Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora na wszystko

kto pomoże rozwiązać zagadkę

Polecane posty

Gość chora na wszystko

Co mi dolega? choruję na zatoki - polipy, astmę, mam zmiany skórne na stopach, ciągle jestem zmęczona czy te choroby to objawy czegoś innego nie chcę się faszerować już lekami, bo to tylko na chwilę pomaga, a potem jest jeszcze gorzej co robię by poprawić swój stan - zielona herbata, pokrzywa, proszek zasadowy, sok żurawinowy, ssanie oleju zaczęlam pić ocet jablkowy, ale bolal mnie po nim brzuch efektow nie widać, wręcz odwrotnie - nasilony ból zatok,zmęczenie co dalej , może polecicie coś innego?

Gość chora nawszystko
i el dupa, nikt nie pomoże moim zdaniem to jest jakoś połączone, ale lekarz leczy to osobno, no i wiadro leków

Gość gość
Lekarze tak mają, nie martw się.Nie ty jedna i nie ostatnia. Może zmień żarełko. Mniej cukru, więcej warzyw.

Gość gość
A ile wazysz? Zmiany skorne i zmeczenie to moga byc toksyny albo nietolerancje pokarmowe. Oczysc organizm, zacznij prawidlowo laczyc produkty. Przede wszystkim zacznij od zrobienia porzadkow w jelitach.

Gość chora na wszystko
Ważę 61 kg, prowadzę oczyszczanie piję zieloną herbatę itd - napisałam powyżej. Zero efektów. A co ma do tego waga?

Gość gość
Ano ma to do tego, ze im wieksza nadwaga, tym wiecej syfu w tkankach. Zielona herbata to sie raczej nie oczyscisz :-D Poczytaj ksiazki np. Tombaka albo Dabrowskiej. Znajdziesz je za darmo w necie.

Gość marie clarie tu
a ja myślę,że warto zbadać hormony, robiłas badania? Jedynego sprawdzonego, jakiego mogę polecić znam w Krakowie: http://www.gemini-med.pl

Gość gość
Kandydoza ogólnoustrojowa. Antybiotyki pogarszają stan. Naturalnych nie odrzucaj. Przy naturalnym leczeniu może wystapic pogorszenie samopoczucia na początku leczenia ponieważ rozpraszasz stany zapalne. Na pewno nie przerywaj ssania oleju i proszek zasadowy tez zostaw. Ocet jabłkowy to zalezy jaki kupiłaś. Bo ocet octu nierówny.

Witam chora na wszystko, nasilony ból zatok to problem, w którym pomoże laryngolog, ale opisywane objawy są tak szerokie, że sprawa niekoniecznie musi dotyczyć laryngologii. Może być związana np. z problemem neurologicznym. W pierwszej kolejności najlepiej udać się do lekarza internisty. Pozdrawiam, Łukasz Narożny