Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do którego tygodnia ciąży normalnie sprzątałyście

Polecane posty

Gość gość
a mi mąż w ciazy POMAGAŁ, bo wykonywał za mnie moje obowiazki :))))) no i robił tez to, co do niego nalezalo. ja w ciązy nie robiłam NIC ;)

Gość gość
16.55 Wlasnie wrocilam z dyzuru w szpitalu, wiec jestem nieco zmeczona, dzieki za troske :)

Gość porannarosaaa
ja nosiłam 4,5 kilowego kloca, brzuch miałam ogroooooomny, już w 6 miesiącu kobiety w sklepie myślały, że ja zaraz na porodówkę jadę... w 8 miesiącu dostawałam takich zadyszek, że zawracało mi się w głowie po najmniejszym wysiłku, nawet zamiatanie podłogi sprawiało mi problem. W sklepach przeszłam kilkadziesiąt metrów i siadałam na czym popadnie bo tak słabłam więc już od ok 30 tygodnia nie robiłam prawie nic. Poza tym borykałam się z potworną rwą kulszową, więc nawet we wcześniejszych tygodniach mąż mnie w wielu rzeczach wyręczał.

Gość gość
16.56 Jak to NIC?! W ciazy bylas, to podobno tlumaczy absolutnie wszystko :)

Gość gość
te co tak ciężko w ciąży pracują to pewnie jakieś wieśniary i słoma im z butów wystaje

Gość gość
16:56 - dobrze że tyłka nie musiał ci podcierać - a może? :D maskara, gdyby moja zona była taką lochą, to po pierwszym dziecku podwiązałabym sobie nasieniowody. No chyba że ty w zagrożonej ciąży leżalaś - to wtedy rozumiem.

Gość gość
ja rownież swoje dziecko straciłam a zaawansowanej ciąży i mozecie miec mnie za lenia ale w następnej nigdy w zyciu nie będę tak zasuwać jak w pierwszej, jak ktos napisal medalu nikt mi nie da za z********anie do 9 miesiaca w pracy a depresja po stracie dziecka zostanie mi do konca życia

Gość gość
pozatym ZUS jest takim złodziejem że nic mi sie nie stanie jak raz w zyciu będę kilka miesiecy na zwolnieniu, milej niedzieli