Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUŻA ALE ZADBANA

Polecane posty

Gość gość

mam 176 cm wzrostu i waże 86 kg i nie jedna chuda dupa może mi pozazrościć mojej urody i tego w jaki sposób patrzą na mnie faceci

Gość gość
pragnę dowodów :) :) :)

Gość gość
????

Gość gość
pokaż tą swoją cud figurę. Fakt faktem, suche wieszaki szału nie robią. Kobieta ma wyglądać jak kobieta a nie jak strach na wróble :)

Gość gość
SUPER GRATULUJE

Gość gość
Dawaj fotke kochanie. Obadam co w tobie takiego jest ze moge sie zakochac:-)

Gość gość
nie o figure tu chodzi ale o to coś co powinna miec każda kobieta choć nogi mam z******te słyszłam to juz nie raz to fotki nie prześle

Gość gość
a kto by cie chciał oglądać wielorybku

Gość spaślak_
masz ponad 20 kg nadwagi. waze prawie tyle samo i mam tyle samo wzrostu i gdybym nie mial takiej budowy jaka mam to bylbym grubasem. kobieta wazaca 86kg to monstrum. no ale pocieszaj sie dalej ze wygladasz kobieco a nogi masz z******te.

Gość gość
dlaczego wielorybku??? chyba jakiś niedowartościowany chudy brzydal się odezwał

Gość gość
no to spaslak jestes.

Gość gość
spaślaku- budowe jaką masz??? monstrum się nawet nie czuje dlaczego??skąd taka myśl tak mi sie chłopie wydaje ze z metr 50 w kapeluszu to i ty możesz mieć

Gość gość
jeju ile w was złości i zazdrości

Gość spaślak_
dlatego ze masz olbrzymia nadwage, kwalifikujesz sie do zmniejszania zoladka bo twoje bmi to jakies 28 czyli w przypadku kobiety to otylosc leczona operacyjnie.

Gość gość
jestem pod wrażeniem

Gość gość
chyba spaslaku od tych diet na mini mięśnie padło ci na mózg rusz czasem głową i mózgiem o ile go masz w co wątpie - tępy człon masakra

Gość gość
masz 30kg nadwagi a spaslak 10 kg:P

Gość gość
A TY ILE??? 60

Gość spaślak_
nie wiem po czym wnioskujesz ze jestem lub bylem na jakiejs diecie a tym bardziej na mieśnie :D od kiedy to miesniom sprzyja dieta poza tym, zawsze mi sie wydawalo ze miesniom sprzyjaja weglowodany i bialko. nie mysl lepiej bo ci to kiepsko wychodzi. specyficzna budowa nie ozancza ze stosuje jakis diety czy sie czyms szprycuje. zwyczajnie mam szeroki rozstaw kosci plecow i grube nogi. nawet gdy zylem w stresie i bylem wychudzony to wazylem stosunkowo duzo. kobiety maja inna budowe stad tez u nich inaczej sie wyliczac bmi i jak napisalem kwalifikujesz sie do leczenia operacyjnego bo to juz patologiczna nadwaga. oczywiscie swoja nadwage tez widze aby nie bylo :D aczkolwiek nie wiem jak mozna sie tak zapuscic aby miec ponad 20kg nadwagi.

Gość spaślak_
musialbym ograncizyc plyny o polowe aby wazyc 76 ale teoretycznie masz racje. osobnik o tym wzroscie plci meskiej powinien wazyc jakies 76-80kg. zalezy ile pije jaka ma budowe anatomiczna. kobieta <62

Gość gość
spaślaku trzeba być samym w porządku zeby zwracac uwage mysle że oprócz tego ze siedzisz całymi dniami na siłce i wsysasz białko to nic ciekawego soba nie przedstawiasz zwykły chłopek roztropek z nadwagą rzucający patologią słownik chłopie sobie kup

Gość gość
i na te twoje kryterja (patologiczna otyłość) wskażniki mam totalnie w******* idz poćwicz

Gość gość
"spaślak_ musialbym ograncizyc plyny o polowe aby wazyc 76 ale teoretycznie masz racje. osobnik o tym wzroscie plci meskiej powinien wazyc jakies 76-80kg. zalezy ile pije jaka ma budowe anatomiczna. kobieta <62 " ­ tak, powinienes wazyc ok. 80kg, ale z tym ograniczaniem plynow to pojechales:D wody mozesz pic ile chesz:P ogranicz wiesz jakie "plyny" :P

Gość spaślak_
sama zakladasz temat wiec kazdy sie moze wypowiedziec nie tylko pochlebcy. posiadanei czegos nie wyklucza prawa do zauwazenia tego samego u kogos innego. po raz kolejny pisze nie mysl bo ci to kiepsko wychodzi. nie siedze na zadnej silce co wiecej nie moge nawet chodzic za duzo z pewnych wzgledow, stad tez moje przesiadywanie tu noca.na twoim miejscu jednak zamiast tu siedziec i zaklamywac rzeczywistosc poszedlbym biegac bo najlepsze na zrzucenie kilogramow jest bieganie rano. jelsi widzisz jakis blad pisz konkretnie nie chce mi sie czytac tego co pisze i poprawiac. wychodze z zalozenia ze jak ktos jest takim samym leniem jak ja to nie musi tego czytac.

Gość gość
no to chyba jednak przeczytałeś uważaj bo białko ci się zetnie =spaślaku

Gość spaślak_
i na te twoje kryterja (patologiczna otyłość)>>>to nie moje kryteria bmi> 28 patologiczna otylosc czy jakos tak to sie nazywa a powyzej chyba 32 kwalifikacja do operacja. miedzy 28 a 32 chyba jakis balon ci daja do zoladka a powyzej 32 zmnie4jszaja zoladek wez sobie zerknij na tabele. mozesz tez isc na silke skoro tak ciagle o niej piszesz tam zazwyczaj jest taka waga do pomiaru roznych parametrow i zobaczysz ze masz ponad 30% tluszczu i skrajna otylosc. v myslisz sie marudo wiekszosc masy to woda a nie kosci, ja pije za malo przynajmnije tak mi powiedzial nefrolog. wszystko jedno co pije to o cyzm myslsiz tez jest na wodzie tylko dodatkowo slodzonej :D nie mzoesz tez pic ile chcesz powyzej ilus tam litrow wyplukujesz mikroelementy, jest tez cos takiego jak smiertelna dawka wody w przypadku np. dlugiego biegu wystarczy juz kilka litrow aby sie nie obudzic nie chce mi sie rozpisywac uwierz na slowo, ze w ostatnim czasie moja wiedza na temat skladu krwi a glownie wplywu potasu znacnzie sie polepszyla :D wszystko w nadmiarze szkodzi nawet bieganie czy picie wody.

Gość spaślak_
co przeczytalem ? znowu chyba masz jakies trudnosci z rozumieniem tekstu, napisalem ze siebie nie czytam bo i po co wiem co napisalem. kogos innego czytam to oczywiste ale nie trace czasu na czytanie siebie.

Gość gość
masz jakas psychoze:D? mialam na mysli piszac, ze wody pijesz ile chcesz przeliczajac ilosc wody na kg ciala:O ech. i nie pieprz, ze inne slodkie napoje to to samo:P

Gość gość
NUDNY JESTEŚ

Gość gość
wiem ile % wody ma cialo czlowieka, ale to co ty wypisujesz to nie ma z tym nic wspolnego:P