Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopopo

test ciazowy

Polecane posty

Gość popopopo

Hej zrobilam test ciazowy na tydzien przed @ i wyszly dwie kreski tylko ze ta druga cienka jak wlos ale ciemna Moze test byc falszywy lub moge nie byc w ciazy?

Gość popopopo
Prosze o jakies rady

Gość gość
tak jesteś w ciąży, tylko teraz jeszcze to potwierdź wizytą u lekarza lub zrób beta hcg

Gość ella92
Poczekaj do @ i wtedy zrób test. Im bliżej dnia @ i jeżeli jesteś w ciąży to hormon będzie większy i będziesz wtedy pewniejsza. Osobiście robilam kilka razy test przed @ i wychodziły pozytywne a w dniu @ pojawiało sie normalnie. Często dochodzi do zapłodnienia lecz ciąża się nie utrzymuje i normalnie dostajemy @

Gość popopopo
Jejku ale jak jestem w ciazy? Nie myslicie ze test sie pomylil? Nie powinnam za pare dni drugiego zrobic ? Jejku jak ja mam o tym wszystkich powiadomic?

Gość gość
normalnie... najpierw pojdz do lekarza zanim zrobisz raban... a nie chcesz byc w ciąży?

Gość popopopo
No na @ poczekam bo musze hehe ale jak tu cierpliwie czekac?

Gość popopopo
Nie wiem czy chce czy nie ale jesli juz bym byla to oki :) ale mam jeszcze okres probny w pracy :( Wiem ze wszyscy tez by sie cieszyli w rodzinie ale nie szefostwo

Gość ella92
Po pierwsze to sie nie stresuj i głowa do góry. Taka jak pisałam zrób kolejny test dla pewności i zapisz się do lekarza.

Gość popopopo
Ale nie sadzicie ze w ciazy trzeba miec jakies objawy ?? Mi tylko troszcze sie w glowie kreci tak z 3 razy dziennie i jajnik kuje... Od niczego mnie nie odrzuca Papierosy nadal mi smakuja tzn nie pale od wyniku testu bo jesli bede w ciazy to nie chce dziecka truc A kawe nadal pije i nadal pieknie ta kawa pachnie

Gość ella92
Zwolnij troszeczkę bo narazie to bez względu czy teraz wynik jest pozytywny nie nie to możesz dostać normalnie @. Zresztą jest jeszcze za wcześnie na jakies objawy

Jak bylam w ciazy, to mnie od niczego nie odrzucalo. W drugim miesiacu zaczely mi puchnac stopy i pojawil sie apetyt na snickersy. Ogranicz nieco papierosy, zacznij brac kwas foliowy.

Gość popopopo
Wieczna kochanka juz nie pale od wczoraj :p Aha test robilam po 18 dzisiaj kupie jeszcze jeden i z porannego moczu zrobie Wiem ze na objawy za wczesnie ale zawsze myslalam ze najpierw objawy a pozniej pozytywny test u mnie na odwrot Jakos mysle ze test sie pomylil chociaz maz tez widzial ta kreske ale mowi ze to chyba normalne i ze tam gdzie ja mam ta 2 kreske ti musi mocniejsza i gruba krecha. Wyjsc . Juz nic nie wiem I ani sie nie podniecam ani nie rozpaczam bo co ma byc to bedzie

Gość ella92
Tylko napisz jaki bedzie wynik

Gość popopopo
Na 100% napisze wam wynik testu Nie cierpie tych tematow bez odpowiedzi co i jak A wiec trzymajcie za mnie kciuki :p bo jesli jutro wyjdzie pozytywny a pozniej okres dostane to bedzie napewno rozczarowanie No ale czytalam ze tak tez zdarzyc sie moze a jak ma tak byc w moim przypadku to niech juz jutro negatywny bedzie

Gość ella92
Oj tak rozczarowanie sie jest najgorsze. Ja poroniłam w 2 miesiącu i niby to początek ale do tej pory jest mi ciężko bo nie mogę zajść. A że poronienie było nie kompletne to musialam mieć zabieg w szpitalu i przez to dorobilam sie anemi i już półtorej roku sie męczę a ciązy jak nie bylo tak nie ma

Gość popopopo
Wspolczuje ci strasznie i trzymam za ciebie mocno kciuki

Gość popopopo
A ile masz lat ?

Gość gość
22 latka trzymam mocniutko kciuczki

Gość popopopo
Zrobilam teraz tez test ale wyszedl negatywny zrobie jeszcze jutro rano i zobaczymy Ten test teraz byl powyzej 25 czulosci

Gość gość
kreska cienka jak wlos moze nie oznaczac ciazy i pewnie nie oznacza w twoim przypadku bo 2 test powinien raczej byc juz bardziej wyrazny