Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dalej z moim małżeństwem ?

Polecane posty

Gość gość

Mam męża-jesteśmy małżeństwem od roku. On bardzo dużo pracuje po 7 już go nie ma w domu, a wraca ok. 23. Nie ma dla mnie czasu. Seks on chce uprawiać ale wieczorem i rano. Wieczorem nie mam siły, rano o 6 godzinie to ja jeszcze śpię. Mam kochanka. Kiedy mój mąż jest w pracy on przychodzi do mnie. Dwa dni temu mój mąż się o tym dowiedział i nie wrócił do domu od tamtej pory. Dzisiaj zrobiłam test, bo okres mi się spóźnia-jestem w ciąży, a lekarz to potwierdził jestem pewna, że to dziecko mojego męża. Co ja mam zrobić w mojej sytuacji ? Nie wzywajcie mnie ! Błagam!

Gość gość
No ciężko Ci coś poradzić, bo niby co? Jak mąż będzie miał ochotę to wróci do domu i albo się rozstaniecie w gniewie albo wybaczy Ci. Swoją drogą kurcze, szukać sobie kochanka tylko dlatego, ze mąz cały dzień pracuje?? To ja musiałabym mieć ich na pęczki bo mam męża za granicą :/

Gość gość
Brakowało mi bliskości. Denerwowało mnie jadł budził mnie po 6 na.seks kiedy ja miałam ochotę spać, a wieczorem budził mnie kiedy ja już byłam zmęczona.

Gość gość
Ciesz się ze pracuje, mój partner w takie problemy finansowe nas wpakował ze przez 10 lat się nie wygrzebie. Odchodzę od niego i boję się co będzie dalej.

Gość gość
W tym momencie jestem bez pieniędzy. Zablokował mi dostęp do wszystkich kart.

Gość gość
a jak się mąż dowiedział? przyłapał was?

Gość gość
no i dobrze zrobił, poza ty czego się spodziewałaś?

Gość gość
Tak przyłapał nas.

Gość gość
Co dalej? Pytanie czy kochasz męża? Jeśli tak to że postaraj się ułożyć sobie z nim życie od nowa. Jeśli nie kochasz to zostań z kochankiem. Co twój mąż robi,że pracuje tyle godzin na dobę?

Gość gość
małzeństwem od roku a ty już szukałaś uatrakcyjnienia, bo mąż pracował, ciekawe dlaczego? pewnie żeby zapewnić wam godny byt i jakieś wyższy standard. Myśle,że to prowo a jeśli prawda to wcale mi nie żal takich osób, które same szukają sobie kłopotów

Gość gość
nie wiedziałaś przed ślubem że tyle pracuje? mnie zdumiewa że tak szybko znalazłaś kochanka zamiast szukać innych rozwiązań, czym niby jesteś zmęczona? do 23 masz czas żeby odpocząć po pracy... teraz to ja czarno to widzę, na miejscu Twojego męża bym Cię zostawiła, nie dość że zdradzasz to jeszcze we wspólnym domu nie napisałaś co czujesz do męża a chyba dużo zależy właśnie od tego jak powinnaś postąpić w każdym razie nie zazdroszczę sytuacji

Gość gość
Kocham go, ale on nie odbiera ode mnie telefonów. Nie wiem gdzie go szukać. Pracuje w ubezpieczeniach.

Gość gość
gdybyś go kochała, to nie rżnełabyś się z obcym facetem w waszym wspólnym domu, niezłe z ciebie szmacisko

Gość gość
Noszę pod sercem nasze dziecko, a on nawet nie zadzwoni co z jego dzieckiem.

Gość gość
żałosna jesteś jak cholera

Gość gość
Miałam na głowie cały dom, zakupy, sprzątanie jak miałam być nie zmęczona. On już pewnie wie o naszym maleństwu. Wydałam mu sms i powiedziałam jego matce, że będziemy mieć dziecko.

Gość gość
po roku małżeństwa taki numer??? no sorry ale mąż powinien Cie olac i nie dziw sie ze ma w d***e Twoja ciaze bo pewnie mysli ze to dziecko kochanka

Gość gość
pracujesz autorko????????

Gość gość
buhahaha- zakupy, sprzątanie- nie przepracowałaś sie przypadkiem lafiryndo?

Gość gość
Jestes żalosna ze po roku juz zdradzasz, czy ty go w ogóle kochałaś???powiedz mu o dziecku a reszta nalezy do niego.

Gość gościówka123
Powinien zabrać ci to dziecko bo nie jesteś warta splunięcia.

Gość gość
Kocham go nadal, nie pracuje.

Gość gość
to czym Ty do k****y nędzy byłas wieczorami taka zmęczona????

Gość gość
tym że sie rżn ęła cały dzień

Gość gość
no przecież sprzątaniem i zakupami się dziewczynka męczyła całymi dniami, no i robieniem laski kochankowi

Gość gość
mąż tyrał by zarobić na chleb a ta sie rżneła i była wielce zmeczona.

Gość mojamałablondyneczko
Z autopsji mogę powiedzieć, że kupno marchewki i selera jest bardzo męczącym zajęciem:-) ja po takim forsownym wysiłku muszę odpoczywać 2 dni:-)

Gość gość
Zakupy i sprzątanie codziennie przez cały dzień? To wielki musisz mieć ten dom i duże robić zakupy. Jak sobie pomyślę o tym facecie, który zapieprza 15 godzin dziennie a po powrocie znajduje jaśnie panią tak zmęczoną sprzątaniem i zakupami, że nie ma ochoty na seks, to myślę, że cię kopnie w d**ę i będzie miał rację. Oby tylko znalazł sobie kobietę, która go doceni i będzie uczciwie traktować.

Gość gość
masz racje - jak nie mial mężulek dla ciebie czasu to olej go!!! nie wydzwaniaj do niego bo tylko się poniżasz. on nie odbiera bo cie olewa, olewał i będzie olewał

Gość gość
marna prowokacja:O a jesli nie to i tak ciesz sie ze sam sie wyprowadził, bo podejrzewam ze moj wywalił by mnie za drzwi trzeba było myslec wczesniej, zycie to nie "moda na sukces"