Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne że biję się z bratem jak mnie denerwuje Wam też się to zdar

Polecane posty

Gość gość

Wam też się to zdarzało? Mam 18 lat a mój brat 25, ogólnie to kocham Go ale z drugiej strony nikt tak jak on nie potrafi wyprowadzic mnie z rownowagi. Powiedzcie czy to świadczy, że mamy oboje jakieś zaburzenia psychiczne, że się bijemy i to nie na żarty?

Gość gość
czy w trakcie bójki ocieracie się o siebie,stoi mu ?

Gość gość
Boże, co to za pytania! Oczywiscie, ze nie. Zwyczajnie sa czasami takie chwile ze sie na siebie wydzieramy a potem albo on mnie popchnie albo ja mu przywale. Nie umiem sie powstrzymac i naprawde sie potrafimy pobic.

Gość gość
A czy tobie stoją sutki i masz mokro ? Podnieca cię to ?

Gość gość
ale jak się tak przepychacie to na pewno otrze się o twoje cycki albo pupę a ty o siusiaka,może to lubicie podświadomie,niby bójka i wrzaski a gdzies tam kołacze się myśl ciekawe co by było jak bym go złapała za prącię albo może on myśli co by było gdyby wsadził ci ręke w majtki,kto wie..

Gość gość
Oczywiscie, ze nie!

Gość gość
Za pewne tak jest, Froud o tym pisał. To podświadome działanie mózgu, czy nie przeszła ci np. myśl o seksie z nim, o tym jakby cię brał od tyłu lub jak to by było zrobić mu loda. Z pewnością. Od tego nie ma ucieczki. To intuicja.

Gość gość
Blagam Was tylko o odpowiedz. Czy jak byliscie w naszym wieku to tez Wam sie zdarzaly takie wybuchy i niehamowanie zlosci czy to my jestesmy jacys nienormalni?

Gość gość
Proszę odpowiedz na pytanie, czy miałaś myśli erotyczne z jego udziałem lub czy wąchałaś jego bieliznę osobistą, to ważne.

Gość gość
ZNowu powtarzam, że nie. To mój brat. Ja mam Chłopaka do zaspokojenia potrzeb seksualnych. Chodzi o to, że jak mieszkamy razem (rodzice kupili nam mieszkanie wspolne) to zawsze dochodzi do konfliktów. Kłócimy się, krzyczymy na siebie. Potem albo on mnie popchnie albo chwyta za twarz. Ja go kopnę albo uderzę albo podrapię,. Wiem jak to brzmi ale oboje jestesmy nerwowi i dochodzi do takich spiec.

Gość gość
Jest wiele osób które uprawiaja sex z bratem czy siostrą i nie widza w tym nic złego,wręcz przeciwnie uważają że wszystko zostaje w rodzinie a moga zdobyć dośiwadczenie,nie rzadko pierwsze

Gość gość
Jestem pewien, że skoro mieszkacie razem on często wącha twoje majteczki. Radziłbym sprawdzić w brudowniku czy są na swoim miejscu czy ruszane i powąchać czy zapach jest czy może wywąchany.

Gość gość
Byłam sprawdzić i rzeczywiście majtki nie były tam gdzie je zostawiłam i zapach jakby mniejszy. O BOŻE :o

Gość gość
To poddzyw oczywiscie

Gość gość
Zauważ czy po takich przepychankach brat idzie od razu do łazienki

Gość gość
Tak, idzie, zazwyczaj mówi, że go ręka czy noga rozbolała.

Gość gość
usiądż na jego pale i dryfuj w krainę niebiańskiej rozkoszy

Gość gość
Ludzie czemu Wy temat o bójce wiążecie z seksem?

Gość gość
bO IM SIĘ WSZYSTKO Z D**Ą KOJARZY ;D

Gość gość
bójki tego typu zawsze sa z podtekstem erotycznym,nie wierzą że jak się fizycznie kontaktuja to podświadomie nie myślą o seksie ze sobą

Gość gość
Wypierałam to z umysłu lecz prawdą jest, że sutki mi twardnieją podczas bójek i myślę o tym czy ma wielkiego.

Gość gość
no widzisz,nie można tak było od razu:-) opowiedz nam wszystko to ci ulzy

Gość gość
Zawsze podczas bójek staram się tak potknąć aby dotknąć jego przyrodzenia które jest dosyć sporych rozmiarów, a on często przypadkiem dotyka mi cycuszki i myszkę. Często po bójkach idę do pokoju gdzie ściągam moje majteczki czerwone i rozchylam nogi, a wtedy masturbuje moją owłosioną myszeczkę. Raz podeszłam pod jego drzwi i słyszałam jak to robi wypowiadając moje imię. Od dawna wiedziałam, że on wącha moje majtki ja jego też. Mają cudowny zapach, chciałabym mu possać. Uff, już mi lżej.

Gość gość
no i git

Gość gość
Ludzie szkoda ze nie możecie,mi normalnie,odpowiedzieć na,pytanie. Oczywiscie te aluzje i wyznania seksualne to autorstwa podszywa