Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męski brak zadowolenia z sexu

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem 4 lata. Ja nigdy nie miałam się na co skarżyć bo było często i dobrze. Był wspaniałym kochankiem i on też miał z tego radość. Ale kilka miesięcy temu nie dość że jest rzadziej ale rozumiem ma więcej pracy to jeszcze gorzej. Uznaje jedną pozycję w której się nie męczy, prawie mnie nie pieści a jeśli tak używa do tego jednej ręki. To że stracił zadość z tego jest prawie namacalne ale mi zawsze mówi że to mi się nie podoba i ja psuję. Tłumaczę że wiem jak było wcześniej że miał z tego radość, sam chciał. A on mi że zrobiłam z tego obowiązek. Dziś niby sex ze mną niby ja doszłam kilka razy ale on raczej wcale. Nie wiem jak sobie z tym radzić:( jak naprawić tą sytuację? Proszę o pomoc

Gość gość
czy ktoś może pomóc. On nie chce zmiany pozycji zmiany niczego. Twierdzi że jest mu dobrze ale ja widzę inaczej

Gość gość
ile macie lat

Gość gość
ja 24 on 12 więcej.

Gość gość
nie no to mlodziutka jestes jeszcze nie czas na to bys mu zbrzydla. a nie przytylas aby?

Gość gość
Facet ma wiecej pracy, wszystkiego wymagasz od niego, jestes kloda, naciskasz na seks z wielokrotnymi orgazmami i czepiasz sie ze nie mial wytrysku. Czepialska, wymagajaca kloda odsuwa od siebie mezczyzn.

Gość gość
nie jestem kłoda. Lubię sex i wiem jak zrobić żeby jemu było dobrze. Tylko że on wybrał tylko jedną pozycją. A co ja mogę zrobić gdy kochamy się na łyżeczkę? Nie przytyłam. A nawet jakby on się ucieszy bo jak miałam naście lat wpadłam w anoreksję. Jest już dobrze ale jestem nadal bardzo szczupła. Więcej pracy? Może ale nie chcę codziennie tylko raz w tygodniu np. Nie nalegam na wielokrotne orgazmy on wie jak zrobić żebym miała. Chodzi mi o to że jemu nie jest dobrze

Gość gość
a z czego wnosisz, że nie jest mu dobrze?

Gość gość
Tak tak wy swiete idealne tylko faceci zli wez spadaj na szczaw szmato

Gość gość
gość przestań mnie obrażać dobrze. Masz jakieś żale to załóż własny temat i pluj jadem. Bo widzę że się zmieniło. Kiedyś były inne pozycje inne miejsca, sex w ciągu dnia w weekendy, pieścił mnie. Teraz jedna ręka na mojej cipce druga gdzieś nad jego głową. Kiedyś chciał żebym robiła mu loda teraz mnie powstrzymuje

Gość gość
może ma kogoś. i jakąś mentalną blokadę.:(

Gość gość
nie ma nikogo tego jestem pewna. Jest praca dom, nikt do niego nieb pisze, nie dzwoni w weekendy siedzi w domu. Wiem ile czasu spędza w pracy.

Gość gość
dziwczyno nie badz smieszna jak ktos chce to wygospodaruje czas i znajdzie go na zdrade

Gość gość
wiem że znajdzie ale jestem pewna że on tego nie robi. Po co ja bym mu była w tedy? On wie jak zdrada boli bo zdradziła go lata temu żona.

Gość gość
Na bank seksi się z inną babą.

Gość gość
skąd wniosek? W roboczych ubraniach i brudny po pracy?

Gość gość
A dlaczego seks z Tobą uprawia na łyżeczkę? Pytałaś? To wcale nie chodzi o męczenie się on nie chce patrzeć na Twoją twarz bo w wyobrazni ma inną.

Gość gość
Ha ha to jeszcze mało wiesz na temat zdrad,mężczyzn i ich sposobów na to by wygodnie żyć.

Gość gość
pytałam i mówi że tak się najmniej męczy. To niech mnie zostawi jak mnie nie chce. A serio może i na łyżeczkę ale głowę ma wyżej niż ja patrzy na mnie.

Gość gość
''on nie chce patrzeć na Twoją twarz bo w wyobrazni ma inną.'' no wlasnie :(

Gość gość
a jeśli mowa o pozycjach moja ulubiona wcale nie jest misjonarska dziwnie patrzy mi się na partnera w czasie sexu. Wolę na pieska.

Gość gość
a co to za wygoda mieć dwie baby. Jedna i druga głowę suszy. A jeśli chodzi o to że niby mu posprzątam i ugotuję to tak nie jest. Sprząta on gotuje ja ale to z zamiłowania a nie bo muszę

Rzeczywiście dziwna sytuacja a to tłumaczenie że wybiera najmniej męczącą pozycję jest kuriozalne. Albo jest jakiś przemęczony i nie chce mu się seksu, ale przez kilka miesięcy to dziwne że tak to długo trwa. Może też po prostu znudzony jest tobą, może wpadliście w jakąś rutynę, mimo że tobie się wydaje że jest inaczej. Może to już jakieś zmiany z wiekiem, chociaz aż mi ciężko uwierzyć. Gdyby była inna kobieta, to musiałabyś zauważyć po jego zachowaniu (dbanie o siebie, zmiana sposobu zachowania czyli znikałby gdzieś albo dzwonił, itp) i pewnie nadal by ciebie bzykał, bo byłby napalony na tą drugą

Gość gość
a zmiany ani wyglądu ani zachowania nie ma. On się kocha ze mną ale już nie tak jak wcześniej właśnie. Z tą pozycją to mogę zrozumieć każdy ma przecież jakąś ulubioną. On lubi rutynę jest spokojnym domatorem który nie lubi żadnych niespodzianek. To raczej ja jestem znudzona nie on

Gość gość
może ma problemy z potencją

Może jakaś rozmowa z nim coś da. Możesz mu spróbować tłumaczyć że jesteś znudzona rutyną, że chcesz większego urozmaicenia. Ale musisz to robić spokojne, aby nie odebrał tego jako marudzenia, albo nie wziął tego do siebie. No to jest trudne i nie przynosi efektów od razu. Najgorsze jest to że trudno drugiej osobie tłumaczyć coś czego on nie rozumie, dla niego pewnie tak jak jest wystarcza, i nie widzi problemu. Seks jest pewnie dla niego na dalszym planie niż praca, utrzymanie domu itd

Gość gość
nie. Bez problemu mu staje i utrzymuje się długo. Sex trawa około 40 minut bez gry wstępnej oczywiście dla niego to pocałowanie mnie w szyję. Ale to nie problem

Gość gość
sex był dla niego na pierwszym planie ale rozumiem że mogło się to zmienić. Ja z nim nie raz rozmawiałam nawet raz pozwoliłam mu zrobić to tak jak ja nie lubię chwilę było ok ale po paru minutach zmienił żeby jemu było najwygodniej. Jak mu to niby po raz któryś powiedzieć?

A w ogóle to interesuje go cała otoczka związana z seksem? Wiesz, czy jak włożysz fajny w sensie seksowny ciuch to komentuje to jakoś? Czy zwraca uwagę na inne kobiety, na które natkniecie się na ulicy, no np jak wyglądają, co mają na sobie itd? Może to taki typ z niskim libidem i małym zainteresowaniem seksem, które jeszcze z wiekiem mu się obniżyło

Gość gość
inne kobiety ogląda ale mi to nie przeszkadza często razem je komentujemy:D Libido miał duże zmieniło się to. Czy skomentuje mój ubiór... bardzo rzadko mam kilka sexownych szmatek ale wkładam je na specjalne okazje w łóżku wolę być nago