Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Kaszki dla niemowląt

Polecane posty

Gość gość
wiecie co jesteście zalosne... Po czesci rozumiem autorke i mysle ze dobrze wprowadza zupki do diety a to ze je podaje troche na sile nie skutkuje niczym negatywnym na przyszlosc czy dziecko bedzie jaldlo warzywa czy tez nie. Przestancie tak sie piescic z dziecmi bo wyrosna wam na malych domiantorow... czy nas kto sie kiedys pytal czy chcemy zjesc marchewke czy nie? kazano nam jesc i z zoladkiem pod gardlem sie je przelykalo..

Gość gość
test

Gość klucz pod wycieraczką
Kaszki spoko, ale tylko bezcukrowe. Ja akurat z Holle kupuje, przypasowalo małej od początku i tak juz zostało. Ciesze sie, bo jest ekologiczna, wiec nie musze sie martwic o ewentualne napychanie dziecka cukrem...

Gość Anemony i Frezje
ja się tez podpisuje pod Holle. z tych wszystkich, które próbowaliśmy ta jest zdecydowanie najlepsza firmą, na jaką trafiliśmy. nie tylko kaszki ma fajne, ale tez słoiczki (podaje od czasu do czasu) i takie musy owocowe w tubkach (to hit u nas ostatnio;p)

Gość AaBa32
ja również zaczęłam od Bobovity i nie żałuję , dziecku smakują, a to najważniejsze :) podawałam dziecku kaszkę manną mleczną i bezmleczną, kaszkę owocową oraz kleik kukurydziano-ryżowy, wszystko zjada z apetytem

Gość barbarka224
Jeśli już o kaszkach dla niemowlaków mowa, to mój synek jadł tylko i wyłącznie te kaszki https://humana-baby.pl/kategoria/kaszki/ od Humany. Trochę poczytałam zanim się zdecydowałam je wybrać i okazało sie, że mają one bardzo dobry i bezpieczny skład. Wam też polecam o nich poczytać!

Gość winonka54
u nas sprawdza sie tylko Holle. próbowaliśmy inne kaszki ale nic nie pasowało wiec po paru próbach wrócilismy do tej firmy. są ekologiczni, dbaja o srodowisko i mają certyfikat Demeter. ze swojej strony jak najbardziej polecam.

Gość freaky
Najlepsze jaki jakie nam się trafiły i faktycznie Zośka chciała wcinać to holle, caprima, czary mamy.

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie, tylko jest widoczne, ja szybko sprzedałam zbędne już rzeczy i mam pieniążki żeby przeznaczyć na to co jest mi aktualnie potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam

Gość mama Adki
U nas numerem 1 są kaszki z Bobovity - porcja zbóż. Mała uwielbia, również owsiankę i kaszkę mannę. Cieszę się bo ogólnie nie mamy problemu z jedzonkiem. Też wam powiem, że przeszłam na zakupy internetowe jedzonka dla małej, łącznie z mlekiem modyfikowanym w aptece internetowej wapteka. Nie tracę czasu chodząc po sklepach, zamawiam z małym zapasem i mam w ten sposób sporo więcej czasu zaoszczędzonego i nie muszę wszystkiego dźwigać co rusz do domu.

Gość roulette24

eksperymentowałam na poczatku z róznymi kaszkami, bo myslałam ze ta cała ekologia to jedna wielka sciema, ale jak mi dziecko dostawało po kolei wysypek, zaparc i bóli to stwierdziłam ze dobra, spróbuje jakiejs ekokaszy. i wyszło na to, ze po ekokaszy wszystk osie uspokoiło. więc musze przyznac, ze to nie jest sciema (w naszym akurat przypadku.) Kupowałam Holle.