Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O nieprzystojnych temat

Co mają zrobić faceci, z którymi kobiety nie chcą chodzić szybko do łóżka?

Polecane posty

Mają się pociąć z powodu, że nie są przystojnymi i żadna nie pójdzie z nimi szybko do łóżka, jak z jakimś przystojniakiem?

Gość gość
uzbierać na dziffkę albo udawać tzw. porządnego faceta i wyrywać laski na ten bzdet

Gość gość
maja sie cieszyc, ze laska W OGOLE idzie z nimi do lozka. chociaz mysli przy tym o praniu lub przystojniaku z pracy :P

Powinni nad sobą popracować. Może mają taki sposób bycia który nie zachęca do seksu? A wygląd też można poprawić

Gość gość
zarobić dużo kasy

Dareios, nie wszystko da się zrobić z wyglądem.

No nie wszystko, ale da się zrobić wiele. Widzisz, każdy człowiek ma wady i zalety. Jeżeli wad nie da się w żaden sposób wyeliminować to trzeba pracować nad zaletami. Załamywanie rąk z kolei stanowi dodatkową wadę bo jest mało męskie

Czasem facet może harować nad sobą jak wół, a i tak co najwyżej może być odpowiedzialnym partnerem do związku, a nie gorącym kochankiem do niezobowiązującego seksu.

Wiele można nadrobić fryzurą, ubiorem, podejściem czy ciałem. Nad tym wszystkim można pracować.

Gość gość
wybierać inny typ kobiet.

Ja od lat siedzę na siłowni, a brzuszyska się pozbyć nie mogę. A jak ktoś łysieje to na nic się zda fryzura.

Można na siłowni siedzieć nawet 100 lat, najważniejsza jest dieta. A na łysienie polecam minoksydyl

Dieta również niewiele da, jak się ma awersję do biegania i aerobów, a ja mam. A co do łysienia, to ono jest genetyczne.

Gość gość
Dareios - nadrabianie to w istocie nic dobrego. Komuś dostały się gorsze geny - czyli z góry ma gorzej i ma to jeszcze nadrabiać? Dziękuję, postoję.

Gość gość
powinieneś się cieszyć, że ktokolwiek w jakimkolwiek terminie, choćby i po 2 latach, idzie z tobą do łóżka, bo jak bym z brzuchatym brzydalem się nie bzyknęła nigdy.

No tak, najlepiej powiedzieć "jestem jaki jestem" i się obrazić na cały świat że tak się stało. Dziecinna postawa. x x A co do awersji do aerobów - to też jest postawa życzeniowa "chcę schudnąć ale nie chce mi się trenować". Ja mam awersję do piersi z kurczaka a jednak ją jem. Poza tym tak jak napisałem, dieta jest najważniejsza. Jeżeli będziesz jadł mniej niż wynosi zapotrzebowanie energetyczne organizmu to będziesz chudł nawet bez aerobów.

Dareios, ale wtedy mogę też stracić masę mięśniową. Akurat łapska rosną mi ciągle i nie wyobrażam sobie zmniejszania brzuchem kosztem utraty cm w bicu. Duży bic do podstawa i nigdy z tego nie zrezygnuję.

Gość gość
haha! bo ci wszyscy aktorzy, którzy mają piękne wyrzeźbione ciała, to dostali je w genach i wcale dzień w dzień nie uprawiają sportu. Kellan Lutz się urodził z taką klatą:D żałosne leniwe wypierdki i użalające się nad sobą ci..y! jeszcze by tego brakowało, żeby kobiety pakowały się do łóżka takim pipom bez charakteru, co to tylko potrafią marzyć o urodzie, a do roboty albo na siłkę, to się nie chce..

Żeby nie było - jako partner do związku nie wypadam źle, ale mnie to akurat nie interesuje... Chcę być ciachem na jedną noc i tyle...

Na siłce ćwiczę regularnie, tyle że wyglądam bardziej jak krępy, wiejski chłop. A co do roboty - wolę zarabiać mniej, ale w biurze, zamiast więcej, ale niestety fizycznie.

Gość gość
Gdybym była facetem nie chciałabym szybko iśc do łożka z dziewczyną bo miałabym ją byle kogo. Ja poszłam ze swoim po 3 latach związku i miałam wyrzuty sumienia, że może trzeba było czekać do ślubu. Żeby sobie o mnie źle nie pomyślał.

Kolego, to albo chcesz coś poprawić albo nie. Narzekasz, że nie masz powodzenia a jednocześnie nie chcesz niczego w sobie zmienić. x x A co do dużego bicepsu - wiesz, o wiele lepiej wygląda wyrzeźbione 42 niż ulane 47. Wizualnie też wydaje się większe bo widać mięśnie a nie kiełbasę. To jest taka stara szkoła pakerstwa, proporcje, jakość, rzeźba nie istotne, byle była masa. Taka moda minęła w latach 90 bo to jest po prostu mało estetyczne i prymitywne. Znałem takich, twarz jak księżyc w pełni, brzuch zalany, zero kratki, ale zrozumieli że to już wieśniactwo i sami zaczęli zmieniać priorytety.

Ja zawsze chciałem być "duży" i wydziarany. Nie jara mnie sylwetka chłopca z fitnessu.

"Gdybym była facetem nie chciałabym szybko iśc do łożka z dziewczyną bo miałabym ją byle kogo. Ja poszłam ze swoim po 3 latach związku i miałam wyrzuty sumienia, że może trzeba było czekać do ślubu. Żeby sobie o mnie źle nie pomyślał." x x A co jest złego w seksie, że facet sobie źle pomyśli? A czekanie do ślubu jest naiwne, bo po pierwsze nie wiadomo czy po ślubie będziecie dopasowani seksualnie, po drugie to trochę taka farbowana przyjaźń. Seks jest przecież elementarnym składnikiem życia dorosłych ludzi, więc to trochę mało poważne jak dwoje ludzi niby jest razem, trzyma się za rączki, ale seksu już nie uprawia. No i to jest też zabawne z tym ślubem bo niby co to za miłość? Taka w stylu "kocham cię na tyle aby wziać z tobą ślub, aby ci przysięgać wierność, ale nie na tyle aby się z tobą przespać"?

No to pogódź się z tym, że ulany ogr z wielkim bicepsem i brzuchem nie jest postrzegany jako ciacho na jedną noc.

W zasadzie to się z tym pogodziłem i dlatego wolę być sam, bo nie zamierzam być z kobietą która innym dawała od razu, a mi każe czekać.

Gość gość
Dareios dla mnie nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne. Jest tylko brak rozmowy. Ale cóż każdy ma inne wartości. Dla mnie seks to tylko dodatek, a nie jakaś istotna wartość. Po za tym przez pierwszy rok związku poważnie chorowałam, leżałam w szpitalu i zwyczajnie nie w głowie nam był seks. Cieszę, się, że dla mojego faceta nie jest to tak ważne. Z tego co widzę, wielu by mnie zostawiło bo byłam chora, a oni wola żwawe dziunie z klubu disko :D Po za tym jeżeli dziewczyna idzie łatwo z Tobą do łóżka to znaczy, że z innymi tez tak postępowała. Skoro lubisz zagrzybiałe rozklapiochy...

Gość gość
HIV, HPV, HCV... Tyle w temacie kociaki :*

Gość gość
HIV, HPV, HCV... Tyle w temacie kociaki :*

''Dareios, ale wtedy mogę też stracić masę mięśniową. Akurat łapska rosną mi ciągle i nie wyobrażam sobie zmniejszania brzuchem kosztem utraty cm w bicu. Duży bic do podstawa i nigdy z tego nie zrezygnuję. '' Ale musisz paskudnie wygladac :O