Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria zna odpowiedź na każde pytanie.

Polecane posty

Gość gość

No chyba dosłownie na każde. O co by tutaj ktoś nie zapytał, to zawsze znajdzie się ktoś, kto miał podobnie, kto jest w temacie. Jedna założy temat "zostałam zgwałcona", zaraz zleci sie stado, które przeżyły to samo. Nawet jak był temat o hivie to byli tacy, którzy znali temat. Ja nie mówie że to źle, tylko stwierdzam fakt że tu mozna dostac odpowiedź niemal na każde pytanie. Tutaj to chyba 80% populacji siedzi i to z każdego miasta, miasteczka czy wsi. Aż strach cos powiedzieć, bo nie wiadomo czy sąsiadka zza ściany która zna temat nie siedzi akurat na kafe. Nawet by sie jej dopy nie dało obrobić, bo zaraz bedzie sie tłuc do drzwi,że ją obgaduje. Czasem jak założe jakis temat o kimś to nie wiem czy ten ktoś nie przesiaduje na kafe i czy sie nie dowie że o nim pisałam. Masakra.

Gość gość
Te tematy o g****ie to prowo były jakiegos zboczenca, nie widziałaś

Gość gość
zna zna

Gość gość
tematy o g****tach to tylko pikantne historie wymyślane aby mi stanoł !!! tylko nie mówcie natankowi !!!

Gość gość
to przestan obrabiac d**y plotkaro

Gość gość
tutaj 80% ludzi obrabia dope innym, tyle ze jest różnica miedzy mówieniem o kims jesli to sa fakty, a wymyslaniem na jego temat. ja nie mówie fałszywego swiadectwa przeciw bliźniemu swemu, wiec nie mam sobie nic do zarzucenia:-)

Gość gość
duupa blada