Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tampony ob są przereklamowane

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie tamponow używam od dawna, ale moje tampaxy sie skończyły, a w sklepie były tylko te nieszczęsne ob. I co? Nawet nie moge ich zaaplikowac. Przy aplikatorach nie mam żadnego problemu, a takiego nie mogłam popchnac dalej niz na glebokosc samego tamponu. Może któraś z Was miała podobnie, bo nie mam pojecia w czym tkwi problem?

Gość gość
Nie wiem w czym problem ale ja z tak mialam ;D haha

Gość gość
Aplikator jest śliski, a OB nie, może dlatego

Gość gość
ojej, no musisz najpierw wyciągnąć poprzedni tampon zanim włożysz nowy, wielkie mi mecyje jejeje

Jesli zawsze uzywasz tamponow z aplikatorem, nic dziwnego, ze mialas problem, to wcale nie kwestia marki. Ja mam podobnie, dlatego rzadko uzywam tamponow.

Gość Gej Robert
Niestety potwierdzam, w ogóle nie trzymają kału. Za to biedronkowe spisują się na medal, po całym dniu majtki mam czyste, a mój zwieracz jest w naprawdę opłakanym stanie.

Gość gość
dziękuję gościu, no nie wpadlam na to zeby wyjąć poprzedniego, teraz wszystko stało się jasne :classic_cool:

Gość gość
a ja nie lubię tamponów z aplikatorem- strasznie to niewygodne, choć może i higieniczne jak trzeba zmienić tampon poza domem. a ob lubię ze względu na tę siateczkę dzięki której te tampony nie puchną do mega rozmiarów i nie wyłażą z nich zadne "kłaczki"

Gość gość
e tam, przesadzasz - to kwestia wprawy. ja raz użyłam tempaxa i jak go wyciągnęłam to myślałam, że puszczę pawia w technicolorze! OB po użyciu mają kształt prawie taki sam jak przed, tylko trochę napuchnięty, a ten nieszczęsny tempax to wyciąga się jak wężą i wygląda jak wysmarkany krwawy glut. nigdy więcej tempaxów!!!

Gość gość
tylko ze ja OB nie moge wlozyc!!

Gość gość
To poproś kogoś o pomoc może coś źle robisz!

Gość gość
no nie mogę! co za rada! poproś kogoś o pomoc. kogo? może sąsiada?

Gość gość
A może masz dobrany nieodpowiedni rozmiar ? Ja używam wyłącznie ob i bardzo sobie chwale.

Gość gość
Może być sąsiad! Skoro dziecko tamtędy wychodzi to i tampon musi się zmieścić niezależnie od rozmiaru! :D

Gość gość
Gość z 14.44 nie zauważasz tak subtelnej różnicy że podczas porodu jest rozwarcie a podczas menstruacji raczej nie!

Gość gość
co ja mam zrobić, użyć dłuta czy co? nie chce wejść i boli w cholerę, a nie mam zadnych innych tamponow :o

Gość gość
Pchaj na siłę, musi wejść :classic_cool:

Gość gość
wiecie co? spróbowałam po raz trzeci (i ostatni!) i skonczylo sie tak, ze boli mnie nawet przy chodzeniu! głębiej naprawdę nie mogę :o a o wyjmowaniu od razu nie ma mowy, bo chyba bym zeszła od bólu :o dziękuję za te OB "pro comfort"

Gość gość
ojojoj, co za tragedyja, no! rozwiązania są dwa: albo uczysz się instalować tampon w czasie obfitego krwawienia, bo wtedy jest poślizg, albo używasz sztucznego poślizgu, czyli żelu nawilżającego. powodzenia!

Gość gość
tylko że jest obfite, zresztą z innymi tamponami nie mam najmniejszego problemu i umiem ich uzywać...

Gość gość
albo to twoje krwawienie nie jest tak obfite jak ci się wydaje albo już tyle razy próbowałaś, że się tam wytarłaś do sucha. nie żałuj żelu i... do boju!

Gość gość
Jeśli nie masz żadnego żelu pod ręką to może być smalec :classic_cool: