Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cappucino93

czy test po miesiącu może się mylić

Polecane posty

Gość cappucino93

Witajcie kochane :) Piszę o poradę w pewnej sprawie. Ostatni okres miałam w połowie lutego i od tego czasu nic. 9 marca współżyłam raz z chłopakiem oczywiście z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Jeżeli chodzi o objawy to od jakiś 2 tygodni występują powiększone piersi (zawsze mam tak też przed okresem) i obolałe sutki ( to również zawsze występuje u mnie przed okresem), boli mnie brzuch zdecydowanie za często i czuję się senna. Zaczęłam mierzyć temperaturę od wczoraj dopiero po przebudzeniu się od razu i wynosiła ona zarówno wczoraj jak i dzisiaj poniżej 37 stopni. Wieczorem podnosi się ona do 37,5 ,ale podobno taka temperatura nie jest istotna. Liczy się tylko ta z rana. Od stosunku minął ponad miesiąc, wykonałam w tym czasie 3 testy, ostatni dzisiaj i znowu negatywny. Czy jest jednak możliwość, że testy się myliły? Nawet ten ostatni z dzisiaj? W najbliższym czasie wybiorę się na test z krwi, jednak do tego czasu żyję ciągle w niepokoju. Napiszcie co myślicie, jeżeli się w czymś mylę - poprawcie. Z góry dziękuję za każdą Waszą opinię. Pozdrawiam :)

Gość gość
idź do ginekologa. Gdyby to była ciąża to na mur beton ją zobaczy na usg, a jeśli to coś innego to też ci pomoże. Szkoda kasy na betę.

I tak też zrobię. Po prostu nie chcę takiego zaskoczenia u niego w gabinecie, że to jednak ciąża. Wydaje mi się, że raczej nie ma na nią szans skoro testy negatywne wyszly nawet miesiac po stosunku.