Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

giganty kobiety

Polecane posty

Gość gość
no właśnie facet nie chce żeby patrzeć na niego z góry wiec raczej celuj w wyższych jeśli chodzi o poważne związki tylko z drugiej strony jak mama będzie mieć 190 cm a tata jeszcze wiecej to te dzieci będą bardzo wysokie

Gość gość
ja miałam w życiu 2 razy taką sytuację że ze względu na wzrost nie wypaliło - faceci jednak się dziwnie wtedy czują wiec dlatego piszę 190 cm w góre a nie dlatego że dyskryminuję niższych

Gość gość
Na ostatnim zdjęciu jest Anna Barańska, według wiki 178 cm. Podejrzewam, że reszta tych siatkarek jest podobnego wzrostu.

Gość the joker
To wyobraźcie sobie, że ona zwiąże się z facetem o jej wzroście i wtedy spłodzą dziec****al licho jeżeli to będzie syn, bo facet może mieć nawet i ponad 2 metry, ale jeśli to będzie córka to ona będzie JESZCZE WYŻSZA od matki, a wtedy katastrofa.

Gość the joker
Teraz pytanie i odpowiedz tak szczerze, jakbyś się czuła idąc za rękę z facetem niższym od siebie i nie mówię tutaj o facecie niższym o 3, 4 cm tylko przykładowo o 10, jak ja mam 180 a Ty 190 to wytrzymywałabyś taką presję? Ja mógłbym być z taką kobietą, ale nie wytrzymałbym świadomości, że ona nie może się przy mnie normalnie czuć, a wiecie kto jest temu winny? Winne są kobiety, które nie szukają faceta o optymalnej różnicy wzrostu, tylko małe filigranowe kobietki, które szukają dwumetrowych dryblasów, a potem mają nieszczęśliwe córki.

Gość gość
moim zdaniem kiedy dziewczynka przekracza pewien wzrost w pewnym wieku powinno sie jej podawac antyhormon wzrostu bo inaczej dziewczyna ma spieprzone zycie tak naprawde przeciez nigdzie sie nie ukryje:( to koszmar sama mam 180 i jest mi okropnie ciezko

Gość gość
Barańska nie istnieje :P Teraz nazywa się Werblińska bo wyszła za mąż za syna producenta konserw wieprzowych :P

Gość gość
no dokładnie z tym wzrostem tak myśli większość facetów : nikt nie chce mieć córki 2 metry

Gość gość
są jakieś terapię w niemczech bo kiedyś oglądałam program dla nastolatek ale one hamują wzrost o 3- 4 cm wiec jak masz mieć 187 cm a 190 cm to mało zmienia nic skuteczniejszego nie ma na razie

Gość gość
no 202 cm może mieć jej córka - czyli stworzy giganta

Gość gość
Zaraz giganta- siatkarkwiatowego formatu :)

Gość gość
Małgorzata Glinka- Mogentale 194 cm :)

Gość gość
gość a moim zdaniem to mali ludzie nie powinni się rozmnażać, potem pełno takich sfrustrowanych karłów niezadowolonych z siebie sie pałęta. 160 to wzrost dobry dla podstawówki, a nie dorosłej kobiety czy faceta.

Gość gość
Katarzyna Skowrońska- Dolata, 189 cm, miała nawet sesję w Playboju :)

Gość the joker
Jasne, zwłaszcza, że osoby o bardzo wysokim wzroście mają mnóstwo problemów ze zdrowiem i z kręgosłupem.

Gość gość
@the joker a konusy (Bonaparte, Kaczyński, Putin) - z głową ;)

Gość gość
the joker, bardzo niska dziewczyna + bardzo wysoki chłopak to z reguły dzieci średnie ani za niskie ani za wysokie moja matka ma 173 cm, tata 176 cm ale w dalszej rodzinie wyższe osoby i jakoś się tak pokrzyżowało po prostu szczerzę nie przeszkadzał by mi niższy facet jeśli bym go kochała ale faceci 180 cm co wiążą się z dziewczynami 10 cm wyższymi to rzadkość,

Gość gość
ja nie jestem "gigantem"- mam 175 cm, ale prawie zawsze noszę obcasy, czyli razem z butami mam powyżej 180 cm i faceci bardzo się mną interesują. i to faceci każdego wzrostu- także konusy o wzroście ok 165 cm w kapeluszu. bardzo dużo takich facetów się o mnie ubiegało i prawie zawsze byli mocno namolni i zdeterminowani, żeby się ze mną umówić, więc to chyba mit o tych kompleksach niskich panów. a w twojej sytuacji- jest przecież mnóstwo chłopów o wzroście 180- 180 i parę cm i oni są wtedy niżsi nawet nie o głowę- przecież to wygląda zupełnie normalnie! jeszcze pytanie jak z twoją urodą, bo to jest niestety kluczowa sprawa, jeżeli chodzi o powodzenie

Gość gość
No właśnie, urodziwa i zgrabna żyrafa to jest to! :)

Gość gość
ja mam 175 i czuję się jak gigant......

Gość gość
bo przy tych 175 cm ważę 120 kg :/

Gość gość
jakie głupie podszywy... jak dzieci...

Gość gość
Ciekawa jestem czy "giganty chciałyby miec 140 ?

Gość gość
Ciekawe jak wielką trzeba mieć pałę żeby zadowolić 190 cm laskę :classic_cool:

Gość gość
co ma wzrost do pochwy? ja przy 174 cm jestem tak ciasna że po 3 latach uprawiania seksu nadal jest problem z wejściem

Gość gość
no tak tylko że jest różnica między 174 a 190;p

Gość Aras30
to zależy od Ciebie czy odpowiada Ci niższy facet na stałe, znam takich co lubia wyższe kobiety, i jedno małżeństwo co kobieta jest wyższa od niego o dwie głowy

Gość gość
znaczy chodzi mi o typów na stałe - bo jak idę na impreze to mam powodzenie faceci się zachwycają długimi nogami itd. tylko mi się wydaję że jestem po prostu taką ciekawostką pod tytułem : ciekawe jak to z taką wysoką być w łóżku i tego typu kolesi jest dużo słyszałam też teksty w życiu : fajna szkoda że taka wysoka itp i szczerze z waszych postów irytują mnie wypowiadające się kobiety 175 cm - to jest bardzo duża różnica te 15 cm. Rozumiem to że też możecie się czuć inaczej przy niskich koleżankach że trochę odstajecie - ale to jest zupełnie inna sytuacja