Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzają mnie żony które

Polecane posty

Gość kochankaa
ot cała prawda, i na własne życzenie żon niech się poźniej nie dziwią i nie narzekają na forum

Gość gość
Nie wszyscy mężowie pragną by żona im robiła loda, są tacy co wręcz tego nie lubią.

Gość gość
hhhhhhheheheh! nie pieprz głupot...:) no, chyba ze zona jest tak obrzydliwa, że on nie chce aby brała jego pałę do gęby

Gość gość
Nie wszyscy mają zaburzenia perwersji seksualnych.

Gość gość
Takie zaburzenia mają tylko zboki ;)

Gość gość
każdy facet jest facetem, no, powiedzmy 99,9%. I oni maja swoje potrzeby sexualne, hehe...

Gość gość
Na kafe.....

Gość gość
każdy lubi :)

Gość gość
99,9 % upośledzonych psychicznie

Gość gość
hehe, jakaś świętojebliwość tu siedzi

Gość gość
po co ta gadka, wiadomo że każdy facet lubi loda, a jak żona mu nie zrobi to pojdzie tak gdzie dostanie, proste jak budowa cepa zreszta nie rozumiem dlaczego zony nie lubia, przeciez super jest o*******c

Gość gość
Ja nie daje mezowi juz od bozego narodzenia bo nie chce uzywac kondomow, wg Niego nie trzeba bo jestesmy malzenstwem, a ja na kolejne dziecko nie dam sie namowic( on chce 3)

Gość gość
Może stwierdzisz ,że nie jest to upokarzające dla kobiety jak zmuszasz ją do robienia lada? Czy nie czujesz nad nią przewagi? A jak ciągniesz za włosy przystawiając jej usta to co czujesz?

Gość gość
kumasz żono ze jest tez cos takiego jak tabletki antykoncepcyjne?

Gość gość
podczas robienia loda, to ja mam przewage bo czuje co robie z nim poruszajac ustami, super uczucie jakie ponizenie? sredniowiecze

Gość czarnaperłaa
podczas robienia loda, to ja mam przewage bo czuje co robie z nim poruszajac ustami, super uczucie jakie ponizenie? sredniowiecze

Gość gość
Tak to jest Twoja niewolnica spełniająca zachcianki wymyślone przez faceta co ją "kocha".

Gość gość
Tak to jest Twoja niewolnica spełniająca zachcianki wymyślone przez faceta co ją "kocha".

Gość gość
Spełniasz jego zachcianki bo żyjesz ze świadomością,że jak tego nie zrobisz to zbok pójdzie do prostytutki, a może wtedy czujesz się prostytutką?

gość gdyby żona mu robiła, to Ty bys nie musiala a pozniej wielkie zdziwienie zony, ze mąż zdradza zdrady się biorą na wlasne zyczenie żon! tak uwazam x Nie wiem czy jesteś kobietą,ale ciekawi mnie gdzie stawiasz granicę w seksie.Spełnisz każdą zachciankę faceta?Śmieszy mnie argument,że powodem zdrady jest brak robienia"lodów":)). W zdradzie chodzi o nowości,taką rolę spełnia kochanka.Najczęściej monotonia w seksie zabija długotrwały związek,i nie chodzi o przekraczanie kolejnych barier,wprowadzanie perwersji.Seks ma być fascynujący,przyjemny dla obydwu stron,ma dawać satysfakcję i zadowolenie.W udanym seksie nie ma mowy o zdradzie.

Gość wkjcccccccccccccc
no właśnie, a jak baba nie chce lizac facetowi, to niestety...

Gość gość
Nie uważam ,że kobiety lubią robić z siebie prostytutki, przebierają się w różne dziwaczne stroje, używają gadzetów by tylko udowodnić mężowi ,że nie jest gorsza od prostytutki.

Gość gość
czyli wniosek prosty, nie powinno być monotonni w malzenskim seksie

Gość gość
Czy któraś wie co to jest połączenie duchowe z partnerem w seksie? No niech no mi odpowie ta co robi loda?

Gość wkjcccccccccccccc
hhhhhhhhhhhhhhehehehe, połączenie duchowe, ja p*****leeee! hehe, dawno się tak nie usmiano przy moim kompie, heheh, kretynki!!!

Gość gość
jednak watek jest o tym, że zony trzeba prosic o seks, lodzik to dodatek do calosci zony nie potrafia zaskoczyc swoich mezow, podejsc i powiedziec ale jestem na ciebie napalona czy cos w tym stylu a to pobudza zwiazki

Gość wkjcccccccccccccc
pipcie cipcie, ene due like fake,,,he

Gość czarnaperłaa
mnie tez nikt tak nie rozbawil, jakie pobudzenie duchowe? trzeba bylo mezowi przed slubem powiedziec, ze zwiazek bedzie polegał na pobudzeniu duchowym, TYLKO .. hehehehhehe

Gość gość
Czrnaperłaa czytaj poprawnie połączenie a ty myślisz o pobudzeniu. ty tego nie zrozumiesz bo tylko obciągasz.

Gość jfjkn
ja pitolę, to tu się dopiero historie dzieją . Ogladam piłę IV i się naśmiewam...Siała baba mak, nie wiedziała jak, a dziad wiedział, nie powiedział, a to było tak...