Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dentysta w Częstochowie ??

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam ! Szukam sprawdzonego i dobrego dentysty w Częstochowie. Polecicie jakiegoś ? Tylko musi być solidny, bo już dość mam chodzenia od gabinetu do gabinetu. Pozdrawiam, Kejt

Gość gość
a prywatnie ?

Gość gość
Dr.Szymczyk ul Starzyńskiego gab.prywatny.Bardzo solidny i konkretny,nie naciąga,robi tylko to co jestpotrzeba zrobić.

Gość gość
Ja osobiście polecam dr Kowalik, prowadzi gabinet wraz z mężem na Warszawskiej 1. Miło fajnie i konkretnie, bez naciągania i szukania problemów gdzie ich nie ma. Robiłam u nich kilka zabiegów (w tym jedną ekstrakcję 8ki) i chwalę sobie!

Gość gość
witam Również byłem u pani Moniki Kowalik. Bardzo sympatyczka doktor i rozmowa co sprawiło że strach przed borowaniem minął. Co do usług to także nie zauważyłem żadnego naciągania a i ceny mają przystępne. Jeśli natomiast trzeba coś droższego zrobić to mają fajny program rozkładania płatności na raty. pozdrawiam

Gość kamosiaa
A ja od siebie polecam http://medyk-centrum.pl przede wszystkim za profesjonalizm i bardzo fajne, sympatyczne podejście do klienta. Zęby miałam robione oczywiście ze znieczuleniem i jestem zadowolona z efektu.

Gość gość
Bardzo dobrym gabinetem stomatologicznym, z usług którego korzystam oda dawna jest www.stomatologiarodzinna.net i polecam wam się do nich zgłosić. Zajęli się moimi zębami, które nie były w najlepszym stanie i je wyleczyli.

Gość Betiika
W Medyk-Centrum mają dobrych dentystów, polecam iść tam. Byłam ostatnio na leczeniu kanałowym i poszło idealnie, bezboleśnie :) a 2 ząbki wymagały tego leczenia, już na szczęście wszystko dobrze jest, ładnie mi je zrobili.

Gość Milena532
Ja chodzę do dr Anna Bińczyk-Kowolik prywatnie, przyjmuje w Medyk-Centrum. Bardzo dobra specjalistka, kilka ząbków już tam u tej Pani robiłam i zawsze bezboleśnie wszystko :) ostatnio miałam także wyrywanego zęba u tej Pani i ładnie się wszystko goi

Gość marlenkaa27
Też do Medyk-Centrum chodzę i podobnie jak ty do pani dr Anny Bińczyk-Kowolik ostatnio byłam na wyrywaniu ósemek i wszystko poszlo bardzo dobrze bałam się bólu i to strasznie, ale sie bez niego obylo. Polecam!

Gość jarmulek
Mówiono mi o https://medyk-centrum.pl/ i właśnie o dr. Annie Bińczyk-Kowalik dużo dobrego teraz stoję przed wyborem stomatologa i chyba właśnie tutaj umówię się na wizytę szczególnie, że tak wielu z Was ją poleca :)

Gość malwinqa
Pierwszy raz widzę, że tyle osób poleca jednego lekarza jakim jest dr. Anna Bińczyk-Kowolik jestem pod wrażeniem! Nie byłam jeszcze, bo póki co zęby mam zdrowe, ale jeśli coś się stanie to wiem gdzie się zgłosić. Skoro tyle pozytywnych opinii to coś musi być na rzeczy :)

Gość turimon
No i jest coś na rzeczy, bo jestem świeżo po wizycie u dr. Anny Bińczyk-Kowolik i jestem równie zadowolona jak moi poprzednicy. Faktycznie bardzo profesjonalne podejście do klienta robi wrazenie :)

Gość Wesolowska
W Medyk-Centrum zęby leczę już od bardzo dawna i doskonale znam panią Annę i jako lekarza i prywatnie. Żadna z osób, która zdecyduje się wizytę z pewnością nie będzie tego żałować :)

Gość zenerka
No jeśli chodzi o Częstochowę albo zaryzykuję nawet stwierdzenia, że o cały Śląsk to faktycznie dr. Bińczyk-Kowolik jest jedną z lepszych specjalistek. Również jestem zadowolona z leczenia, które przeprowadziła i najlepsze jest to, że cena idzie w parze z jakością :)

Gość JolaRwa
Masakryczne problemy z ósemką miałam...byłam na wyrwaniu właśnie u tej Pani Bińczyk-Kowolik. Zrobiła to bezboleśnie.