Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cały czas myśle o seksie, chyba staje sie nimfomanka

Polecane posty

Gość gość
Przecież autorka jasno napisała,że jej pasją jest seks

Gość olalalaaaaa
niestety dzis niektorym wydaje sie ze sa i to wystarczy,opowiem wam cos co mnie ostatnio spotkalo,umawialam sie z facetem ok 4 miesiecy,znalismy sie troche,doszlo do spotkania,niestety nie bylo tak tak ja bym tego chciala,owszem zgodzilam sie ze sie pokochamy.tylko,znalismy sie juz troche,zaprosil mnie do siebie.oczekiwalam jakiegos bardziej cieplego przyjecia..kwitka,drinka,jakiejs kolacji tym bardziej ze zapraszal mnie na cala noc,wydawal sie sympatyczny,okazalo sie ze nie czekal na mnie nawet z paczka paluszkow :)(zaraz dopisze reszte,nie wiem dlaczego uznaja mi to za spam)

Gość olalalaaaaa
wyszlam pod pretekstem ze skoro niema nawet coli i nie moze mi zrobic drinka,to ide i kupie sobie sama,wiedzial ze nie pije kawy bo nie lubie,potem mu napisalam ze jednak nie przyjde,nie przygotowal sie na moje przyjscie bo nawet wziecie prysznica przed moim przyjsciem to nie szczyt moich marzen,oczekiwalam chociaz buzi i pzrytulenia na dobry wieczor,a on chyba myslal ze zdejme majtki i wskocze mu od razu dolozka,niestety nie tedy droga,odrobina romantyzmu przydala by mu sie,potem okazalo sie ze jest zwyklym chamem,nazwal mnie alkoholiczka i stwierdzil ze kwitkiem to moglabym w leb dostac,szok! dlatego widzicie panowie ze nie tak latwo jest nam sie do wszystkich was przekonac,mialam przygode potem sie z tego smialam ze taki palant mi sie trafil,a wiec trzeba ostroznie z naszymi fantazjami :)

Gość stetynie
Ale ja nie jestem autorką

Gość olalalaaaaa
i co wy na to? a mysle o sexie calymi dniami,niestety nie kazde marzenie moze sie spelnic

Gość gość
to był jakiś zły sen ,a nie randka :) dobrze zrobiłas wychodząc od tego buraka ,dziada

Gość gość
Pisałaś z facetem 4 miesiące i nie wyczułaś,że jest przystankiem i chamem...?

Gość gość
do olalalaaa a ja miałem podobną sytuację tyle że przygotowałem się na spotkanie, zrobiłem drinka, kupiłem jej ulubione czekaoladki, puściłem ulubioną muzykę itd, mówiła że tego chce że będzie ostro, a uciekła kiedy zaniosłem ją do sypialni i połozyłem na łóżku zaczołem pieścić to uciekła powiedziała że tak nie może, ona ma męża, powiedziałem że ok nic się nie stało ale w****iony byłem strasznie. na drugi dzień zadzwoniła że przeprasza i nadal chce się yebac. pojechalismy do mnie i bylo naprawde ostro

Gość olalalaaaaa
dzieki,tez tak mysle dziada,ale myslalam ze szalu dostanie ,nie odbieralam jego telefonu,pisal mi smsy,teraz sie z tego smieje,ale napisal ze lepiej mam mu sie nie pokazywac na oczy,smieszne ale niestety prawdziwe

Gość olalalaaaaa
bylam za granica,wiec nasze pisanie nie bylo codzienne a znalismy sie juz jakis czas temu,wydawal sie ok,skad moglam przypuszczac co w nim siedzi

Gość gość
też myśle o seksie i mam ochotę cały dzień tylko to bym robił

Gość gość
kiedys byłem z jedną w lózku ,duzo pieszczot ,podniecenie rosło a ona oznajmiła ze nie będzie czegos więcej ,c**** mnie bolał pare dni po tym

Gość olalalaaaaa
dzis wracam do pracy za granice,czekam na busa a moje marzenie musi poczekac

Gość gość
a gdzie jedziesz jakie panstwo?

Gość gość
Olała.....ale ci się palant trafił

Gość gość
Ja też gościu,ja też...

Gość gość
przy czym robisz?

Gość olalalaaaaa
pracuje jako opiekunka,a z mezczyzna bylam ostatni raz w grudniu,moze szalu nie bylo ale cos bylo,widocznie takie moje szczescie

Gość olalalaaaaa
jade do niemiec

Gość gość
opiekujesz się jakimś dziadkiem caly dzień

Gość olalalaaaaa
babcia,tak caly dzien,wiec w mojej pracy o sex ciezko jak o pokoj na swiecie ;)

Gość gość
czemu nie pogadasz z mezem o fantazjach ? o tym zbey poszedl na silownie, zadbal o siebie ?

Gość gość
zostają jakies cyberki w przerwie na kawe ,ale to nie to samo

Gość gość
lubisz facetów z duzymi palkami ?

Gość olalalaaaaa
jestem sama,nie mam meza ,a kamerki nie dla mnie,szukam czegos sensownego,na dluzej

Gość olalalaaaaa
ja sie zegnam,pozdrawiam kafeterianow milego czytania i pisania ;)

Gość gość
wpadniesz kiedys tu?

Gość Gość codzienny
Chciałbym o tym porozmawiać, lecz prywatnie. Mnie dotyka ten sam problem, a raczej obawy. serafin.ek@wp.pl

Gość gość
macie racje, ja jestem kobietą i mam podobny problem jak autorka. Cięgle myślę o seksie, masturbuje się po kilka razy dziennie. Chciałam ostatnio spotkać się z gościem, spełnić te wszystkie fantazje ale zrezygnowałam, przestraszyłam się. Czego? Słyszałam od koleżanek niejedną historię jak kończą się takie spotkania. Zwyczajnie się boję- psychopaty, debila, kłopotów z tym związanych. Poza internetem ciężko kogoś poznać, spałam ze wszystkimi męskimi znajomymi :p chodzę na imprezy ale niełatwo kogoś poznać- żeby mi się podobał, był zainteresowany, wolny to jak 6 w totka. Mówi się, że jak kobieta chce to zaraz ma tysiące chętnych do łóżka, g***o prawda :o

Gość olalalaaaaa
hallo witam