Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rukiruki

Po romansie

Polecane posty

Gość Rukiruki

Witam, Jakieś czas temu miała bardzo krótki romans. W zasadzie spaliśmy ze sobą raz ale spotykalismy sie by porozmawiać, poprzytulac sie, pocalowac... Chcieliśmy być ze sobą dłużej ale w miedzy czasie jego związek sie rozpadł. Strasznie to przeżył. Był w tak kiepskim stanie, ze zdecydował o naszym rozstanie. Bylo mi bardzo ciezko ale Faktycznie tak było najlepiej dla nas obojga. Jednak ciagle utrzymywalismy kontakt telefoniczny jako znajomi, przyjaciele. Rozmawialiśmy o naszych problemach i zwykłych życiowych sprawach. Wszystko było niby ok ale gdy go spotkałam okazało sie, ze moje uczucie do niego nie wygasło.... Podjęłam decyzje o całkowitym zerwaniu kontaktu... On jednak uważa, ze to dziecinne i bardzo chce kontynuować znajomość ale tylko na zasadzie przyjaciół. Zalezy mu na tym. Nie wiem czemu tak my na tym zalezy... Twierdzi, ze lubi ze mną rozmawiać i ceni sobie moje zdanie. Ja jednak podjęłam decyzje i całkowitym zerwaniu kontaktu. Dobrze robię? Czy moze powinnam to przemyśleć. Bardzo dobrze sie rozumiemy ale to chyba nie jest dobry pomysł. Przyjaźń o romansie chyba sie nie uda. Mam racje?

Gość gość
A Ty masz meza

Gość gość
O jaki bidulek załamał sie ze kobieta, ktora zdradzał kopnela go w d**e i zniszczyła ich związek:o po co ci taki roochacz, kure*wicz, śmiec i kłamca? Chyba, ze jestes takim samym zerem jak on to dobraliście sie idealnie. Juz samo rozkładanię nóg przed takim śmieciem czyni cie podobnym odpadem:o a jesli też jestes w związku to juz w ogole brakuje słów by cie podsumowac:o

Gość gość
Tak, mam męża. Wiem, ze nic mnie nie tłumaczy. Wiem, ze jestem zerem. Totalnym zerem. Zdarzałyi sie rożne propozycje ale nigdy nie byłam w stanie zdradzić. Nigdy nie wydałem sie w żaden flirt. Tego chłopska znałam rok zanim coś sie zadziało. Ja od dłuższego czasu ratuje moje małżeństwo ale nic z tego nie wychodzi. Moze dlatego okazalam sie słaba i zdradzilam. Z tym, ze sie zakochalam w tym drugim. Porażka.

Gość gość102
ten ostatni gość to na pewno przedstawiciel kościoła katolickiego i co niedziele na kolanach udaje sie do kościoła.