Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta ? dziwadło

Polecane posty

najbardziej mnie w Was roz******la, że jak ktoś czegoś nie potrzebuje=boi się tego:D prymitywne, tipsiarskie kafeteryjne pseudopsycholożki:D w cosmopolitan pewnie tak napisali:D

Gość gość
brokensi coś tam coś w życiu nie nazwałabym nikogo prymitywem ani tipsiarą - i nie czuję się od nikogo lepsza nie jesteśmy wiec podobne współczuję samooceny :( :(

Gość gość
broken co takiego ważnego robisz w życiu że uważasz że nie jesteś prymitywem ???? czy to tylko subiektywna ocena ?

kieruję sporą firmą o zasięgu krajowym za niedługo - europejskim :classic_cool: mówiłam o ogóle kafezgag, o reakcji na wszystko, czego nie rozumieją

- i nie czuję się od nikogo lepsza x czyżby? to nie ja hipstersko napisałam na kafe, że sie nie maluję, a się nie maluję x nie jesteśmy wiec podobne x p********z laska, my jak siostry się znalazłyśmy:-P x współczuję samooceny smutas.gifsmutas.gif x chyba zazdrościsz;)

Gość gość
z***biście a ja kieruje wędrówkami stada lwów i szakali przez kontynent europejski oraz zajmuję stanowisko szefa departamentu do spraw kontrolii użycia magii brokencoś - ściemniać to my nie nam ale na kafeterii można zawsze udawać że jest się kimś :)

Gość gość
nie powinnam tego ujawniać mugolom nie twój interes czy azjatyckie

Gość gość
nie powinnam tego ujawniać mugolom nie twój interes czy azjatyckie

Gość gość
nie mam zdania na ten temat

Gość gość
??? why tak myślicie?

Oj no. Wydaje mi sie to bardzo kobiece, że chciałoby się miec ładną sukienkę buciki na obcasie, a pójście do fryzjera to sama przyjemnosć, po co się jej pozbawiać. A o czym rozmawiasz z facetami?

Gość gość
Z facetami można gadać o wszystkim. A wśród kobiet dziwnie się czuje. I tak mam od dziecka. I nie czuję się wśród nich jak nauczycielka w szkole dla dzieci upośledzonych. Studia też mam takie bardziej ścisłe.

Nie zapytałam: "Ojej, a o czym tu z nimi mozna gadać" tylko zapytałam konkretnie: O CZYM rozmawiasz z mężczyznami? O wszytskim, czyli o czym np. ?

Gość gość
o motocyklach ( wwalam w nie całą kasę) :) o muzycę, koncertach o studiach - kierunek techniczny o życiu - takie abstrakcyjne myślenie bardziej

Gość gość
i taka gadka szmatka też i głupie rozmowy przy piwie faceci są bardziej błyskotliwii, mają fajniejsze poczucie humoru i bardziej w d***e opinie innych lub tego nie wyrażają

Ja też sie trochę znam na mężczyznach. I wyobraź sobie, nie uważam by byli jakoś lepsi niż kobiety. Nie uważam by rozmowy o motocyklach były czyms lepszym od rozmowy o modzie. To to samo: po prostu romowa o tym co kogos interesuje. Czy uwazasz że jak ktoś interesuje się motocyklem to od razu jest lepszy? A o całej reszccie spokojnie można rozmawiać z kobietami. Ja nie lubie abstrakcyjnych orzmów o zyciu z facetami - bo one sa abstrakcyjne. To nie to ze nie rozumiem - ale po co? Dla samej czczej gadaniny, albo procesu myslowego. Bicie piany. Nie wiem jakie ty masz wokól sibie kobiety, ale widzę, że niebezpiecznie jest mysleć o sobie, ze sie jest lepszym, bo ma sie tylko znajomych mężczyzn. Przebija przez Ciebie pogarda dla kobiet. (a więc dla samej siebie) Znam takie kobiety jak Ty. Żeby nie obniżyć swojej własnej wartosci w sowich własnych oczach, unikają innych kobiet jak ognia. Po za tym mozna nosić sukienki i chodzić na techniczną uczelnię. Naprawdę.

Gość gość
tylko że ja mam tak chyba od urodzenia :) nie uważam facetów za lepszych tylko zawsze jakoś z nimi się lepiej zgrywałam - grałam w piłke gdy moje koleżanki bawiły się lalkami bo mnie to nudziło, itp podobne, nawet jak miałam z 4 lata to nie dawałam sobie założyć sukienki nie odrzucam kobiet ani nie odrzucałam tylko do nich nie pasuję po prostu z charakteru sama się zastanawiam bo jak napisałam to jest dziwne trochę -

Gość gość
Czy uważasz, że jesteś ładna ?

Gość gość
wiedziałam że bedzie pytanie czy jestem lezbijką i czy jestem ładna :) jestem bardzo ładna ciemna karnacja, brązowe oczy, ciemna oprawa oczu, prawie czarne długie włosy, dużo ćwicze wiec ciało też jest git

Gość gość
Naturalna, ładna kobieta bez kamuflażu znaczy makijażu jest w obecnych czasach jak biały kruk !

Gość Anissska
A ja tam tez nie lubię gadac o uczuciach ani o pierdołach ciuszkach torebkach , z kobietami nie mam o czym rozmawiać Ale staram sie wyglądać dobrze Buty noszę często wysokie , płaszcze , jakieś tam szale ale juz biżuterii nieznosze. Makijaż owszem Włosy perfect. Jestem troche męska to wiem, umysł mam ścisły :)))

Gość gość
Sądząc po Twoich słowach jesteś "w porządku"człowiekiem ! ale ..... pomimo, iż twierdzisz, że jesteś bardzo ładną kobietą to Twój męski pierwiastek jest dla mnie rozterką :) Tak na marginesie Ja celuję w kobiety bez makijażu, bez umalowanych paznokci, etc.w skrócie chodzi mi o normalnego, dobrego człowieka a nie cyborga ! Wracając do meritum, bo mnie to niezwykle interesuje, czy możesz mi powiedzieć czy w przypadku, kiedy wyjdziesz za mąż, czy te dwa plusy nie będą się oddalać od siebie ?

Gość gość
Masz kogoś?

Gość gość
że niby kto ?

Gość gość
To pytanie z 20:33 to nie Ja. Mnie interesuje wyłącznie aspekt stosunków międzyludzkich :)Na kafe... nikogo nie szukam :)

Gość gość
Najmądrzejsza kobieta i o najlepszym sercu jaką znam wygląda najbardziej zdzirowato ze wszystkich osób jakie w życiu widziałam, chodzi w krótkich spódniczkach niby z wężowej skóry w kolorze fioletu, na głowie nosi rudego tapira i ma paznokcie na 2cm w jakiś burdelowych kolorach i oczywiście zawsze na nogach szpilki na platformie o jej wyczynowym makijażu nawet nie da się opowiedzieć...babka ma doktorat ze ścisłego kierunku i z pl i zagranicy, w międzyczasie uczy za darmo dzieci z problemami i pomaga im dostawać sie na studia...po 5min. przy tej lady widzisz, że jest piękna

Gość gość
Czyżby Anomalia ?

Gość gość
Nie, po prostu to jest osoba, która prawdziwie ma w duszy to co ktoś o niej myśli :)