Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bosc

Czy jedzac tak schudne ? To co zjadlam dzis i co zjem.

Polecane posty

Gość Bosc

Mam 1,68cm waga to 65kg chce zejsc do czerwca do 58. Co mam jesc aby taka wage uzyskac ? Moje meni z dzis. Sniadanie - kawa, pomarancz. Lunch- duszona na wodzie ceba z pomidorem I jajkiem. Obiad- ryba z piekarnika z groszkiem. Jesli jestem bardzo glodna to w miedzy czasie jem jogurt, pije kawe, herbate I oczywiscie wode. Co o tym sadzicie? Schudne czy nie ???

Gość Bosc
Blagam was dziewczyny podpowiedzcie cos !

Gość Bosc
Niema to jak wsparcie i kobieca solidarnosc ...

Gość gość
To zalezy co i jak jadlas przed dieta...

Gość gość
sniadanie ma byc konkretne, a nie kawa na pierwszym miejscu...

Gość gość
Ja jakos pije rano kawe i chudne.

Gość gość
Kawa jako dodatek do sniadania jest ok. Tylko zamiast pomaranczy zjedz np jajka lub ciemny chleb z szynka

Gość gość
podajcie jadlospis na 1 dzien jak ma wygladac takie menu - plisss

Gość Bosc
Ja wogule zrezygnowalam z pieczywa w tym momecie... Przed dieta jadlam duzo I nie zdrowo. Bardzo lubie smarzone potrawy, maslo, chleb itp.

Gość Bosc
Moze jeszcze ktos sie wypowie ? Czy jedzac jak w temacie schudne? Jak myslicie ??? Juz sama nie wiem co robic.

Gość gość
Schudniesz. Ograniczenie kalorii wystarcza jak się nie jest wielorybem ;)

Gość Bosc
No wlasnie ciezko mi cos to idzie. Mam niedoczynnosc I biore tabletki. Lekarka mowi ze ostatnie wyniki mam dobre wiec chyba piwinnam schudnac. Tylko nie wiem czy to co jem jest ok?

Gość gość
Samo ograniczenie kalorii wystarczy żeby schudnąć . Nie wykluczaj niczego tylko jedz mniej , zdrowiej . Śniadanie to podstawa .

Gość Bosc
Ale chyba na dietach nie powinno sie jesc chleba . Zadnych wyrobow macznych. Tym bardziej ze ja musze warzyc 58kg do czerwca a mam 65 :(

Ta duszona na wodzie cebula mnie rozwaliła. Nie schudniesz na tej diecie w ogóle. Bzdurą jest, jak ktoś pisze, że wystarczy ograniczenie kalorii. Gdyby to tak działało to tak dużo osób nie miało by problem z dietami i chudnięciem. Wygłodzisz organizm, będziesz mieć kłopoty zdrowotne no i efekt jojo murowany.

Gość harfja
Zupełnie zgadzam się z moim poprzednikiem - ograniczenie kalorii to nie wszystko. Trzeba dobrać odpowiednio sposob odżywiania do figury, stylu życia itd. Najlepiej przedyskutować to z dietetyczką ,takie osoby mogą coś sensownego polecić :) Mi dietę ułożyła pani Małgorzata(sklepdiety.pl) i nie musze sie glodzic ani martwić czy to wyjdzie. Co specjalista to specjalista :)

Gość gość
Zdrowy jadlospis to ma Chodakowska na fejsie. Jak dla mnie osobiscie to zbyt duzo jedzenia ilosciowo ale przyznaje ze jest zdrowe. Wiecej ciemnego pieczywa I brazowego ryzu, warzyw I owocow oraz zero cukru, przetworzonego syfu I mleka oraz zdrowe tluszcze czyli nie utwardzane chemicznie margarynki z roslinek bo to tylko odklada syf w organizmie. Wtedy masz szanse, chociaz nie wiem czy akurat na takie szybkie tempo. A hak chcesz szybkie rezultaty to idz na diete Dabrowskiej