Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zostac z mezem ktoremu sie nie podobam i nie ma seksu

Polecane posty

Gość gość
masz dwa wyjścia. albo odejść jak masz na to warunki finansowe. Albo znaleźć sobie kogoś kto spełni twoje potrzeby poza domem.

Gość gość
tak tez powiedzial ze byl zakochany i nie widzial potem zobaczyl i nie moze sie przez to kochac bo mu to przeszkadza.

Gość gość
autorko, a myślałaś o tym aby zmienić swój wizerunek ? nie twierdzę, że dla męża, bo być może padło zbyt wiele słów między Wami, których nie da się już cofnąć, być może uczucie między Wami się już wypaliło a może też nigdy go nie było ja namawiam na zmianę wizerunku dla siebie, aby poczuć się atrakcyjną, seksowną, poczuć się kobietą dla której mężczyzna traci głowę z powodu pożądania, przy mężu impotencie na pewno nigdy się tak nie czułaś, mam na myśli zmianę stylu ubierania, fryzury, makijażu, coś takiego na jak czasami pokazują metamorfozy w babskich gazetach, zrób to dla siebie !

Gość gość
Kit Ci wciska, a Ty w to wierzysz. A on to pewnie jakiś Adonis?

Dlaczego od razu kit? Ile to razy nawet tutaj czytałem tekty w stylu "jak się zakochasz to będzie dla ciebie najpiękniejsza". Tylko mało kto wspomina o sytuacji gdy ten stan mija

Gość gość
Staram sie pracowac nad wizerunkiem ale mam taki typ urody ze nie moge przesadzac bo efekt bedzie odwrotny. Brunetki np moga ubierac sie bardziej seksi i moga wygladac przy tym elegancko a blondynka bedzie wygladala wulgarnie. Znam moj typ urody i wiem ze poszalec tez nie moge za bardzo. Nie moge pojsc w kobiecosc tylko w stylowosc.

Ale stylowość to docenią raczej znawcy mody niż faceci - wzrokowcy. A co uważasz za wulgarność?

Gość gość
A dlaczego wszyscy się Autorki czepiają? Przecież się w ogrzycę nie zmieniła. Facet ma problemy z potencją i zwala to na nią, czy tego nie widzicie? Już tak macie przeżarte te mózgi, że kobieta musi wyglądać jak bogini bo inaczej nie zasługuje na nic? Najlepiej to jej dokopać nie? A on to święty. Jak można komuś powiedzieć że woli patrzeć na dywan niż na nią? Jest chamem i tyle.

Gość gość
Zbyt krotkie spodniczki plus mocny makijaz szpilki do tego. Taki przyklad. Dareios co o tym myslisz czy skoro maz sie odkochal nie podobam mu sie i to czuje wiem to co mi radzisz.

Gość gość
Powiedzialam mu ze jest chamem . Mowi z rozbrajajaca szczeroscia ze nie potrafi klamac. Ale ze musimy byc razem bo jestesmy sakramentalnym zwiazkiem ze mnie nie zdradzi ze moze zyc ze mna cierpiac cale zycie. No jak mam zyc z kims dla kogo moj widok jest cierpieniem..

Gość gość
każdy ma problemy z potencją jak kobieta się nie podoba

Gość gość
jeśli łączy Was Sakrament, to zaproście Boga do Waszego małżeństwa, poproście Go o pomoc, wierzę, że jest szansa na uleczenie Waszych relacji, wiem, że łatwo się mówi, ale trzeba walczyć, rozmawiać, pracować nad sobą, starać się wybaczyć i zacząć od nowa

Gość gość
On nie tylko jest chamem, jest okrutny. Idź do psychologa to Ci wyjaśni dlaczego on to robi jak minie wierzysz. Jak by miał odrobinę szacunku przynajmniej do Ciebie, to by Ci tyle razy tego nie powtarzał.

"Zbyt krotkie spodniczki plus mocny makijaz szpilki do tego. Taki przyklad. " x x To nie wulgarność, to po prostu seksowny styl. x x "Dareios co o tym myslisz czy skoro maz sie odkochal nie podobam mu sie i to czuje wiem to co mi radzisz." x x To zależy jaka jest przyczyna. Czy faktycznie ma dysfunkcje seksualną czy dzieje się tak dlatego że go nie kręcisz. Jeżeli po prostu go nie pociągasz to czarno widzę, może lepiej się rozstać? W niektórych przypadkach, np jak problem jest czasowy rozwiązaniem może być kochanek. Czasami nawet seksuolodzy tak radzą

Gość gość
czasowy rozwiązaniem może być kochanek. Czasami nawet seksuolodzy tak radzą Akurat

Gość gość
Seksowny styl to narzucanie swojej plci i czasem jest to wulgarne. Ja tez to czarno widze i nie rozumiem dlaczego on tak bardzo boi sie ze odejd skoro moglby oficjalnie byc z kobieta ktora go kreci a ja bym nie cierpial patrzac na jego oddalenie

Gość gość
nie cierpiala*

Gość gość
Czy Ty kobieto nie widzisz, że problemem jest jego impotencja. I jeszcze obwiniasz siebie?

Gość gość
Nie zdziwię się, jeśli napiszesz że np macie po 23 lata, dorosły facet by tak żonie nie powiedział. Aha, jeśli on nie wygląda jak model to Tobie też nie musi się podobać, ale pewnie o tej stronie nie pomyślał. Jeśli ma jakieś wady, a większość facetów ma np chuda klatka, cienkie ręce, szeroki tyłek, krzywe nogi, brzuch, czy tam duża głowa cokolwiek itp. to ja bym go uświadomiła na pewno. Zachowanie totalnie gówniarskie z jego strony, poniżej pasa i nie do wybaczenia, masz beznadziejnego męża. Ludzi łączy nie tylko cielesność i zafascynowanie wyglądem, ja po kilku latach z mężem nawet nie umiem ocenić czy jest przystojny itp kocham go i podnieca mnie jako ON -mój mąż, nie patrzę na jego wygląd w ogóle, wiem też że on ma podobnie, mogę być rozczochrana i nieumalowana i z nieogolonymi nogami a i tak się na mnie rzuci jak nam obojgu się zechce. Bo wygląd jest zmienną! A ten twój to musi być niedojrzały szczeniak, w dodatku wybacz ... głupi jak but, to by mnie zmartwiło najbardziej.

Gość gość
kochanek nie jest żadnym rozwiazaniem, zdrada to zabójstwo dla związku. Dopiero byś sobie narobiła problemów. Nie słuchaj tego idioty dariosa.

Gość gość
powtarzam jeszcze raz, facetowi ona nie podoba się seksualnie, nie ma bata żeby stanął i żeby nie było obrzydzenia podczas pieszczot

Gość gość
Dlatego wlasnie kobiety drogie ,zanim zalozycie te piekna bialą suknię i bedziecie sie bawic do bialego rana to przed tem zastanowcie się czy ta przysiega ktora skladacie swojemu mezowi przed Bogiem w ktorego wierzycie bez zadnego przymusu ,do czegoś Was zobowiazuje .Naprawdę warto zadac sobie takie pytanie ile i czy wszystko wytrzymam z tym oto facetem ktory za chwilę stanie się jednością ze mną . $ Mam wrazenie chodząc na sluby ze przysiega jest tylko dodatkiem do tego calego anturażu .Niektorzy nawet nie wiedzą kiedy przyklęknąć w czasie mszy . ... $ autorko sprobujcie rekolekcji małzenskich .Sprawiaja nieraz cuda .Ludzie z bardzo toksycznych zwiazkow wychodzą na prostą .

Gość gość
Też mi się wydaje że impotencja, ma jakiś problem z męskością i zwala to niby "na zimno" na ciebie, a prawda jest taka, że nawet gdybyś mu się nie podobała to i tak by na ciebie właził, bo zdrowy, młody facet MUSI to robić często więc on się tak tłumaczy, bo łyso się czuje jako facet który niedomaga, zamiast pogadać z Tobą o problemie, zrobił Ci dużą przykrość. Też bym się zastanowiła nad sensem małżeństwa, jeśli tak miałaby wyglądać moja przyszłość. Czy w czasie rozmowy na taki temat poruszyliście kwestię Twoich potrzeb itd.?

"kochanek nie jest żadnym rozwiazaniem, zdrada to zabójstwo dla związku. Dopiero byś sobie narobiła problemów. Nie słuchaj tego idioty dariosa." x x Proponowałbym inwektywy zostawić na jakiś zjazd kiboli. Rzucasz frazesami o zabójstwie dla związku, a nawet nie zdajesz sobie sprawy że to kwestia podejścia. W niektórych przypadkach taki układ pomaga. Obie strony wiedzą że ma miejsce taka sytuacja i ją akceptują. Czasami pomaga to przetrwać niedyspozycję partnera. Zabójstwo dla związku... a brak seksu w związku nie jest jego samobójstwem?

Gość gość
naprawdę? ja wolę sobie zwalić niż zrobić to z brzydką

Gość gość
też uwazam że to jest jakaś mistyfikacja czegoś innego. niby na dobre i na złe a zachowanie jak z przedszkola. też mam partnera z którym wiele już przeszliśmy nie jesteśmy żadnymi modelami - chudniemy, tyjemy, mamy pryszcze :p czasem nie mamy siły iść pod prysznic a ja czasem nie golę nóg a jak się nam zachce to i tak bzykamy się jak oszalałe króliki :P

Mili państwo, nie uprawiali seksu przed ślubem, o jego zdradach nic nie wiadomo. Skąd wiecie czy to impotencja czy może naprawdę go żona nie kręci? Ja przy kobiecie która mnie nie pociąga też nie mam erekcji

Gość gość
jak nie było sexu przed ślubem to faktycznie możliwe i klops jest.

Gość gość
i on ma 36 lat, TO BRAK OCHOTY NA SEKS a nie impotencja