Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spasiona28latka

z 91 na 63 start

Polecane posty

Gość spasiona28latka

wiek 28 lat wzrost 173 start 6 stycznia 91 kg 08.04 82 kg cel 63 kg (- 28 kg) pozostalo 18 kg do celu wiem ze duzo mi zostalo, ale kiedys trzeba sie za siebie wziac do okresu dojrzewania mialam niedowage kilkunastu kg. potem przyytlam nascie kg;/ waga sie utrzymywala Na studiach w wieku 21 lat wzielam sie za siebie i z 90 na 60 kg zjechalam w 5 mc (pod okiem endokrynologa) trzymalam sie 5 lat potem problemy sercowe (facet zostawil mnie po 6 latach na trzy dni przed slubem) --)schudlam do 50 kg (depresja) potem nadrobilam kg;/ teraz znow walcze o sama siebie!

Gość Zażenowany Czesław
Dobrze, że trzy dni przed ślubem, a nie po. Pewnie przeczuł, że się roztyjesz. :classic_cool:

Gość spasiona28latka
odszedl bo nie chcialam sie zgodzic zebysmy noc poslubna jak i mieszkanie po slubie - spedzili osobno. przed slubem mieszkalismy razem, wiec po slubie tym bardziej powinno sie mieszkac razem.

Hej :) chetnie sie dolączę do Ciebie. 21 lat 172 cm wzrostu tydzień temu- 80 kg dziś- 75 mój cel - 65, może 60 kg zobaczymy. Mi dużo zostało z cíąży ale nie poddaje się :)

Gość gość
Dziewczyny lepiej przenieście się na wątek z dietami a najlepiej na vitale bo na dyskusji ogólnej nikt was nie wesprze za to trolle będą mieć pożywkę. ja się zaczne odchudzać jak urodze :D