gość 0 Napisano Sierpień 13, 2019 Dnia 21.04.2017 o 17:44, Gość małakicia_1 napisał: Ja jak nie mam pomysłu to się pytam co potrzebuje :) wymienia mi trzy rzeczy i coś wybieram sama, tym razem zamówiłam jej w sferisie zestaw do manicure . https://fireaff.pl/link/1039/45838383 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa Napisano Sierpień 19, 2019 Kosmetyki. Ja mojej ostatnio pat&rub kupiłam i bardzi sie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga In 4 Napisano Listopad 3, 2019 Ostatnio zabrałam mamę na zakupy i wybrała sobie ładny sweterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Potis Napisano Listopad 16, 2019 A co powiesz na wyjątkowe kosze prezentowe w którym m.in będą umieszczone pyszne słodkości i do tego może coś z mocniejszych trunków jeśli je lubi. Ja mam swój ulubiony sklep do których śmiało można zaliczyć smaczajama.pl gdzie znajdziecie propozycje na różne okazje i to w zależności od budżetu jaki macie przeznaczony na dany cel. Z ich pomocą na pewno będzie to udany prezent i mama się ucieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
momentpatrycja 0 Napisano Maj 13, 2020 Możesz mamie sprawić weekend spa... Polecam pałac Hanza pod Toruniem: Piękne miejsce w pięknej okolicy nad wodą. Spędziłam tam ostatni weekend lipca i wróciłam totalnie wypoczęta. Można zakupić pakiet pielęgnacyjny w którym oprócz wyżywienia i noclegów można skorzystać z licznych zabiegów pielęgnacyjnych. Myślę, że mama była by bardzo zadowolona. To w końcu kobieta i na pewno taka chwila relaksu dla siebie na pewno by się jej przydała Zerknij sobie tutaj: https://hanzapalac.pl/22/wellness__spa Na stronie poczytasz sobie o zabiegach oraz pakietach oferowanych na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka_Alka21 1 Napisano Maj 20, 2020 Moja mamuśka zażyczyła sobie ciśnieniomierz, bo stary coś nie działał więc kupiłam jej od haxe, jest prosty w obsłudze, więc mam nadzieję, że jej się spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rejwelanka 0 Napisano Marzec 1, 2021 Bobik123, fakt, mamy kochają perfumy, Amouage to dobry wybór, teraz dzień kobiet, to mam nadzieję, że i ja coś fajnego na notino znajdę, bo chciałabym coś i dla siebie A ostatnio kupiłam kilka kosmetyków pielęgnacyjnych tylko, bo było - 10 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelczynska 0 Napisano Marzec 7, 2021 Z pomysłów na prezent dla mamy to przyznam że biżuteria, książki, zapachy zawsze ją ucieszą. Moja mama przywiązuje też wagę do pięknego wystroju wnętrza, sypialni dlatego ekskluzywna pościel czy cieplutka kołdra lub luksusowa puchowa poduszka to również świetny koncept. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żanetg 0 Napisano Marzec 9, 2021 u mnie mama ma pracę biurową więc kupiliśmy jej matę masującą Medivon a dokładnie model Cosy Mesh aby mogła się zrelaksować po pracy. Chwali sobie. Przestała uskarżać się na bóle pleców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka1717 0 Napisano Marzec 10, 2021 Bon do spa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 17 Październik Kupiłabym voucher na 4 zabiegi pedicure u dobrej pedicurzystki. W starszym wieku trudno jest samemu dobrze zadbać o stopy bo już boli kręgosłup, wzrok gorszy i ręce słabsze, mniej precyzyjne. Zdrowe stopy to lepsze życie a często starsze kobiety sobie żałują na to pieniędzy. Jeśli wolisz jednak coś materialnego, polecam zajrzeć sobie tutaj:https://andyceramika.pl/czajniki Na stronie można przejrzeć sobie ręcznie malowaną ceramikę z BOlesławca. Taki ręcznie malowany czajnik będzie piękną pamiątką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach