Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta ? dziwadło

Polecane posty

Gość gość

nigdy w życiu nie chciałam sobie kupić ładnej sukienki, bluzki itd - ubrania kupuje bo nie chce chodzić nago tak naprawdę nie zwracam uwagi na to co noszę nie lubię plotek , nie czaję kobiecych rozmów typu np. on mi się podoba, ale on ma oczy, tego rozkminiania co myślą inni, nierozumiem jak można się ekscytować takimi pierdołami nie maluję się ewentualnie tusz jak czuję że muszę, nie maluję paznokci, obcinam je krótko, nie chodzę do fryzjera - włosy podcinam sobie sama pod lustrem nie nienawidzę gadać o kosmetykach, obiadkach,uczuciach większośc moich znajomych to faceci bo można z nimi normalnie porozmawiać I TERAZ SZCZERZĘ CO O MNIE MYŚLICIE - KOBIETY I FACECI ????

Gość gość
moja babcia by powiedziała że męża nie znajdziesz :)

Gość gosciowka51531
nie wiem co o Tb sadzic, ja tez nie lubie tematow o ubraniach, ale o wlosach i dbaniu o sb owszem, jestes moze lesbijka<?>, albo po prostu to nie twoje klimaty.

Gość gość
nie jestem lezbijką ale często mi to mówią

Gość gość
nie ale mam wiecej wspólnego z facetami nawet jeśli chodzi o zainteresowania

Gość gość
nie ale mam wiecej wspólnego z facetami nawet jeśli chodzi o zainteresowania

Gość zapend
prosta piłka, takie masz geny i hormony męskie , endokrynolog wytłumaczy więcej o tych 'iksach' i 'ygrekach'

Gość gość
jeżeli tobie to nie przeszkadza to nie rozumiem czemu miałoby przeszkadzać innym. lepsza taka kobieta nie zrobiona niż z brudnymi tipsami z odrostami i nie wiadomo z czym jeszcze.

Gość gość
nie jestes pustakiem jak inni to tylko powod do dumy

Gość gość
fajny kumpel z ciebie :D dla mnie tragedia, nie kobieta, ale na pocieszenie powiem, że nie jesteś sama i to właściwie nic złego, ot taka twoja uroda. na koleżankę dla mnie byś się nie nadawała.

Gość gość
na pewno nie jesteś mężczyzną bo to jak się zachowujesz o tym nie świadczy. Urodziłaś się kobietą więc nią jesteś. A to że masz własne zdanie to mi się podoba . Nie musisz robić tego co wszyscy.

Gość gość
jak ktos cie krytykuje to znaczy ze dla niego lans i wyglad jest najwazniejszy

Gość gość
mam taka w rodzinie, ma z***biscie przystojnego meza, masaka , szkoda mi go, kiedys byla fajna dupa, ale po urodzeniu 2 dzieci chyba jej odj****** chuda jak patyk, niezadbana, ubiera sie jak stara baba, a ma 32 lata, zal, on to chyba ma ogos na boku, bo ja bym jej kijem nie tknela

Gość gość
np .spójrz ostatnia osoba przede mną - coś tam się wypowiedziała nie na temat niewiadomo o czym, mega nie konretnie ja się nie dziwie kobietom że wolą mieć kolegów jako facet rozumiem że wolisz kolegów od koleżanek

Gość gość
eh ludzie pohamujcie ten jad, niewiele autorka napisala . przeciez skoro jest kobieta to chyba ubrania kupuje kobiece tak- a ze moze to nie sa falbanki i krotkie spodniczki to jeszcze nie znaczy ze wyglada jak menel; moze troszke opisz jak wygladasz wtedy stwierdzimy czy dziwadlo czy nie? a co do cech to ja tez nie lubie plotek i nie analizuje co kto mysli bo mam swoje zycie i swoje sprawy a paznokcie maluję bo lubię i do fryzjera chodzę :] a ubieram się na sportowo raczej i jestem kobietą.

Gość zapend
zdecydowana większość anorektyczek płaskich jak deski, gdyby obcięły włosy na zapałki to będą wyglądem podobne do facetów i nawet okresu nie mają a hormony szaleją, więc w poniedziałek zachowuje się jak kobieta a we wtorek jak facet

Gość gość
ubieram się tak że noszę dzinsy jakąś bluzkę taką sportową bardziej i bluzy i trampki

Gość gość
no przeciez nie obchodzi Cie opinia innych ludzi wiec po co sie pytasz co o tobie sadzimy ??

Ja tez nie cierpie babskiego pie/rdolenia, wole ambitne tematy. Ale dbanie o siebie to co innego, lubie ladnie wygladac, tylkio gadanie o tym mnie nudzi.

Gość gość
nie napisałam czegoś takiego :)

a no i romantyczna i uczuciowa tez nie jestem. zrobilam sobie kiedys test i mi wyszlo, ze mam w 70% meski mozg :D ale lesba nie jestem, ani nawet bi.

Gość gość
Malo waze, co napisalas. Fakt jestes inna niz wiekszosc kobiet ale nie oznacza ,ze nie jestes wyjatkowa. Jezeli czujesz sie dobrze sama ze soba to najwazniejsze - bo najgorzej jest udawac kogos kim sie nie jest. Ja szanuje ludzi, ktorzy maja wlasne zdanie i ktorzy nie staraja sie byc tacy sami jak inni - normalna jestes.

Gość gość
zrobiłam sobie ten test w necie i mam mózg w 90% męski wg chodzenie niezadbanym = chodzenie w brudnych porwanych ubraniach a nie BEZ MAKIJAŻU mi szkoda czasu na takie rzeczy jak byłam w kanadzię to ci ludzie jacyś inni byli - chodzili w plastikowych kapciach normalnie na ulicy, i tak bardziej wygodnie się ubierali - a w pl - obcasiki, kilo makijarzu, niewygodne sukienki, marynarki, samę masochistki

Gość gość
co myśle ? nadmiar testosteronu u matki gdy była w ciąży = mózg męski = męski charakter i zainteresowania

Gość gość
że jesteś dziwna

Gość gość
że boisz się swojej kobiecości i nie chcesz być uznana za pustą za wszelką cenę