Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wg. was wyglądam na tych zdjęciach?

Polecane posty

Gość gość
normalna dziewczyna, szału nie ma ale lepsza niż 3/4 które spotkałem , o co wam chodzi?

Gość gość
nie mam ani trupiej cery, a piegów mam resztkę, znikły mi po okresie dojrzewania.. Myślę, że może odbiegam od wzorców, ale nie o to tutaj chodzi tak do końca, trzeba zwyczajnie n siebie dbac i stawac się coraz lepszym (o ciało też, ja teraz biegam na siłownie, żeby się wyrzeźbić).

Gość gość
Przestań sie gosciu podniecac, oczy ci z orbit wychodza ze ktos ma inny gust? poza tym nie zawsze chodzi o czysta chlndna ocene urody istnieje tez urok osobisty

Gość gość
w sumie wyglądasz lepiej niz moja dziewczyna a nikt nie rozumie dlazego z nią jestem ale mniejsza o to. Zacznij biegać i ćwiczyć(nie odchudzać!) masz ćwiczyć, od tego zaczniesz spalać tłuszcz a organy zaczną wytwarzać więcej hormonów, skóra stanie sie bardziej jędrna a z twarzy znikną te podobno pulchności. Masz się dobrze odżywiać ale musisz ćwiczyć, jakieś tam ochudzanie jest bez sensu bo tylko pozbawisz organizm potrzebnych substancji. cwiczenie poprawi rysy twarzy i w ogóle twoją kondycję i pewność siebie, tyle w temacie, biegaj po 5km co dwa dni i pamiętaj o rozciąganiu i bedzie z ciebie niezła laska.

Gość gość
sympatycznie

Gość gość
Xen masz problemy z samoocena i uważasz że skoro takie osoby oceniane są jako nie ładne to ciebie też by ktoś tak ocenił i dlatego innych ganisz za taka krytyke, ale to twoja sprawa .Spadam stad,dziwne towarzystwo

Gość gość
taka laska z sasiedztwa

Gość gość
taka laska z sasiedztwa

gość Xen masz problemy z samoocena i uważasz że skoro takie osoby oceniane są jako nie ładne to ciebie też by ktoś tak ocenił i dlatego innych ganisz za taka krytyke, ale to twoja sprawa .Spadam stad,dziwne towarzystwo x Nie jestem obiektywna w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
4 fota najfajniejsza

Gość gość
"Nie jestem obiektywna w przeciwieństwie do ciebie." bbbb No! i z tym sie moge zgodzic. Czesc, pani subiektywna A w ogole,jaka "madrosc" wyskakiwac z obiektywizmem wskazujac,ze oto JA jestem obiektywny a ktoś nie, bo nie :) smiech na sali.Sprzecznisc sama w sobie. Obiektywny to tylko Absolut (Bog)

Gość gość
nie w moim typie ale jakas brzydka nie jest

gość "Nie jestem obiektywna w przeciwieństwie do ciebie." bbbb No! i z tym sie moge zgodzic. Czesc, pani subiektywna lapka.gif A w ogole,jaka "madrosc" wyskakiwac z obiektywizmem wskazujac,ze oto JA jestem obiektywny a ktoś nie, bo nie usmiech.gif smiech na sali.Sprzecznisc sama w sobie. Obiektywny to tylko Absolut (Bog) lapka.gif x Jak można pisać o kimś,że jest brzydki kiedy nie jest.Żałosna wypowiedź.Nie rozumiem czemu niektórych tak bardzo boli,gdy pisze się o innym,że jest ładny.I kto tutaj ma kompleksy,masakra.

Gość gość
słodka

No! i z tym sie moge zgodzic. Czesc, pani subiektywna lapka.gif A w ogole,jaka "madrosc" wyskakiwac z obiektywizmem wskazujac,ze oto JA jestem obiektywny a ktoś nie, bo nie usmiech.gif smiech na sali.Sprzecznisc sama w sobie. Obiektywny to tylko Absolut (Bog) lapka.gif x Mimo to brak przecinka nie przeszkodził ci w prawidłowym odbiorze mojej wypowiedzi.Dodam kompleksy mają ci,którzy większość nazywają brzydkimi.Dziewczyna nie bierze udziału w wyborach miss,więc daruj sobie przykre uwagi pod jej adresem,a o moją samoocenę nie mkartw się.

Gość gość
Normal eastern-european girl ;)

Gość gość
niezła

Gość gość
To nie kompleksy, biedaczko, tylko wysokie poczucie estetyki i proporcji.Jak wspomne szkole i to co wyroslo z dzieci ,gdyby ona chodzila ze mna do szkoly to by była w dziesiatce nie ładnych dzieci.A lansowanie sie ze zdj po internecie z przekonaniem o sobie jakie prezentuje to już szczyty głupoty i zerowa samokrytyka.Mam nadzieje że nikt tej dziewczynie nie zrobil glupiego żartu a z drugiej str smutne że sama robi z siebie posmiewisko.Nie wiem co gorsze. Nie martwie sie o twoja samoocene ,ale ona jest istotna w interpretacji tego co piszesz,skoro czepiłas się konkretnie mojego komentarza i go przywołałas. Gdyby startowała na miss to chyba od razu przxyjechaloby pogotowie z psychiatra w skladzie,jeszcze tego brakowalo i co mam sobie darowac jeśli ktoś wypuszcza takie zdjecia - "prosisz ,to masz",przeczytaj tytuł jakbys miala jakis problem i przestań mediowac.Pozdrawiam ciebie takze.

Gość gość
"Dodam kompleksy mają ci,którzy większość nazywają brzydkimi"-bardzo zlożony temat,moze i maja ale czy sluszne? Moze innym by sie przydalo mieć kompleksy a nie wpadac w nieuzasadniony samozachwyt?Co gorsze? Nie ładna dziewczyna ale z normalnym zdrowym przekonaniem o swojej urodzie czy osoba postrzegajaca siebie jako fantastyczną kiedy jest zupełnie odwrotnie?To drugie dystansuje i wzbudza podejrzenia np co do zdrowia psychicznego takiego czlowieka. To co napisałas to bzdura,ale jak znajdziesz ciekawe badania naukowe na ten temat i podeślesz zrodla to z ciekawościa przeczytam. Bez odbioru bpo w życiu sie nie dogadamy.

Gdyby startowała na miss to chyba od razu przxyjechaloby pogotowie z psychiatra w skladzie,jeszcze tego brakowalo i co mam sobie darowac jeśli ktoś wypuszcza takie zdjecia - "prosisz ,to masz",przeczytaj tytuł jakbys miala jakis problem i przestań mediowac.Pozdrawiam ciebie takze. x Śmieszy mnie twoja zawiść do ludzi,co robi autorka to nie twoja sprawa.Zazdrość przemawia przez ciebie,brak przebojowości,odwagi.Nic nie stoi na przeszkodzi,pokaż jaka z ciebie gwiazda hehe.

Gość gość
haha on uwaza ze ona nie moze funkcjonowac bo jest taka paskudna i ma piegi. dobre dziewczyna brzydka nie jest. na pewno nie razi

Bez odbioru bpo w życiu sie nie dogadamy. x W takim razie po co prosisz o argumenty.

Gość gość
niezly ubaw.

Gość gość
calkiem calkiem

Gość gość
nie moj typ

Gość gość
Ktoś tu twierdzi, że blada cera i piegi są aseksualne.. Chyba Cię pogięło człowieku :o wielbiciel solar? :D Ale zgadzam się, że dziewczyna na zdjęciach mocno średnia lub nawet poniżej. Zależy od sylwetki. Wyczytałam tylko, że w miarę szczupła, a to nie równa się zgrabna, atrakcyjna.

Gość gość
taka sobie

Gość gość
bardzo ladna buzia! :)

Gość gość
no ladna nie jestes ale masz jakis urok