Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta od namiotu

Chce mi sie ryczeć

Polecane posty

Gość ta od namiotu

Mam nerwice, niszczy ona mnie nie tylko psychicznie ale też fizycznie. Mam straszne bóle nerek, brzucha, migreny. Tłumacze mojemu chłopakowi, co mi jest on ta bagatelizuje mówiąc, ja tez mam nerwice! A może ma, tylko o się nie tuła po lekarzach, nie ma jej stwierdzonej przez lekarza, do tego ma na wszystko wywalone i chodzi z głupim uśmieszkiem.. Gdy się zestresuję i znowu źle się czuję on uważa, że to tylko moj***abskie humorki. Nie chcę robić z siebie kaleki nad którą ona ma skakać, ale prosze o odrobinę wyrozumiałości. Mam dośc, tylko on traktuje mnie jak jak rozwydrzona babę. Rodzina rozumie, że jeżeli miałam kiepski dzień to wystarczy mi dać pół godziny abym ochłoneła i będzie ok. A on robi mi wyrzuty do tego stopnia aż zaczynam ze stresu nie raz wymiotować. Na pewno napiszecie, że powinnam go kopnac w tyłek albo, że faktycznie jestem pierdzielnięta, ale nie potrafię się z nim rozstać. Gdy ja się lepiej czuję między nami wszystko jest w porządku. Tylko w gorszych chwilach, on daje czadu... Nie wiem jak z nim rozmawiać.

Gość gość
skoro masz nerwice to powinnas ja leczyc. Psychotropy maja takie dzialanie, ze nic nie moze wyprowadzic cie z rownowagi. Czlowiek jest bardzo spokojny i sie zasadniczo nie stresuje. bierzesz jakies tabletki? Psychoterapia?

Gość gość
Nie podszywać się pode mnie, z jakimiś durnymi historyjkami!!

Gość gość
A co innego można ci powiedzieć? Jesteś masochistka, ze z nim jesteś?!

Gość gość
odejdź od niego jeśli nie zrozumie tak będzie lepiej dla Ciebie