Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po pierwszym spotkaniu z dziewczyną...

Polecane posty

Gość gość
"że jeden (świąteczny) tydzień bez spotkania dobrze znam zrobi" q tym się z Tobą absolutnie zgadzam :)

Gość gość
Cześć, to ja, autor. Sprawy mają się bardzo dobrze, ale mam jeszcze jedno pytanko. Z ową dziewczyną mam świetny kontakt - gadamy (smsowo albo na fejsie) po parę h dziennie. Raz ja pytam "jak minął dzień", a raz ona "co tam u mnie słychać" i tak jakoś gadka się klei :) Problem w tym, że nie chciałbym się narzucać i pisać codziennie. No właśnie - codzienny kontakt jest wskazany czy nie za bardzo? Jak będę milczeć przez jeden dzień (np. dziś) to może odebrać to jako brak zainteresowania z mojej strony? Prosiłbym o jakąś podpowiedź ;) Dodam, że na weekend jesteśmy umówieni drugi raz, więc i tak sobie pogadamy.

Gość gość
Jak będę milczeć przez jeden dzień (np. dziś) to może odebrać to jako brak zainteresowania z mojej strony? - sądzę, że tak to odbierze :) Ewentualnie możesz jej powiedzieć np. że jutro będziesz zajęty i będziesz miał mniej czasu na rozmowę lub nie będziesz miał czasu na rozmowę. Ale kolejnego dnia się na pewno zgadacie. W ten sposób zrobicie sobie jednodniową przerwę (bez urażenia dziewczyny).

Gość gość
Podbijam temacik. Na piątek jestem z nią umówiony i dziś tak sobie pisaliśmy o wymianie uśmiechów. Ja napisałem, że może powymieniamy się czymś jeszcze, ona zapytała, co mam na myśli, na co odparłem, że to tajemnica :) Coś za dobrze mi idzie, o ile dobrze odczytałem jej (dość dosadne) sugestie :)

Gość gość
A, nie zauważyłem postu nade mną - jednak piszemy do siebie codziennie. Bywa, że ona odzywa się pierwsza i jakoś tak gadka sama leci... ;)

Gość gość
No to super, widocznie przebywanie i rozmowa z Tobą sprawia jej dużą przyjemność.

Gość gość
I jak tam układa się z dziewczyną?