Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

giganty kobiety

Polecane posty

Gość gość

mam 190 cm i jestem kobietą niedouwierzenia :( czy z moim wzrostem mam szansę na poznanie sensownego faceta tak szczerze odpowiedzcie (jak macie takie koleżanki) najlepiej faceci??????????????? czy mam się pogodzić z faktem że nigdy nikogo nie spotkam bo szczerzę na miejscu faceta nie chciałabym być z taką dziewczyną na stałe (ryzyko urodzenia bardzo wysokich dzieci, niewygodne spojrzenia ludzi, opinie otoczenia)?

Gość gość
na pewno 2 metrowy będzie cię chciał

Gość gość
Moja dziewczyna ma 188 cm wzrostu, ja mam 185 i jest git :) Przynajmniej nigdzie mi się nie zgubi :P

Gość gość
Wiesz co ? Nie wiem czy slyszalas o Klubie wysokich .limit przyjecja to dla kobiet chyba 1,85 .Poszukaj w necie .Moja znajoma tak sobie znalazla meza .Oboje mają po 190 .

Gość gość
2 metrowy facet przy odpowiedniej budowie może mieć dziewczynę o każdym wzroście sęk w tym że 2 metrowy woli niższe do stałego związku

Gość gość
nawet mam tam konto 1 facet na 20 dziewczyn wiec małe prawdopodobieństwo ja pytam realnie - czy taki wzrost u kobiety to w waszych oczach ułomność??

Gość gość
bedzie ci ciężko bo to spójrz na facetów w polscę - mało jest typów ponad 190 cm i oni mają różne preferencję, inteligencje itd

Gość gość
To nie ułomność a zaleta. Niektórzy faceci lubią mieć przewagę- dlatego preferują skrzaty :)

Gość gość
A czy Ty, Koleżanko, nie eliminujesz na starcie niższych od siebie superf****rów? ;)

Gość gość
mam 160+ i nienawidzę siebie za każdy centymetr ciała, krótko powiem że ci zazdroszczę

Gość gość
Jedyna wada jest taka, że na stojąco od tyłu taką żyrafe trudno przer***** :P

Gość gość
nie ale widze na imprezach że nizsi się mnie boją i wydaje mi sie że faceci wolą jednak żeby kobieta była niższa lub równa ( tak 90%)

Gość gość
Ja się nie boję ale mam 186 cm wzrostu :D

Gość gość
Że tak spytam z ciekawości: ile ważysz przy 190 cm? Ponad setkę?

Gość gość
Prawde mowiac to nie zazdroszcze Ci wzrostu ale nie przesadzaj ,takich wysokich kobiet jest masa .I maja facetow . Czasem nizszych ale to nie zadna ujma . Badz soba ,chodz wyprostowana .akceptujesz siebie ,jestes usmiechnieta ,zadowolona i nie ma bata zeby facet sie za Toba nie obejrzał . No tyle maja przeciez modelki no nie ?:-)

Gość ewdlvmfvfv
ja mam nizszego...tak z 15 cm..zyjemy, mamy sie dobrze..syn ma 9 lat... malo tego! mnie sie to podoba!:)taka...dziwna rodzinka:) ogolnie to dziwne dla mnie...mozna miec rudego, mozna miec pryszczatą, z blizną, na wózku, a jak nizszy? to juz problem wszyscy mają... dlaczego taka glupota ma przekreslac zycie? jedyne czego razem nie robimy to nie tanczymy:)

Gość gość
nie modelki mają 175 cm a nie 190 ale nie chce sie wypowiadać bo nie mam takich koleżanek

Gość gość
Masa jest takich kobiet? :D Nawet w basket lidze mało która koszykarka ma jest zbliżonego wzrostu :D To prowo, a wy znowu łykacie :D

Gość gość
dlaczego prowo? ja znam dwie dziewczyny podobnego wzrostu - jedna 188cm druga 186 cm i takich dziewczyn jest mało ale 1 na 100, 200 jest

Gość gość
Ja mam 178 cm , mój mąż 176. Oglądaja sie za mna niżsi mężczyźni. Mój kochanek ma 172 więc nie przejmuj sie , znajdziesz faceta.

Gość gość
prawda jest odwrotna to niżsi faceci skreślają wysokie dziewczyny - im to bardziej robi ja mam 175 cm i spokojnie mogłabym być z typem 170 cm miałam takich kolegów ale oni zawsze brali pod uwage nizsze dziewczyny wyłącznie

Gość gość
Zalezy gdzie mieszkacie ale naprawde w Warszawie jest duzo bardzo wysokich kobiet .Moze dlatego ze wogóle jest nas ze 2 mln :-)

Gość gość
To zobaczcie sobie: Aleksandra Trojan - siatkarka, 196 cm Agnieszka Kąkolewska - siatkarka, 199 cm Helena Horka - siatkarka, 190 cm Maria Sharapova - tenisistka, 188 cm - fajne lasencje :)

Gość gość
ja mam 190 cm a nie 178 - wzrost 178 cm przy fajnych proporcjach ciała to dla wielu facetów ideał - to jest bardzo duża różnica

Gość the joker
Mam 180 i kiedyś pracowałem z taką 191, gadaliśmy, zaiskrzyła, była ładna, ale wzrost był dla mnie przeszkodą nie do pokonania, czułem się beznadziejnie, jak patrzyła na mnie tak z góry.

Gość gość
mam 178 i rozmiar 40

Gość gość
sama jestem ciekawa ile jest wysokich lasek ale pewnie tak z 1 na 100 ma te 190 cm, tych 180 cm jest bardzo dużo teraz jeśli chodzi o pytanie - szczerzę będziesz mieć problem ze spotkaniem kogoś sensownego bo masz po prostu dużo mniejszy wybór

Gość the joker
Szczerze to jeszcze nie miałbym nic przeciwko takiej różnicy, ale czuję, że ona nie wytrzymywałaby spojrzeń ludzi.

Gość the joker
190 to ma nie jedna na sto, ale jedna na kilkanaście tysięcy