Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wg. was wyglądam na tych zdjęciach?

Polecane posty

Gość gość
na tym ostatnim z prawego profilu wygladasz najkorzystniej. nie jestes w moim typie, ale pewnie nie jeden by cie wydymal.

Gość gość
Jak masz dwadzieścia wiosen to pokaż więcej ciała

Gość gość
Jak masz dwadzieścia wiosen.........pokaż więcej.......ciała....bez.....bielizny..

Gość gość
Mi sie najbardziej podobasz na tym zdjeciu: http://oi58.tinypic.com/foli50.jpg Uwazam, ze z rozpuszczonymi wlosami Ci ladniej :) Tak poza tym, to zgadzam sie, ze ta szminka Ci nie pasuje. Powinnas rowniez inaczej oczy podreslac. Wystarczy, ze uzyjesz czarnego pudru i pedzelka zeby zrobic wyrazna czarna kreska przy rzesach na gorze, do tego czarny tusz do rzes i zobaczysz ze oko bedzie o wiele ladniejsze. Do tego jakis delikatny roz na policzkach, ogolnie troszke sypkiego pudru na twarzy zeby sie nie swiecila i cos jasnego na ustach bo sa waskie. Poza tym spoko.

Gość gość
piekna i seksowna, jaka tam pyza, masz to cos, piekne usta, ksztalt twarzy i spojrzenie. A poza tym porownanie do ruski to komplement nie wiesz ze ruski to piekne kobiety, a wiele modelek to ruski?

Gość gość
jestes seksowna i piekna co wiecej bardzo naturalna, masz naturalny makijaz i kolor wlosow, a niewiele kobiet w takim wydaniu wyglada pieknie :)

Gość gość
jestes ladna, naprawde ladna, moglbym sie zakochac, Damian

Masz okrągłą twarz,ale jesteś ładna i młoda.Spojrzenie zbyt wyzywające{nie pasuje do ciebie},dobre gdy wyraża twój charakter,zależy co chcesz przez nie osiągnąć.

Gość gość
No wiesz, tego nosa nie ukryjesz... Ale ogolnie wygladasz ok. Troszke dobrego makijazu by ci nie zaszkodzilo. Zmien szminke.

Gość gość
Masz typowo słowiańską urodę, fakt nieco zrusyfikowaną ;) ale to tylko na plus, według mnie Rosjanki są najpiękniejsze i Ty też zaliczasz się do tych pięknych naturalnych kobitek. Też bym się zakochał ;)

Gość gość
ujdzie

Gość gość
Ruska urode? Czy Wyscie poszaleli? Normalna dziewczyna. Nos troche duzy, usta ok, oczy male, wlosy cienkie. Ale ogolnie w porzadku.

Gość gość
Typ sierotki marysi :-)

Gość gość
jak pipa

Gość gość
jakie ladne oczy i usta? chyba zartujecie bo jakos trudno mi uwierzyc ze piszecie to na serio.. usta dosc male, asymetryczne, waskie szczegolnie gorna warga a oczy tez jakies skosne,male, za malo okragle.. ogolnie nie jestes brzydka ale do idealu duuzo brakuje

Gość gość
Ok, więc - na ustach nic nie mam, naturalnie mam takie czerwone, kiedyś w szkole nauczyciele kazali mi zmywać nieistniejącą szminkę :p. Plus barwa zdjęć również robi swoje. Obracałam zdjęcia i jak je przeglądam na komputerze, to są obrócone - acz ja mam dziwny program do oglądania zdjęć:p Makeup mocniejszy niezbyt mi pasuje i nie lubię takowego już. A kiedys często robiłam kocie oko. a to z sierotka Marysią mnie rozśmieszyło :)

Gość gość
23 59 tu pewnie chodzi o ogolny odbior a ze ludzie nie umieja tego ujac no to pisza ze ladne oczy etc moim zdaniem jestes calkiem calkiem i w spojrzeniu masz to cos

Gość gość
ta osoba ze zdj jest brzydka. te peany na jej czesć to joke? Albo ktoś dal jej zdj bez wiedzy ale : oczy brzydkie -wszystko w nich jest brzydkie,brzydka twarz,wielki nos,piegowata brzydka cera.Ludzie ktorzy uwazaja że ona jest ładna chyba sami maja coś nie tak z wygladem.

Gość burkise falo
ee tam nie zawsze chodzi o rysy twarzy.. fajna jesteś jak dla mnie, masz miły wygląd

Gość gość
za małe oczka w sotunku do wielkie twarzy i wielkiego nosa, nie ma w nich niczego ,uroda dziewczyny ze wsi. Barwa oczu niezby przypadajaca na moj gust plus połaczenie z nie najlepsza cera daja kiepski efekt.Przepraszam za taka ocene w twarz ci tego nie powiem,ale przeginka z tymi peanami aż włos sie jezy na grzbiecie.pzdr

Gość gość
sorry, akurat moja cera mi się podoba i nikt mi nie wmówi że mam brzydką :p a jeśli dla Ciebie sam fakt piegów to od razu brzydka cera, to.. Co do reszty to ok :) ale każdy ma swój gust, czasem to co dla jednego mniej ładne dla drugiego Ok.

Gość gość
ładna dziewczyna, nie marudźcie stare zgredy

Gość gość
nie martw sie na kafe jak nie masz typowej urody i czymkolwiek odbiegasz, od razu piowiedza ze paskuda

Gość gość
Nie tylko piegi,to nie to że nie masz wypryskow itp czyni cere ładna bo to naturalny kolor skory ciała czyni ją dla kogos ładna lub nie, twój podchodzi pod trupia biel czego w tym swietle nie widać ale tak jest i do tego piegi rude.Nie ma w tobie niczego pociagającego

Gość gość
a ty sie sama sobie podobasz?

Gość gość
Nie to zeby w skrajności i bluzgi lepcieć ale jak ktoś pisze że ta osoba jest piekna i seksowna i tak pod rząd 15 osób to oczy z orbit wychodza chyba że to jakiś zart.mocno poniżej przecietności żeby nie powiedziec ze znacznie gorzej.pzdr

Gość wkjcccccccccccccc
pipka cipka:)

gość ta osoba ze zdj jest brzydka. te peany na jej czesć to joke? Albo ktoś dal jej zdj bez wiedzy ale : oczy brzydkie -wszystko w nich jest brzydkie,brzydka twarz,wielki nos,piegowata brzydka cera.Ludzie ktorzy uwazaja że ona jest ładna chyba sami maja coś nie tak z wygladem. x Gollum jest brzydki,(choć ciekawe oczy}to tak na opamiętanie.