Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktòra uprawiając sex dzień lub dwa dni przed owulacja zaszla w ciąze

Polecane posty

Gość gość
ja z pewnością ale ja uprawiam sex codziennie co najmniej raz i nie wyobrażam sobie inaczej, pomijając jakieś choroby, delegacje. wszystko inne jest jakieś dziwne.

Gość mila_mila
Myślę, że większość tak zaszła ;)

Gość gość
niby po co tam często?

Gość gość
dla przyjemności? kurde... dopiero po pobyciu na tym forum widzę że nadal są kobiety uprawiające sex tylko by zajść w ciążę... co za masakra

Gość gość
jja kochalam sie z mezem 3 dni przed owulacja i dzien przed. mam nadzieje ze cos z tego bedzie

Gość gość
3 dni przed owu sie nie uda.

Gość Lilliana
czemu po prostu normalnie się nie kochacie co noc? bo ja tam bez problemu zaszłam dwa razy

Gość tylko w Polsce ubiera
jak kochasz sie codziennie to nasienie nie jest takie silne jak byc powinno - jesli chce sie zajsc w ciaze to najlepiej co 2 dni a zaraz po okresie kilka dni sie wstrzymac - kazdy lekarz Ci to powie

Gość gość
Taaa jakoś ja kocham się codziennie z mężem nie po to by zajść w ciąże tak po prostu chcemy bo lubimy i gdy zdecydowalismy się na dziecko nadal było codziennie bez nacisku na ciąże i w drugim cyklu zaszlam Jak można kochać się z wyliczeniem kiedy w jakie dni i co ile dni to chore myślenie rozplodowej krowy nie kobiety

Gość Lilliana
no właśnie, mam dwoje całkiem zdrowych, dużych dzieci. ja rozumiem że takie środki można stosować jak są problemy z płodnością np. po roku ale żeby tak od początku, to dla mnie jakieś niesmaczne i perwersyjne

Gość gość
zaszłam w ciążę 4 dni przed owu :) polowałam na dziewczynkę

Gość Lilliana
poza tym dziwią mnie faceci którzy się godzą na takie ograniczenia, mam znów wrażenie że typowa Polka to może średnio przez 9 dni w miesiącu daje mężowi, bo podczas okresu nie chce, potem się wstrzymuje, a jeszcze potem co drugi dzień - czy wy potrzeb nie macie żadnych? może wy po prostu tego nie lubicie, bo to jest niepojęte..

Gość liliana a moze ty jestes
nimfomanka? dorosla kobieta a nie wytrzyma dnia bez seksu.... cos nie tak z toba w takim razie

Gość Lilliana
nie sądzę, mam mnóstwo innych zainteresowań, pracuję, i spokojnie wytrzymuję delegacje męża. jednak... jeśli już jest przy mnie, nie jest pijany czy zmęczony i mamy czas, to nie było wieczoru żeby nie było seksu, bo to lubimy. a może ty jesteś oziębła? wiesz, raz na tydzień to dla ciebie dużo itp ?

Gość gość
taaa jest na 100% nimfomanka bo w zwiazku uprawia co noc sex z mezem... wez sie stuknij i sobie przeczytaj co to znaczy nimfomanka lepiej

Gość gość
sie odezwały kłody...

Gość autorkategowatku
hehe ja nie ograniczam meza czy samej siebie kochamy sie wtedy gdy mamy ochote a ze mielismy ochote 3 2 i 1 dzien przed owu to pytam. srednio uprawiamy sex co 2 3 dni.

Gość gość
współczuję trochę, i jednocześnie się cieszę że ja to mam w domu prawdziwego faceta co może dwa razy co noc, od 5 lat. nie wiedzialam że to taka rzadkość.

Gość gość
no to modl sie zeby cie nie zdradzal jak bedziesz musiala gdzies w delegacje wyjechac,lub on

Gość gość
po pierwsze nie muszę się modlić, po drugie jeździmy w delegację średnio raz na pół roku na tydzień, więc dajemy sobie radę, poza tym można wtedy pobawić się na skype :D

Gość gość
podnosze

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać