Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grey33

Najlepszy ,,lodzik" w życiu

Polecane posty

Gość Grey33

Pierwszy z najlepszych to podczas urlopu w Paryżu :-) wiadomo miasto zobowiązuje, żona sama zaczęła i zrobiła do końca takiego lodzika że aż nie mogłem się pozbierać. A ostatnio w trakcie podróży autem, przed Lublinem a dokładnie 8 km, jak miałem mega orgazm, :-) wokół samochody, TIRY, a moja kochaną żona cały czas go ssie :-) takiego orgazmu to nie miałem jeszcze Pozdrawiam

Być w Paryżu i zapamiętać to miasto, tylko dlatego że żona zrobiła mu loda. :D :D Zgaduję, że prócz spuszczonych spodni miał na sobie białe skarpetki przyozdobione gustownym sandałkiem.

Gość Grey33
Widać nowy że oceniasz po sobie, :-D a że gołod***ec, zapewne silny elektorat pisu, zazdrości bywania tu i tam to tylko współczuć :-D :-D

Gość Gabii fajna
Grey fajne wspomnienia :-) Nowego zazdrość zżera :-D on pewnie patrzy na wierzę ,,A" i na ręcznym jedzie, obowiązkowo w skarpetkach i sandałach Ale tu było o koszulach a nie burakach :-D Panowie i Panie a jak Wasze wspomnienia :-)

Gość Ryzykant
Najbardziej lubię, kiedy ona śpi z otwartymi ustami, a ja do nich powolutku wsuwam. Ale najgorsze te ryzyko. Zastanawiam się nad ręcznym wspomaganiem i samym tylko wystrzałem, z odległości 1cm, w te otwarte usta.

Gość mam kochankę
Lody są dobre, ale nie ma to jak ostra jazda w usta.

Gość gość
oj jak lubiłam robić go mojemu ex facetowi,smakował mi niesamowicie :D

Gość gość
jak kiedys moja zona zalozyla sie z siostra, czyli moja szwagierka, ktora ma glebsze gardlo. wygrala szwagierka, kilka ruchow na sama mysl ze ona mi robi loda i az zakaszlała od spermy:)

Gość Nocny Pukacz
Najlepsze loda zrobila mi w****iona żona jednego inżyniera nad jeziorem Malta w Poznaniu. Kużźwa spotkałem się z nią na pogaduchę w restauracji, miałem ją odwieź do domu, ale ona zaczela mi koło rozporka tarmosić. Dwie bite godziny się uchylalem, gdy wreszcie dobrała mi się do kuźśki, to zrobila to głęboko i znawstwem. Nigdy tego nie zapomnę, paznokcie pozwijały mi się na lewą stronę i przez dwadzieścia minut nie mogłem dojść do siebie. Nawet zapiąc rozporka nie mialem siły. Myślę, że moje opieranie tylko wzmogło jej chciicę, a poetm to już poszło.

Ja mam 76 lat i każda startuje do mojej pyty jak odrzutowce z lotniskowca dżordż łoszington :D trza mieć zasr.rane kalesony w morde mać :D kiedy baba widzi moje zmarszczki na wuju w obszczanych kalesonach, dostaje prawdziwych ku.urwików w gałach :D poza tym przejażdżka na mojej czarnej Ukrainie jest lepsza niż jazda nakręcanym samochodem :D

Gość gość
ja tylko "łyknęłam" teorii a praktyka zerowa od lat ot kolejny zmarnowany talent :O

Gość gość
Dziewczyny a jak to jest według Was, kiedy waszym zdaniem zrobiłyście najlepszego ? :-)

Gość gość
to się widzi i czuje.

Gość gość
Historia z ,,kawalerskich" czasów. Pisałem z pewną dziewczyna, umówiliśmy się na małe spotkanie. Ta dziewczyna miała chłopaka ale mi to nie przeszkadzało. Chłopak od niej pojechał, ja ją zabrałem na małą przejażdżkę do lasu. Stanęliśmy sobie na polanie w lesie, wyszliśmy z samochodu, powiedziałem do niej żeby pobawiła się moim małym. Ona rozpięła mi rozporek, włożyła rękę i zaczęła się nim bawić. Po chwili klęka przede mną, zsuwa mi spodnie do kolan i zaczyna robić laskę....robiła to nawet dobrze....po chwili zalałem jej buzię spermą. Niby się za to trochę wkurzyła ale połknęła wszystko. Odwiozłem ją do domu. Jak wracałem to dostałem sms kiedy to powtórzymy. Niezła ku..wa z niej była.

Gość jestsobiefacet
w czasach studenckich na kazdy zjazd (studiowalem zaocznie) wynajmowalismy mieszkanie na weekend z paczka z grupy. W ekipie dwoch facetow i 6 dziewczyn (w tym jedna para) i wlasnie dziewczyna od drugiego kolesia po wypiciu kilku glebszych opowiadala mi, ze jej facet to tylko w lozku uprawia seks i chcialaby kiedys sprobowac czegos nowego. Bez zbednego pitolenia zaproponowalem jej ze mozemy po kolezensku, troche sie wahala, bo jej facet w pokoju obok, ale mial slaba glowe i odlecial w 3 faze snu, a mysmy to wykorzystali. Lekko pijana zaczela mnie dotykac przez spodnie, spojrzalem jej gleboko w oczy i ona wiedziala o co chodzi. Rozpiela rozporek, zaczela mocno trzepac, dlugiego az tak nie mam, ale za to grubego... powiedziala "nie wiem jak go zmieszcze w ustach" ale dala rade, robila to troche nieporadnie, ale fakt ze ciagnie mi dziewczyna od kumpla i moglby nas ktos nakryc byl fenomenalny! Pozniej juz nie zastanawialismy sie nad niczym... odwrocila sie tylem do mnie, opuscila spodnie swoje i oparta o blat w kuchni zaczalem ja posuwac... pieprzylismy sie jak kroliki, obudzilem w niej dziwke, nie przypuszczalem nawet ze moze taka byc... doszedlem w niej gdy mi powiedziala ze nie bierze tabletek, naladowalem sporo spermy w jej mala szparke, ale nic nie nabroilem... ech, czasy studenckie...

Gość la_dacznica
ja polubilam robic loda i poczulam ze ma to wielka moc... ile mandatow mnie ominelo, tak zdalam sesje i tak nie placilam czynszu za mieszkanie

Gość gość
Kobieta jak zaproponuje loda to ma 90% pewności, że ta druga osoba chętnie się zgodzi ale facet jak zaproponuje to przeważnie jest odbierany jak jakiś zboczeniec...to niesprawiedliwe!!!;)

Gość gość
Tam miało być ,, jak facet zaproponuje kobiecie minetkę"

Gość gość
i ja to lubiłam robić,to mega przyjemne a tu tyle lasek się wzdryga ze ohida ze ble ze cos tam cos tam dziwne:O

Gość la_dacznica
cos w tym jest, nie pamietam, aby ktorys facet mi odmowil. Ojciec mojego chlopaka nie protestowal... Maz mojej kolezanki tez nie Wykladowca z logiki to sam mi proponowal, zebym mu o******ela.

Gość zawodowy nauczyciel lodzików
Idealny temat dla mnie :D Uwielbiam lody robione przez młode suki :D Najczęściej już potrafią brać całego ale mnie najbardziej podniecają takie, które nie bo wtedy mogę je pouczyć - wpycham im jak najgłębiej żeby się krztusiły. Ajjj jak mnie to podnieca! I jeszcze jak nigdy w doopce nie miała k****a to już bajka!!! Też chętnie je uczę jak mają przyjmować

Gość Lo_dziarka
Uważam, że jestem dobra w tym - kocham ciągnąć, ssać, lizać <3 szczególnie duże i grube k***sy minimum 17 cm! Głębokie gardło w moim wykonaniu będzie niezapomniane! Jestem uzależniona od lodów - ciągle mi mało mniam!

Gość gość
Lo_dziarka jak sobie zasłużyć na takie obciąganie u Ciebie?

Gość Taki jeden mmm
Jak sobie ,,go" najlepszego- przypominam to aż coś mi się robi :-) Prowadzę auto, w kierunku podkarpacia, moja cudowną Pani od tak zaczyna mnie gładzić po udach, dotykać go przez spodnie. Prosi tylko abym jechał ostrożnie a ona rozpina pasek,guzik, zamek i zsuwam jeansy. Nachyla sie i cudownymi usteczkami bierze go, zaczyna ssac, bawić się jezyczkiem ... mmm Byłem tak podniecony, że po paru minutach byłem bliski orgazmu, widok poruszającej się głowy, i to uczucie wilgotnych ust doprowadził mnie do cudownego orgazmu, takiego mocnego. :-). Jak tryskałem to moje kochanie nie przestało tylko do końca wypiła do końca. Mmmm Po wszystkim popatrzyła mi w oczy i się jeszcze oblizala, myślałem że zaraz drugi raz będzie mi cudownie. Dodam jeszcze, że w trakcie jak mnie tak całowała, przejeżdżałem pod wiaduktem kolejowym po którym przejeżdżał szynobus z pasażerami :-) Jestem pewien że widzieli nas .... Ale to jeszcze bardziej mnie podnieciłem :-) Możecie nie wierzyć ale to prawda :-) może którys z pasażeró szyno... też jest na kafe...

Gość gość
że co?że niby byłam "the best of the best"? :D loda też można robić z tzw "uczuciem" niekoniecznie jak rasowa ..wiadomo co,z sennych marzeń panów .... top dla erotomanów gawędziarzy :P 🖐️

Gość gość
Nie tak do końca. My to też robimy z uczuciem, a że niekiedy w samochodzie podczas jazdy :) Niech sobie widzi kto chce, nam to nie przeszkadza :)

Gość gość
Kilka razy koleżanka z pracy robiła ma w samochodzie podczas jazdy....niebezpieczne ale bardzo podniecające. A ja w tym czasie masowałem jej dwie dziurki.

Gość gość
A ja swojemu misiaczkowi zrobiłam przed ważnym spotkaniem służbowym :) był już w garniturze patrzył w lustro a ja uklękłam i do końca z połykiem, smakował świetnie :) patrzył dalej w lustro i myślę że mu się podobało :)