Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale się uśmiałam ze swiadków jehowy

Polecane posty

Gość gość
Nikt mnie nie pytal o moja rodzine a znam swiadkow 10 lat, nie wyciagali zadnych informacji, to ksiadz na koledzie wypytuje

Gość gość
każda religia to sekta gdyby świadkowie wybili się tak jak kk to dopiero byłyby jaja,dzisiaj nie maja kościołów i takich mozliwości ale i tak są nachalni jak muchy latem,a co by było gdyby rządzili jak kk

Gość gość
pewnie sama im wszystko powiedzialas wiec po co mają sie ciebie pytac

Gość gość
Co sie chca swiadkowie dowiedziec? Numery piny do kont calej rodziny ? Haha wez czlowieku,

Gość gość
po co oni w ogóle są,chodza po domach zawracaja d**ę bo wcześniej ktos ich otumanił i nawciskał ciemnoty,widac ktos ma w tym jakiś cel

Gość gość
A jaki cel ma kościół katolicki?

Gość gość
A gdy prxychodzi ankieterka i kaze wam wypisywac w ksiazeczkach co kupiliscie co jedliscie ile wydaliscie. Co byscie zrobili, chodzi o budzet domowy, wypelniane 2 ksiazek przez miesiac, czy to obowiazkowe?

Gość gość
Kościół żeruje na wiernych, zbiera na tacę, żąda kasy za ślub, pogrzeb, chrzest. Mamy koleżanka z pracy straciła syna, powiesił się. Ksiądz powiedział, że go nie pochowa, bo to grzesznik. Świadkowie pochowali go za darmo. Sami wszystko zorganizowali, a tak na nich psioczyła przed.

Gość gość
taki sam jak oni tylko że kk się udało a świadkowie czekają na swój czas,chociaz szanse nikłe,ale iluś frajerów w swoich szeregach mają,Od religi trzeba trzymac się z dala bo każda jedna jest opium dla ludu ,cytując klasyka

Gość gość
Swiadkowie to najczystrza religia, tak nauczal jezus jak oni, oni go nasladuja i nic nie robia zlego, mam przyjaciolki swiadkowe

Gość gość
Znam jedno małżeństwo sj.oboje piją on ja leje a ona ostatnio okradła pracodawcę.wole byc ateistką

Gość gość
lepiej sobie posluchajcie co mowią osoby ktore byly w tej organizaji swiatkow i odeszli to bedziecie wiedziec wiecej o nich na youtube sa filmiki

Gość gość
to sobie miej ,pewnie jestes jedna z nich dlatego wypisujesz tu peany na ich cześć,ale pamiętaj że największa wadą waszej sekty jest nachalność,przez to zrażacie ludzi do siebie,a jeżeli sa matoły podatne na wsze bzdety to sobie ich werbujcie do woli,zawsze najlepsze interesy robiło sie na ludzkiej głupocie:-D

Gość gość
Ja nic nie mam do swiadkow, nie chce byc swiadkiem bo to duze poswiecenie, a ja nie umiem tak poswiecac sie ale znam, bardzo lubie i nikt mnie z nich nie zmusza do bycia swiadkiem, lubie tych ludzi bo sa sympatyczni

Gość gość
oto jest własnie psychomanipulacja:-D ja ich szanuje bo się tak poświęcają biedactwa ale sama nie mam czasu:-D na co ty liczysz dziecko z takimi tekstami

Gość gość
Odeszli bo byli slabi i nie kochali boga, ja nie jestem swiadkiem, ale do nich nic nie mam, nie czuje tak religii by z nimi byc, nawet do kosciola nie chodze bo mi sie nie chce, jestem leniwa a msze sa nudne

Gość gość
Po wysłać powinnien być przecinek.Wtedy inaczej to zrozumiesz.

Gość gość
Jehowi to wlasnie jest SEKTA! Stosuja dokladnie takie same techniki psychomanipulacji jak inne sekty (bombardowanie miloscia, rekrutowanie, pozyskiwanie info i nowych adeptow - tych najslabszych bo sa podatni na manipulacje). U mnie ostatnio bardzo sie uaktywnili, wrzucaja do skrzynek recznie pisane listy o tych swoich spotkankach. Powinni zamknac tych popaprancow wyznajacych religie stworzona przez wariata.

Gość gość
psychomanipulacja to taka ze ty sama im juz o wszystkim powiedzialas wiec oni juz cie nawet o rodzine nie pytają

Gość gość
Czy ja gdzies napisalam ze nie mam czasu? Napisalam ze nudzi mnie religia i nie mam ochoty chodzic nawet do kosciola, chodze tylko na pasterki bo tylko wtedy jest tam milo

Gość gość
zatwardziała członkini sekty atakuje:-D nie chcodze do kościoła bo msze sa nudne,oto następna próba zasiania ziarna niepewności buhahahaha słabo ci to idzie ,zapisz się na dodatkowe kursy bo cię w********ą z sekty

Gość gość
A ze pija i on leje ją to w ich religii normalne?wywyższają sie.a nawet kradną.

Gość gość
bo wszystko o tobie wiedza, bo im o sobie powiedzialas...

Gość gość
Do mnie ostatnio wbili z pytaniem "Czy dostrzega pani Boga w dzisiejszym świecie" po czym zamknęłam drzwi :D

Gość Czarna dzis sie nie loguje
to nie byli jehowi tylko ktos wydal na ciebie wyrok:O

Gość gość
kradną, chleją... itp... ale są przy tym mili... i uprzejmi... o tym nie zapominajcie ze , oni zawsze są mili i uprzejmi i pod tym plaszczykiem bycia milym i uprzejmym "wyludzają informacje" od was, na temat was... itp...

Gość gość
Jasne ze ktos wydal wyrok

Gość gość
kiedys katecheta "swiecki" opowiadal ze spotkali go swiatkowie i tak zaczeli prowadzic rozmowe, ze niczym sie "obejrzal" a zaczal mowic im na temat jego rodziny, gdzie mieszka itd... taką psychomanipulacje w rozmowie zastosowali ze powiedzial im on sam o sprawach ktorych obcym ludziom by nie powiedzial...

Gość Czarna dzis sie nie loguje
najpierw podejrzane kontakty a potem ojej jaki znowu wyrok.trzeba bylo sie nie pakowac w klopoty:)

Gość gość
Jedną z cech sekty i to ważniejszą jest posiadanie przywódcy religijnego czego u ŚJ nie ma. Natomiast w kk jest, papież. W każdej religii są czarne owce, ale jak się starsi zboru zorientują, to takie osoby są wykluczane ze zboru.