Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie fajne gry na komputer

Polecane posty

Gość gość

ja moge wam polecic zombie and plants ale juz przeszlam calosc poszukuje czego podobnego niewymagajacego dobrego sprzetu, zadnych strzelanek i typowo meskich gierek

Gość gość
nie wiem co to typowo meskie gierki, ale ja przepadam za ta gra Blair witch Project The Rustin Parr innestigation. i seria Silent Hill

Gość gość
Ile masz lat?

Gość no i fajnie ostatecznie dlacze
To nie gra dla ciebie ale ja lubię Manhunt 1 :classic_cool:

Gość gość
Jest dobry RPG na stronie www.lowcyzombi.pl Gra jest online, nie trzeba niczego pobierać na dysk, wszystko się dzieje w oknie przeglądarki, nie trzeba się rejestrować co jest kolejnym plusem no i oczywiście gierka darmowa. Ja akurat gram na tablecie, ale można to też na komórce bez problemów uruchomić. Niby konstrukcja i cała historia jest prosta, ale mocno angażuje, po pewnym czasie człowiek wsiąka w świat zombie na amen.

Gość irenka4443
Można już teraz całkiem przyzwoite pod względem technicznym gry online znaleźć. Ja dużo w rpg-a Bloodwars gram od miesiąca. Łatwo dołączyć, wystarczy jako taki komp i internet, a wiem że ma być za jakiś apka na komórkę do tego zrobiona. Na stronie http://bloodwars.pl jest cała gra. Polska rzecz, dobrze rozwinięta sieć społecznościowa, dużo info na forum.

Gość bombastycznaK
Ja się zaraziłam od mojego chłopaka grą w CSa. Aż sobie musiałam kupić myszkę, wzięłam Logitecha G402 (MEGA JEST DZIEWCZYNY, SERIO), mam już nabite 1200 godzin! :D

Gość gość
Assetto Corsa ktoś? :D