Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę....nie chcę umrzeć

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę z sobą skończyć. Mam dość mojego super poukładanego pieprzonego życia. Planów, ambicji i ciągłego stresu. Zawsze wydawało mi się, że jestem wyjątkowa, a tak na prawdę jestem zwykłym szarym przeciętniakiem. Nie chcę umierać, ale nie chcę też żyć. Umrę zgorzkniała i samotna. Amen

Gość przygruntowe przymrozki
tak? i kogo to?

Gość gość
Nikogo, z resztą ja już i tak umarłam w środku

Gość gość
Zresztą zapomniałam o tym, ze na kafe świruje gimbaza. Dzieci nic nie rozumieją, a ja skończyłam pisząc sama z sobą

Gość gość
mam jak ty, czuje, ze moje zycie jest szare, nudne i do d**y zyje jak warzywo, nic mnie nie cieszy, nie wiem po co to wszystko

Gość gość
Zjedz troche czekolady. Dupa rośnie, ale przechodzi. Ch*j z tym wszystkim - trzeba się wziąć do roboty

Gość gość
Poza tym mam jakis problem z sobą chyba, bo już mi przeszło. Poważnie, trzeba wziąć się w garść. Idę zanim mi motywacja minie. Pozdrawiam wszystkich udręczonych.

Gość gość
witaj w klubie, na co taka egzystencja pełna bólu, pełna cierpienia własnego i cudzego, po co zdobywać te wszystkie rzeczy skoro i tak się to straci, dlaczego ktoś powołał mnie do istnienia bez mojej zgody, ciągle głodne ego, coraz więcej pragnień i lęków, dlaczego jestem 🖐️

Gość gość
a w dodatku człowiek nie wie skąd jest, dokąd zmierza i co tu robi

Gość gość
Zamienicie się ze mną ? Mam poukładane ,ciekawe zycie ale tez i ciężką chorobę która mnie niszczy dzień po dniu ...ktora chętna ?!

Gość gość
Myślisz, że ta zmiana ci w czymś pomoże, każdy się z czymś zmaga, proponuje zamień się z bezdomnym na ulicy, jest zdrowy, sądzisz, że będzie lepiej ? :o

Gość gość
Dokupisz tylko garść piesku do klepsydry odmierzający twój czas, ale problemy pozostaną i zmartwienia, nawet miliarderzy mają swoje zmartwienia i problemy, nie do pomyślenia, co. :o

Gość gość
rada na dzis: jesli jest gorzej niz gorzej kilka kieliszkow i od razu czlowiek nabiera odwagi zeby ze soba skonczyc 🖐️

Gość gość
Ja tez tak mam i wybieram sie do psychiatry.nic mnie nie cieszy nic mi sie nie chce straciłam sens życia wszystkie cele wydaja sie byc bez sensu.mysle o śmierci.

Gość gość
eh :( cóż za życie, ile cierpienia dostaliśmy w darze aż się morda cieszy :D

Gość gość
Gościu 18.42 .trzeba byc ciezko chorym ,zmagać sie z bolem ,psychicznymi dołami zeby wiedzieć o czym piszę.... A Ty piszesz ze kazdy sie z czymś zmaga ... Idz do kliniki onkologii dziecęcej i zobacz jak te dzieciaki walcza o zycie ,kazdego dnia ,w kazdej chwili .. wy chrzanicie o pierdołach ,widocznie za dobrze los sie z Wami obchodzi . Zajmijcie sie wolontariatem ,a poczujecie sie potrzebne ,urosna Wam skrzydła i wróci radość zycia .

Gość gość
idź pomieszkać na ulicę to zobaczysz co to ból, strać nogi i ręce na wojnie to zobaczysz co to ból, strać wzrok, strać rodzinę i zostań sama

Gość gość
każdy się z czymś zmaga więc nie rób z siebie takiej ofiary, ja nie mam już siły ale wiem, że miliony ludzi są w różnych sytuacjach i nie można tego mierzyć, że ja lepiej oni gorzej, jak pisałaś, trzeba tego doświadczyć aby wiedzieć o czym to jest, doświadczyłaś bólu całego świata czy tylko swojego, kiedy to gdzieś tsunami zalewa połowę kraju i z dnia na dzień lądujesz na bruku sama, dzieci zginęły, i wszyscy których miałaś

Gość gość
jest tyle chorób na świecie ile ty nigdy nie będziesz miała włosów na ciele, ile z nich znasz ? 30, 50 ? :o

Gość gość
a może 5

Gość gość
Tylko byscie sie wszyscy zabijali bo jestescie przecietniakami ,bo wiecznie wszystkiego mało albo duzo .Cieszcie sie ze nie mieszkacie w lepiance w Afganistanie .Proponuję wyjac do ludzi i spojrzec na ich problemy a nie biadalic o nicości tego swiata . Weżcie się za siebie ,macie zdrowe nogi to biegajcie ,na co czekacie ? Szlag trafia od takiego biadolenia .Róbcie cos jak nie macie ograniczen .Powodzenia .