i umysłowo

Za 2 klocki to jest zwykła gitara. Wypasiona to by była za 7 koła robiona u lutnika na zamówienie.

Gość gość
poczucie wyzszosci to ty mozesz miec jak obcasy zakładasz :) masz jakis problem dziewczynko skoro jestes taka dorosła to ciekawe dlaczego wujcio cie sponsoruje :)idz i zarob na tyle zebys mogla powiedziec ze kupujesz w tym miesiacu gitare za 2 klocki pod warunkiem ze Ci na zycie z wyplaty zostanie ! skad u ludzi taki debilizm ?

Gość gość
Mi wujek z Sycylii daje Mustanga i co, łyso ? Módl się obyś go nigdy nie spotkała :classic_cool:

Gość gość
metalowa to miejscowy p/o/j/e/b 20-latka o mentalnosci 16-stki. Na pewno z kompleksami i w dodatku dziewica bo jej jak dotad zaden obwies wypupczyc nie chcial.

Gość gość
Autorka chyba już tego nie czyta.

Gość gość
nie ma to jak ludzie z wiecznym PMS'em ,a wypupczyc to takiej idiotki nikt by chyba nie chciał :D jesli ona tak gada z kolesiem,jak pisze pokazujac swoja chora manie wyzszosci to do konca zycia zostanie dziewica :D

Gość gość
A ja na swoje ostatnie urodziny dostałam za 170 000. I co biedoto? A ty jakąś gitarę :D

Gość gość
A mi jej trochę szkoda.Widzieliście jak zareagowała na tą uwagę o dzieleniu sie radością z innymi?Tak nagle zniknęła.Ona musi być bardzo samotna.