Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiekKrk

Czy kobieta, która zupełnie nie zna faceta, może się w nim...zakochać?

Polecane posty

Gość MisiekKrk
W sobotę się uda znalezc czas :)

Gość gość
No i jak tam - byłeś? :) Czy znów nie znalazłeś czasu?

Gość MisiekKrk
Nie byłem, niestety. Nie ma czasu.

Gość gość
Do emerytury będziesz ją podrywał :D

Gość MisiekKrk
Takie życie. Od przyszłego tygodnia wracam do życia to w końcu się uda tam pójść :)

Gość paluncia12
hej.... ja mam troszk inna sytuacje ale kurde musze to wyrzucic z siebie.... od jakiegos czasu ok 2 miesiecy rozmawiam na czacie z chłopakiem, mieszka we francji a ja jestem polka i mieszkam w angli. fajnie się pisało wiec postanowilismy sie zobaczyc na skypie.... nie załuje ... Jest mega przystojny, i to jak się opisywał naprawde jest szczera prawda.... dzwonimy do siebie na skypa lecz ze soba nie rozmawiamy - jedynie piszemy... nasze konwersacje czasami trwaja po kilka godzin.... mimo tego ze tylko piszemy, za kazdym razem kiedy widze ze on dzwoni reka mi sie waha czy odebrac a moje ciało jest całe w dreszczach, ciarki przechodza przez mój organizm - chyba sie zakochałam..... on tez kiedys napisał mi i cały czas przytacza te słowa " I need you " , " can you be my gf"??? tylko jest jeden problem on wie o tym problemie ale ja nie wiem co teraz..... ?Mam chłopaka od 8 lat mimo tego ze jest cały czas przy mnie ja z satysfakcja odbieram telefon od Davida. kiedy go widze - robi mi się goraco.... I co ja mam zrobic????