Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta ? dziwadło

Polecane posty

Gość gość
i na dodatek, po chwili rozmowy z nią czujesz się malutkim człowieczkiem oceniającym po pozorach, choć wcześniej miałeś się za całkiem otwarty umysł :) to pozostawia lekcje w głowie i sercu na całe życie, aby i szarej myszki nie oceniać i "tipsiary" po pozorach :)

Gość gość
"z***biście a ja kieruje wędrówkami stada lwów i szakali przez kontynent europejski" Lwy chyba za wiele nie wędrują, mają swoje terytoria, ktoś tu ściemnia! Alarm!

Gość gość
Ona napisała, że kieruje ich wędrówkami więc może do tej pory nie wędrowały, bo nie miały kierownika?? :)

Gość gość
Nie rozumiem tego świata. Myślałem, że powierzchowność człowieka to manifestacja wnętrza. Jak można mieć piękną duszę i "nieciekawą" powłokę ?

Gość gość
"Ona napisała, że kieruje ich wędrówkami więc może do tej pory nie wędrowały, bo nie miały kierownika?? usmiech.gif" A jak tak, to inna sprawa, zapewne wyczaiła niszę rynkową, bardzo rozsądnie, ciekawe jak długo pisała biznes plan, bo może składała o jakąś dotację.

Gość gość
oj to myślisz ze każda piękna kobieta jest dobra? ze szara myszka jest mądra? ze gruba dobrze gotuje?

Gość gość
"A jak tak, to inna sprawa, zapewne wyczaiła niszę rynkową, bardzo rozsądnie, ciekawe jak długo pisała biznes plan, bo może składała o jakąś dotację." Myslę, że tak i dlatego każdy lew musi mieć od tego czasu do tyłka przyczepioną flagę uni europejskiej :)

Gość gość
I nie myślcie sobie że każdy lew to jakiś maczo, nie każdy lew to zaniedbana grzywa i okrwawiona morda.

Gość gość
Szczerze, pięknych ludzi spotyka się niezwykle rzadko, oczywiście według mojej oceny :)

Gość gość
Wg mnie też. Jest trochę ładnych, ale pięknych nie za wiele. Jak już ktoś ma ładną twarz, to się okaże że ma wielki paluch u nogi :D

Gość gość
Doskonale wiem, że istnieją ładni ludzie, poczciwi ale często bez polotu, charakteru, idei i to moim zdaniem nie jest szczyt. Czy dusza nie odzwierciedla się w ciele ?

Gość gość
to ja :) - mam chłopaka, jesteśmy ze sobą krótko i właśnie o to chodzi że mu to przeszkadza - jest starszy o 6 lat (ja mam 20) - z poprzednim chłopakiem od 1 gimnazjum do końca liceum, rówieśnik - rozstaliśmy się bo był zbyt zazdrosny o moich kolegów i nie mogłam tego wytrzymać

Gość gość
tak bo w pl ładna = pusta te cechy się wykluczają

Gość gość
wiedziałam że facetowi to bedzię przeszkadzać

Gość malutka mrufka
haha:P Mam prawie trzydzieści lat, w szafie tylko jeansy, topy i koszulki (również z motywami dla nastolatków np z garfieldem), nie noszę sukienek i butów na obcasie - buty na obcasie mam jedne, od czasów liceum i nie czuję potrzeby zmiany, chodzę w nich raz na ruski rok jak już muszę! Mam jedną wizytową sukienkę, do teatru i na uroczystości rodzinne (a przepraszam - dwie, ale tylko jedną kupowałam) Kompletnie wisi mi to w czym chodzę, część ciuchów mam z ciucholandu, część z sieciówek, kilka sztuk z droższych sklepów, bo po prostu nie widzę sensu wywalania kasy na drozsze szmatki, które dla mnie wciaż są tylko okryciem na doope. Torebki kupiłam w życiu dwie, drugą jak pierwsza sie popusła, noszę jedną torebkę do wszystkiego. Na codzień chodzę w sportowym obuwiu, nawet nie bardzo umiem chodzić na obcasie. Maluje się, fakt, tuszuję się co rano, chyba że zapomnę. Włosy mam wiecznie w nieładzie bo mam takie puszące się i nic nie pomaga a nie chce mi się ich prostować co rano. Więc najczęściej spinam gumką i dopinam wsuwkami. Nie dbam o to jak wyglądam, w sensie czy wszystko do siebie pasuje. Ja po prostu tego nie widzę, ok - wiem że kolory sie gryzą, ale że kroje nie pasują to już nie wiem. Po prostu tego nie czuję, tak jak i nie czuję tego jak zrobić ładny makijaż. Mam to szczęście że mam siostrę i jak już muszę wyglądać jak kobieta to ona mi w tym pomaga:) Kumpluję się głównie z facetami bo i w takim towazystwie się obracam. Ale z kobietami nie czuję sie dobrze bo mam kompleksy że od nich odstaję... I powiem Wam że mimo tego mam na prawdę spore powodzenie wśrod facetów. Jestem mężatka, mam fajnego męża ktory mnie lubi taką jak jestem, bez makijażu, w rozwalonych włosach i w koszulce z kotem. Mam też dzieci (chłopców na szczęście:) ) i świetnie sie rozumiemy. Mam męski analityczny umysł, chociaż zdarza mi się reagować emocjonalnie, zwłaszcza jak hormony buzują (np ciąża). Czuję się kobietą, to nie tak że zaprzeczam swojej płci, ale części rzeczy które widzą panie (np potrawia ładnie się ubrac, potrafią ładnie urządzic mieszkanie, albo ładnie skomponować bukiet) ja po prostu nie widzę.

Gość gość
Też tak mam Dobrze mi ze sobą i to najważniejsze

Gość gość
Też mi się wydaję że to czy się podobasz facetom nie zależy od stroju - jak jest dziewczyna w jego typie to zwisa mu to czy nosi sukienkę czy bluzkę z garfieldem no chyba że idziecie na obiad do jego mamy

Gość gość
to ja przebijam ( autorka wątku) nigdy nie założyłam butów na obcasie- przymierzałam w sklepie tylko i doszłam do wniosku że to masochizm w czystej postaci jest :) to że tygrysów nie ma europie to zauważyliście a że DEPARTAMENTEM DS KONTROLII MAGII kieruje to nikt nie zauważył ( jak chcecie to przeczytajcie tą cześć wątku z broke... - wyrwane z kontestu te tygrysy)