Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie zarobki na 4 osobową rodzinę, anonimowo ale szczerze

Polecane posty

Gość gość
Kurcze, nam na trzy osoby starcza 1600euro jako tako. Sazdroszcze 3000euro

Gość gość
maż 3800,ja 2200 miasto 15 tysiecy mieszkańców

Gość gość
Około 2000 euro na cztery osoby. Spokojnie starcza na opłaty i spokojne życie od 20 do 20 a nie z ołówkiem w ręku.

Gość gość
2500/ 4os. małe miasteczko- 10 tys mieszkańców Skromnie.

Gość gość
ok 3tyś, po opłatach zostaje 1500 czasem mniej :/ ciężko ale jakoś żyjemy w 4, śląskie - Katowice, gdyby było 4-5tyś to byłoby super, póki co oszczędności na wszystkim i jakoś leci

Gość gość
10tys na nas 4, okolice wawy, wcale nie jest tak jakos rozowo

Gość gość
20 tys. zł na 4, ale żyjemy w najdroższym kraju świata. Odkładamy miesięcznie 2,5 tys. zł.

Gość gość
Mąż zarabia 2000 funtów ja 1600, spokojnie wystarcza, na życie, przyjemnośxi i dajemy radę z tego odkładać. Jest nas dwoje jak narazie.

Gość gość
W Pl maz zarabial 5tys zl mc Ja 2 tys zl Teraz mieszkamy w De maz zarabia 2,800euro mc i ciagle dostaje wiecej.wiec mysle ze w czerwcu bedzie juz 3tys Ja narazie zarabiam 900euro ale pracuje 25 godz tygodniowo mamy 2 dzieci. W De zyje nam sie o wiele lepiej, wiekszy komfort zycia.no i nie ukrywam ze czuje sie tu lepiej niz w Pl.moze to tez dlatego ze z niemcami bylam zwiazana od dziecinstwa.

Gość gość
mamy 3,500 na 4 os.Gdy pracowałam było ok 5 tys i w zupełności starczało,miasto 100 tys.Dlatego mam zamiar niedługo wrócić do pracy.

Gość gość
Owszem 3000 euro to sporo ale jak sie odliczy czynsz 1100,oplaty,samochody to niewiele zostaje no i troje nastolatkòw -to studnia bez dna. Ale nie narzekam bo w kraju byloby duzo gorzej:)

Gość gość
1100 euro czynszu.? W jakim miescie mieszkasz? Ja mieszkam w Hamburgu i za mieszkanie z ogrodem w bardzo dobrej dzielnicy hamburga za 90m2 place 800 euro Budynek jest z 2010 roku

Gość gość
My mamy 3,5tys ale mieszkamy w malym miasteczku i oplaty wynosz tylko 600zl miesiecznie ale i ta ciagle nam brakuje pod koniec miesiaca.

Gość gość
piszcie w jakim wieku dzieci bo to diametralnie zmienia poziom wydatkow

Gość gość
Założe się, że większość z was po prostu ściemnia. W tym kraju jedyne czego można się dorobić to garba... zarobki rzędu 3 tysięcy? Taaa... chyba, że zap1erdalac1e 24 h na dobę ! Kogo oszukujecie? ludzi których nigdy nie zobaczycie na oczy czy siebie? ... Mój chłopak lat 27 zarabia niecałe dwa koła (1988 zł netto) pracując w firmie zajmującej się produkcją leków. Ja zarabiam 1680 zł netto po studiach licencjackich jako kierownik zap1erdalając po 12 godzin 7 dni w tygodniu. Tak się zarabia w tym kraju.

Gość gość
Mąż zarabia 12 tyś(praca za granicą) Ja obecnie jestem na macierzyńskim-mam na rękę ok.1.300 zł Mieszkamy na Śląsku,mamy jedno dziecko,odkładamy miesiącznie 8-9 tyś na budowe domu. Nie jesteśmy rozrzutni,nie palimy,oszczędzamy ale póki co niczego nam nie brakuje.

Gość gość
Dublin prawie 200 m apartament w dobrej dzielnicy blisko morza tu sa takie ceny niestety a to i tak tanio uwierz mi:(

Gość gość
maz 7000zł ja nie pracuje, dzieci brak narazie

Gość gość
mąż 3100 na rękę plus premie co trzy miesiące w wysokośc***ensji, ja 2900 na rękę plus comiesięczne premie w bardzo różnej wysokości, średnio rocznie wychodzi u mnie 3800 na rękę. Mieszkamy w warszawie, mamy kredyt 2000 zł miesięcznie i niedługo urodzi nam się dziecko. Nie biedujemy ale kokosów też nie ma, czasem musimy przycisnąć pasa. Mąż ma na szczęście samochód służbowy i nie płacimy za benzynę.

Gość gość
No jak za 200 m to faktycznie tanio W hh za taki metraz musialabym zaplacic z 3tys euro 200m2 no ja tyle nie potrzebuje

Gość gość
Dlaczego pisza tu ludzie za granicy chodzi nam o polskie zarobki i życie w Polsce każdy dobrze wie ze życie w innym kraju jest znacznie droższe niż u nas.jak ktoś jest zaradny i pracowity to nie musi wcale z tego kraju uciekać:) mój maz zarabia 3500 ja nie pracuje wychowuje dziecko i mieszkamy we wrocku.

Gość gość
Nigdzie nie było zaznaczone, że chodzi o zarobki w Polsce 🖐️

Gość gość
3,5tys zl to twoim zdaniem dobre zarobki? Szczerze to dla mnie marnie 4 lata temu moj maz zarabial w pl 5 tys zl ja 2 i bylo nam malo Mieszkalismy w szczecinie

Gość gość
5 tys na 3 w tym 2tys kredytu nie jest za ciekawie

Gość gość
Zalezy gdzie sie mieszka i jakie ma sie oplaty. Mozna zarabiac nawet i 10 a wydatkow(oplaty, kredyt) mozna miec 8 wiec w taki wypadku 10tys to marnie:/

Gość gość
No ale nikt mi nie wmowi ze 3, 5tys to dobrze i ona nie musi pracowac :O

Gość gość
Ten twoj maz cos malo pracowity ze tylko 3tysiaki wyciaga :D

Gość gość
jak mnie irytują takie pańcie jak ta powyżej, może im te 3500 wystarcza, nie mają kredytu i ich poziom życia im odpowiada. Co Cie to obchodzi i po co krytykujesz. Masz więcej? to się ciesz, gorzej jak masz kredyt to już nie masz się tak z czego cieszyć

Gość gość
i pamiętajcie, że fortuna kołem się toczy, dzisiaj masz jutro nie. Tak samo ze zdrowiem. Jutro może się okazać, że mąż tej co parę lat temu zarabiał 5tys i jej było mało stracił pracę i będzie się modlić o to "marne" 3,5 tys.

Gość gość
u nas bywa rożnie ja zarabiam 1500 a maz w zaleznosci od miesaca najmniej 1300 a najwiecej 2600. 4 osoby mieszkamy pod małym miasteczkiem