Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zostac z mezem ktoremu sie nie podobam i nie ma seksu

Polecane posty

Gość gość
wiesz, ze jestes ofiara przemcy psychicznej? twoj maz cie dreczy!!!

Gość gość
rzuc tego dziada w cho*, badz wolna, szczesliwa, znajdz kogos kto pokocha cie naprawde taka jaka jestes :D

Gość Czarna dzis sie nie loguje
jak to kilka miesiecy po slubie nadal dziewica?????jesli to prawda to oboje sa stuknieci i tyle.

Gość gość
coś wydaje mi sie ze to facet niedorobiony miał on oprócz ciebie jakąś kobiete??

Gość gość
nie mial

Gość gość
Podszyw powyzej. Mial inne kobiety. autorka. To prawda ze czuje sie udreczona . Dziewica bylam po slubie tak dlugo bo on nie potrafil mnie zdeflorowac. Inne nie byly dziewicami wiec problemu nie bylo. Myslalam ze jak juz mu sie uda to przestanie gnebic mnie o wlosy ale nie przestal..

Gość gość
w bibli jest napisane ze malzenstwo jest po to zeby wzajemnie zaspakajac potrzeby ;jesli nie zaspakaja sie ich w malzenstwioe to po co jest malzenstwo ;mozna zalozyc firme -

Gość gość
PO CO MACIE SIE MECZYC -PSU NA BUDE TAKI ZWIAZEK

Gość moj maz tez mi sie nie podoba
ale to akurat nie jest powod do odejscia.

Gość gość
ja mysle ze tak wazna decyzja to tylko d ciebie nalezy tylo io wylacznie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
po 17 latch malzenstwa tez przestalam sie podobac mezowi powiedzial wprost ze nie jetsem juz w jego typie,wczesniej duzo sie malowalam,zawsze staralam sie podobac itd po 2 dzieci,pracy na caly etat,zajmowaniem sie domem ,gotowaniem ,praniem ,sprzatanie itd itd prtzestalam dbac o siebie a moze prosciej przestalko mi sie chciec i jak autorka pisze(tez jestem blondynka) zbyt duzo pogarsza sprawe ,,,,,,odeszlam bo nie moglam zniesc ze moj maz patrzy na mnie z wstretem,on byl niski dla mnie to zawsze ubieralam sie tak zeby sie dopasowac itd itd,odeszlam i jestem szczesliwa,nie, nie wyladnialam i nie musze juz glupka z siebie robic i stac godzinami przed lusterem zeby sie jemu podobac itd wymienil mnie na brunetke po 4 latch odszedl od niej i teraz spotyka sie z podobna do mnie :/ a ja mam faceta dwie glowy wyzszego i wreszcie czuje sie kobieta,,,,,,autorko odejdz ,twoj maz to palant pie*rd*ol*ony pewnie zodiakalna rybka.....

Gość gość
ale prostaki, ale czego się spodziewać jak teraz wszędzie gołe baby, obrobione photoshopem, faceci się napatrzą i potem własna żona się już nie podoba. A czy oni tacy piękny? Czy uprawiają jakiś sport, dbają o siebie? Jak sami nie wyglądają jak z żurnala to niech zamkną gęby, a nie kogoś oceniają. Polscy faceci to brzydale, no chyba że ktoś wygląda jak młody antonio banderas no to może sobie oceniać bo sam jest piękny, ale przeciętny Polski facet to straszny brzydal...

Gość gość
palant bo nie może patrzec na paszteta, a po 17 latach ludzie się zmieniają? NOWEMU TEŻ MOŻESZ SIĘ ZNUDZIĆ

Gość gość
NIE trzeba patrzec w obrobione zdjęcia żeby stwierdzić że żona po latach wygląda jak pasztet, a odbijanie piłki że facet jest brzydki jest żałosne

Gość gość
a brzydki TEŻ MA PRAWO OCENIAĆ

A facet jak wyglada po latach? Sorry Panowie ale wobec siebie jestescie bardzo bezkrytyczni...dla wiekszosci facetow zadbanie o siebie konczy sie na umyciu zebow, wzieciu prysznica, ogoleniu sie i obcieciu paznokci... W ubraniach to jeszcze jakosc ujdzie, ale bez ubran ...ech...

Gość gość
no i? ale kobietom widzę to nie przeszkadza bo kiszą się przy mężu, też mają prawo oceniać faceta, ale nie w rewanżu bo to żałosne

Nie przeszkadza?? Przeszkadza jak jasna cholera niestety a najbardziej podczas seksu. Wiesz musisz miec chyba z 15 lat jesli dla Ciebie to dobry powod zeby sie rozwiesc

Gość gość
to powiedz o tym mężowi żeby wziął się za siebie, a widać dla facetów zapuszczonych żon ten powód wystarcza, ps mąż ma kasę?

wiesz, ja jestem delikatna. Mowie zeby jadl regularnie, zeby zaczal cwiczyc, wyciagam go na basen, proponuje silownie, zeby podczas obiadu nalozyl sobie jednak salaty... ale on nie rozumie aluzji. A czy ma kase? A co Cie to obchodzi? Zamierzasz zaproponowac mu jakis interes?

Gość gość
większość tzipek trwa przy mężu bo ma kasę

Ha ha ha ha ha!! No tak, wspolczuje.... Latwiej sobie wmowic ze sie nie ma partnerki bo sie nie ma kasy niz przyznac ze to z powodu charakteru...

Jak można powiedzieć kobiecie, którą rzekomo się kocha, że przestała się podobać?.. Kur**... Urodziła mu dwójkę dzieci, zajmowała się domem, sam gostek ma problemy ze wzwodem, ja p******ę, co za koleś. Małżeństwo to nie przyjaźń. Seks jest jego ważną częścią. Poza tym chodzi też o intymność, bliskość.. Jak kobieta ma być szczęśliwa, jeśli w oczach własnego męża widzi wstręt? Ja bym odeszła. A potem odpicowała się i pokazała mu przy okazji jak teraz wyglądam;) A na poważnie, zastanów się czy bycie w takim związku Cię uszczęśliwia. Jeśli nie- życie jest za krótkie, żeby męczyć się z człowiekiem, z którym nie chcesz być, a potem żałować tych przeżytych z nim lat.

Gość gość
Autorka. Zobaczyl maz ze taki temat zalozylam. Mam nadzieje ze sobie poczyta Wasze opinie cham jeden